Arama sonuçları

1. Superturkishman

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

Sevgili admin psd dosyaları sizinle paylaşmış Bunlarda vektörel corelde kullanabileceğiniz cdr dosyaları.. toplam 100 MB 1- INDIR 2- INDIR Şifre: www.grafikerler.org
  2. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

@uffuk kardeş bunu fhotoshopta color range (renk alma) olayını yaparak çalış en çabuk öyle yapabilirsin
  3. Superturkishman

Hazır Emprime psd - cdr dosyaları

paylaşım için teşekkürler
  4. Superturkishman

Mausuna güvenenler buyursun

korktum valla ne yalan diyim bide gece çalışırkene oynadım oyunu saat 2 civarı felandı pc felan kapatıp hemen yattım valla kalbime iniodu be
  5. Superturkishman

hayatta seyretmem
  6. Superturkishman

Müzik layout çizimi

teşekkürler bigboss güzel çalışma polemiğe girmeye gerek yok anlamayanlar anlamadıkları noktaları sorarlar bigboss arkadaşımda yanıtlar ve öğrenirler
  7. Superturkishman

Güzel bir foto

güzel resimler thnx
  8. Superturkishman

bu ne be ödüm koptu gece 2 de felan oynadım
  9. Superturkishman

convert sorunu!

bunu bütün karakterlerdemi yapıyor baska bir karakterde denedizmi
  10. Superturkishman

Photoshopla Yaptıgım Resim Kendim

uzaktan bakınca güzel duruyor yanlız resmin yerleşiminde birleşim yerleri cok net kalmıs biraz daha flu bir geçis ile daha güzel olur stamp toll ile ayarlama yapabilirsin kolay gelsin
  11. Superturkishman

hazır emprime desenleri

kısa zaman içinde ilgili dosyalar eklenecektir arkadaşım bende merakla beklemekteyim sizin gibi
  12. Superturkishman

Photoshop Extraları

paylaşım için teşekkürler
  13. Superturkishman

osmanlı tugrası

arkadaşlar osmanlı tugrası nın corelde yada psd de çalışlmış hali lazım freahand de olur elinde olan varsa atabilirmi şimdiden teşekkürler
  14. Superturkishman

Resim İstek

selam arkadaşlar banada yüksek çözünürlükte osmanlı tugrası resmi lazım hani böle daireli felan bişi var sağında solunda teraziler top silah lar felan var programda çalışılmış halde de olur yüksek çözünürlüklü resmide olur elinde olan arkadaş varsa ve bana ulaşırsa çok sevinirim
  15. Superturkishman

Atatürk resimleri

teşekkürler
  16. Superturkishman

çizgi kahramanlar

teşekkürler big boss bi ara piyasada çok gidiodu bu tarz desenler özellikle snoopy ve twety:)
  17. Superturkishman

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

evet harika olmus ellerine emeğine sağlık gün geçtikçe dahada güzel oluyor site sana ve büyümesine yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler
  18. Superturkishman

Dijital duvar kağıdı efekti ( resimli anlatım )

teşekkürler ömer güzel bir çalışma güzel bir anlatım ve faydalı bilgiler
Yukarı Alt