arkadasım desenini inceledim bozuklugun kaynagı desenin resulasyonunu cok düşük tutman bu tarz desenlerde en az 600 dpi secmelisin yoksa çizgilerin tırtıklı cıkar
siyahları en dış hattan çizdim path olarak ve yeni bir kanala açtım daha sonra içindeki renkleri ayrı ayrı çizip hepsine yeni bir kanal açtım daha sonra o renkleri siyahtan kestim ortaya desen ve ayrı ayrı kanalları cıktı bu bugs bunnyde de aynı olayı yapacaksın bi fark yok arasında
tam olarak neyi kast ettiğinizi söleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım emprime desenlerini hazırlamak müşterini donesine göre değişir tek renk olur veya daha cok renk olur bunların renklerini ayırırz birebirini çizeriz
bilgi paylaşılınca güzeldir farkımızda bu olsa gerek sağdan soldan aldıklarımızı değil kendi yaptıklarımızı yayınlıyoruz sorunları sağdan soldan araştırarak değil kendi bilgimiz dahilinde cevaplıyoruz herkesin emeklerine teşekkürler saygılar sunarım
superturkishman pabucumun desinatörü
sorun yok elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım lakin haddim olmayarak corel x3 den kurtulmanı ve corel 10 yüklemeni ve bir an önce fhotosopu öğrenmeni tavsiye ederim sırf corelle desinatörlükte baya bir zorluk cekersin
corelde yaptıgın tramlı bir deseni exportlayım psd formatına dönüştür daha sonra renkleri psd olarak bir daha ayır tram verecegin kanalı image mod konumuna getir halfsone screen secenekleri var onlar tram ayarıdır ordan istedigin tramı ver ve printere yolla
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.