Arama sonuçları

1. Superturkishman

bi kaç logo..

gitarlı olan logo olmus 10 üzerinden 8 puan
  2. Superturkishman

emrime desen hazırlanışı

rica ederim arkadaşım görevimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bilgim dahilince
  3. Superturkishman

emrime desen hazırlanışı

rica ederim bilgilerimizi paylaşmak için buradayız kolay gelsin takıldıgınız noktada sorununuzu buraya yazmanız yeterli
  4. Superturkishman

emrime desen hazırlanışı

arkadasım desenini inceledim bozuklugun kaynagı desenin resulasyonunu cok düşük tutman bu tarz desenlerde en az 600 dpi secmelisin yoksa çizgilerin tırtıklı cıkar
  5. Superturkishman

emrime desen hazırlanışı

siyahları en dış hattan çizdim path olarak ve yeni bir kanala açtım daha sonra içindeki renkleri ayrı ayrı çizip hepsine yeni bir kanal açtım daha sonra o renkleri siyahtan kestim ortaya desen ve ayrı ayrı kanalları cıktı bu bugs bunnyde de aynı olayı yapacaksın bi fark yok arasında
  6. Superturkishman

Standart Sıklık Parametreleri

sevgili greeneyes bilgiler için teşekkürler faydalı ve yararlı
  7. Superturkishman

emrime desen hazırlanışı

http://rapidshare.com/files/68041979/garfield.psd.html arkadaşım öncelikle size vermiş oldugum linkteki deseni inceleyiniz pathlerde çizimlere göz atınız ve channel deki renklerin ayrılış biçimine bakınız bu tarz bir desenin çizim mantıgınının nasıl oldugunu göreceksiniz kafanıza takılan bir...
  8. Superturkishman

Merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz
  9. Superturkishman

60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım)

paylaşım için teşekkürler ömer
  10. Superturkishman

emrime desen hazırlanışı

tam olarak neyi kast ettiğinizi söleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım emprime desenlerini hazırlamak müşterini donesine göre değişir tek renk olur veya daha cok renk olur bunların renklerini ayırırz birebirini çizeriz
  11. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

arkadasım sorununu tam olarak anlayabilmiş değilim lakin ortalama olarak 50 lik tram ve 45 derecelik açı yeterlidir
  12. Superturkishman

Gold Üyeliklerimiz

bilgi paylaşılınca güzeldir farkımızda bu olsa gerek sağdan soldan aldıklarımızı değil kendi yaptıklarımızı yayınlıyoruz sorunları sağdan soldan araştırarak değil kendi bilgimiz dahilinde cevaplıyoruz herkesin emeklerine teşekkürler saygılar sunarım superturkishman pabucumun desinatörü
  13. Superturkishman

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

taşekkürler greeneyes faydalı bilgiler
  14. Superturkishman

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

sorun yok elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım lakin haddim olmayarak corel x3 den kurtulmanı ve corel 10 yüklemeni ve bir an önce fhotosopu öğrenmeni tavsiye ederim sırf corelle desinatörlükte baya bir zorluk cekersin
  15. Superturkishman

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

yaw bravo valla boyala nasıl güzelleşmişse boyayla bi o kadar kötü olabiliomus demek
  16. Superturkishman

taam deneyince haber verirsin takıldıgın yer olursa buralardayım artık hep
  17. Superturkishman

Bilgisayar Ve Kadın

teşekkürler
  18. Superturkishman

corelde yaptıgın tramlı bir deseni exportlayım psd formatına dönüştür daha sonra renkleri psd olarak bir daha ayır tram verecegin kanalı image mod konumuna getir halfsone screen secenekleri var onlar tram ayarıdır ordan istedigin tramı ver ve printere yolla
Yukarı Alt