Arama sonuçları

1. danisman

Adını sen koy...

Bu sabah, bulanık düşlerden sıyrılmış olmanın rahatlığını hissetti, her gün uyandığı yataktan çıkarken. Hiç böylesi duygular yaşamamıştı daha önce. Uzaklaştı, gidebileceği son noktaya, farklı bir dünyaya adım atıyordu. Nefes almanın ne kadar güç olduğunu, kalp krizi geçirenlere sormak gerek...
  2. danisman

Suratsız komşu...

Hayatın üzerine geldiği, çekilmez diye düşündüğü günlerdi, kalabalıklar içinde yalnızlığı sonuna kadar yaşıyor, buna bir çözüm bulmaya çalıştıkça, mutsuzluk buluyordu. İşsizlik tüm bu sorunların tuzu biberi oluyor, yaşama karşı tutunmaya çabaladıkça, sanki yaşam onu, uçurumdan yuvarlanması için...
  3. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Rica ederim, sayın yasesi...
  4. danisman

Tabela nedir, nasıl yapılır?

Sayın Erkal, yola çıkış amacımız zaten o yönde, tabela hakkında bilgi verirken, tabela kirliliğinin de bir nebze olsun önüne geçebilmek, umarım amacımıza ulaşabiliriz...
  5. danisman

Sevgili Şener bey, resimli anlatımlarını çıkacak olan kitabımızda bulacaksınız, çok daha detaylı ve geniş anlatımların yer alacağı kitabımız "grafikerler.org" etiketiyle yakında çıkacak, ilginize teşekkür ederim...
  6. danisman

Rica ederim Ömer bey, sitemizin ve formumuzda bulunan herkesin faydalanacağı bir yazı dizisi olacağı inancındayım, şimdiden hepimize hayırlı olsun...
  7. danisman

Ticaretin, küçük yerleşim birimlerinde gelişip, isim yapmaya ve markalaşmaya başladığı zamanlarda, sanayi devrimleri ve dünya çapında ticari yaşamların ortaya çıkması ilk tabelaların oluşumunu sağlamıştır. Firmaların, kendilerini, hem ticari piyasada, hem tüketicileri arasında, tanınmasını...
  8. danisman

Yüzleşme...

Portakal kokulu sokakta, hızlı adımlarla ilerledi, köşe başına geldiğinde durdu, arkasına baktı, birkaç çöpçü, sabahın köründe memleket kurtarıyordu, gülümsedi. Ülkenin içinde bulunduğu durum, zaten hiçbir zaman düzelmemişti ama bu sefer gerçekten içler acısıydı. Köşeyi döndüğünde, ana...
  9. danisman

Merhabalar...

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  10. danisman

levi's501

Güzel bir düşünce ve olabildiğince, güzel bir uygulama olmuş, bazı göze takılan yerleri olsa bile, genel anlamda başarılı. Tebrikler Cengiz bey...
  11. danisman

Merhaba. Bir MardinLi :)

Merhaba Tekin...
  12. danisman

Şimdi soğuktur Ankara...

Beğendiğin için teşekkür ederim Fulya hanım...
  13. danisman

Uyku ve aşk...

Sevgili ekinoks, hayatta birçok şeyi yaparız ama asıl yapmamız gereken şeyleri atlayıp, gözden kaçırmış olabiliriz. Okuduklarım, sen yazarken yoruldun mu, bilmiyorum ama yaptıkların ve yaşadıklarını okurken, beni bile yordu diyebilirim, yani yoruldum demekte son derece haklısın. Tüm bu...
  14. danisman

Merhaba..

Aramıza hoş geldin erenler...
  15. danisman

Şimdi soğuktur Ankara...

Kızgınlığım yalnız sana değil, İçinde biraz ben varım, Biraz sen, Biraz ötekiler… Kalbi kırık bir hayat, İstekleri olmayan yalnızlıklar, Zamansız bekleyişlerin, Kimliksizi olmak, Kolay değil... Şimdi sorular, Karmaşık ve tutarsız, Verilecek cevaplar, Artık anlamsız, Kışların...
  16. danisman

Uyku ve aşk...

merhaba ekinoks, İşsizliği çok büyütme gözünde, ille de kendi işimizi yaparak işsizliğimize çözüm bulamayız. Boş zamanlarını değerlendirmek adına ve yeni bir şeyler öğrenmek adına, yeni programları öğrenmeyi deneyebilirsin. Hobi tarzında çok masraflı olmayan bazı el sanatlarını yapabilirsin...
  17. danisman

Uyku ve aşk...

Beğendiğiniz için teşekkürler Fulya hanım, basit yaşanmışlıklar değil midir, hayatı güzelleştiren veya çekilmez hale getiren...
  18. danisman

Uyku ve aşk...

Sevgili ekinoks, Bu durumu düzeltmenin yolunu biliyorum, dilersen bu küçük sırrı seninle paylaşabilirim. Uyku sorunu yaşadığım dönemler benim de oldu, bu tamamen psikolojik bir durum ve sonraları alışkanlık haline geliyor. Dolayısıyla, bundan kurtulmak için bir gece "es geçmek" gerekiyor...
  19. danisman

Uyku ve aşk...

Dün, gece yarısı uyandım uykudan, sağa sola dönmeler sonucu, ayaklanmaya karar verdim, koridoru adımlayıp, mutfağa ulaştığımda, zaten olmayan uykumu, hepten yitiriverdim. Balkona çıktım, çok manzarası olan bir yer değil ama yıldızları görmek bile iyi gelebiliyor insana. Oldum olası yıldızları...
  20. danisman

merhaba

Bir merhabayla başlar tüm serüvenler, aramıza hoş geldiniz...
Yukarı Alt