Arama sonuçları

1. danisman

Yalnızlığın anatomisi...

Teşekkürler semira, beğendiğine sevindim, yazdığım zamanlar sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsin...
  2. danisman

Kadın aşktır...

Sevgili ekinoks, Gül hanım ve Dilek hanım, teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için. Yanma konusuna gelince, sanırım fazlasıyla haklısınız (:
  3. danisman

Hikaye Uyduralım...

... sokağa çıktığında, gözlerinden akan yaşlara engel olamaz, meraklı komşuları Hasibe ninenin şaşkın bakışlarına aldırmadan, sol tarafa döner ve hızlı adımlarla yürümeye başlar...
  4. danisman

Kadın aşktır...

Var olmanın nedeni ve yaşamın anlamı, satır, satır yazdığımız hayat romanının her sayfasında olmasa da, birçoğunda o vardır. Nezakettir, huzurdur, erkeğin güçsüz yanlarının, en güçlü noktasıdır. Gözlerimizi dünyaya ilk açtığımızda, huzurla sokulduğumuz ve güven duyduğumuz tek varlıktır, o...
  5. danisman

Yalnızlığın anatomisi...

Teşekkürler Fulya hanım...
  6. danisman

Yalnızlığın anatomisi...

Gecenin ortasından geçen, deli bir fişek olmak, Sonra hız kesmek ve olduğun yere yığılmak... Susukunluğum, Kırgınlığım, Usanmışlığım, ...yangınlığım, ve... Yanılgılarım... Kendimce sorunlarım, Sorguladıklarım, Kalemini kırdıklarım, ...kendimce Varlığımın isyanına, Yokluğumu...
  7. danisman

Çalışmakmı yoksa evde oturmakmı:))???

Merhaba ekinoks, Öncelikle güzel bir konuya değinmişsin, seni tebrik ediyorum… İnsanların, özellikle günümüzde çok sorguladığı bir mesele, bahsetmiş olduğun konu. Bunun elbette ki birçok nedeni var, gerçek anlamda bir araştırma yapmak gerekli olsaydı, sanırım bir düzüne uzmanın toplanıp bunu...
  8. danisman

İyi geceler...

Teşekkürler ekinoks, beğendiğine sevindim...
  9. danisman

Eski...

Teşekkürler Fulya hanım...
  10. danisman

Eski...

...bir kez daha ve sesizce yüklendi tüm sorumluluğu, adımladı parke taşlarla döşenmiş yolda, Başını yukarı kaldırdı, karanlıktı gökyüzü, sessizdi, ölüm gibi... Düşünmezdi, Takmazdı kafasına, umursamazdı ayrılıkları, Oysa şimdi... ... yaş ilerlemişti ...son bir liman olarak sığındığı...
  11. danisman

Hiçbir şey Ve Her şey Üzerine

"Hiçbirşeyimsin yüreğimde" Aslında sen herşeyimsin, yaşamımın tam ortasında bir yerlerde, ayrılıktan, hasretten, nefretten ve aşktan, bir nefes çekmek gibi, ciğerlerim dolana kadar... Yüreğinize sağlık sayın Dağdeviren...
  12. danisman

Ben Geldim... :)

Merhaba, aramıza hoş geldin, hoş ve güzel vakitler geçirmen dileğiyle...
  13. danisman

İyi geceler...

Teşekkürler semira, sizin yüreğinize de sağlık...
  14. danisman

İyi geceler...

Teşekkürler fulya, paylaşımlarımız her zaman olacaktır, iyi çalışmalar...
  15. danisman

Gölgelendirmelerin Baskıda Kayması !

Merhaba evve, Yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim, film çıkış için standart değerler 304.8 DPI'dır, doğal olrak film çıkış için götüreceğimiz işlerin bu değere sahip olması, film çıkışlardaki kaybı giderecek ve en iyi sonuçlara ulaşmamızı sağlayacaktır. Bu konu hakkında ayrıca bilgi...
  16. danisman

grafikerler.org/dauntless014

Merhaba dauntless014, Kimsin, necisin, ne iş yapmaktasın bunu bilemiyorum, yaptığın açıklamalar, sadece senin düşüncelerin ve fikirlerindir, beni bağlamaz, camiayı da bağlamaz, grafikerim diyorsun, dediğin gibi eline mouse ve klavyeyi alan grafikerim naraları atarsa, sonuç böyle olmaktan öteye...
  17. danisman

İyi geceler...

Beğendiğine sevindim Pea, senin yüreğine de sağlık, iyi çalışmalar...
  18. danisman

grafikerler.org/dauntless014

Merhaba dauntless014 ; Sanırım anlatmak istediklerimi size anlatamadım, artı bir yorum yok... İyi çalışmalar...
  19. danisman

Gölgelendirmelerin Baskıda Kayması !

Merhaba, bu konu hakkında bilginiz var ise neden açıklamadığınızı çok merak ettim? Bu açıklamayı benden bekleyerek, nereye varmak istediğinizi de merak ettim… Ben yinede, kısa bir açıklama yapayım konu hakkında. Ofset baskı, basılı medya ve görseller için 305 dpi kullanılır. Bunu yaparken, bu...
  20. danisman

İyi geceler...

Evet Hakan bey, ben yazdım, teşekkür ederim beğendiğiniz için, gerekli isim düzenlemesini de yapmış bulunuyorum, hatırlatmanız için, ayrıca teşekkür ederim...
Yukarı Alt