Arama sonuçları

1. danisman

İyi geceler...

Kaç vapuruyla geçiyorsun karşıya? Saçlarını hangi renk yaptın bu bahar? Tam alıştım sanırken yokluğuna, Aklıma seni getiriyor dalgalar, Kaç zamandır yoksun? Nasıl sildin beni yüreğinden? Nasıl başardın... Gecenin karanlığına karışıyor gibi, Her akşam üzeri batıyor gibi, Dudaklarımda...
  2. danisman

Gel de deli olma

Bunun doğru olmadığını anlatabilmek için, direniş gerekli. Kırk kişi gelecek, kırkına da hayır diyeceksin. Kırk birinci kişi, senin istediğin şekilde çalışacak, buna dayanabilecek gücünüz ve sabrınız varsa, istediğiniz gibi çalışmaya başlayacaksınız demektir. Yani, sektörde "parası olan...
  3. danisman

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Kimin geldiği önemli değil, neden geldiği önemli...
  4. danisman

merhaba

Teşekkür ederim fulya hanım, bir merhabayla başlamaz mı, tüm başlangıçlar, iyi veya kötüdür sonuçlar ama mutlaka bir selamla, bir merhabayla başlar...
  5. danisman

merhaba

Bir merhaba ile başlar tüm serüven, aramıza hoş geldiniz...
  6. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Merhaba Gül hanım, Öncelikle belirtmeliyim ki, başarılı olmanın anahtarı işinizi sevmekten geçmektedir, gördüğüm kadarıyla bu sizde fazlasıyla var. Her ne kadar teknolojik gelişmeler çok yüksek boyutlara ulaşmış olsa da, hiç bir şey sanatsal değerler taşıyan işlerin verdiği keyfi ve güzelliği...
  7. danisman

Rengini Seç Tarzını Belirle (Birebir ipod nano Model Sunum)

Üçü bir arada olmuşlar, ellerine sağlık Hakan Dağdeviren, çok güzel görünüyorlar...
  8. danisman

Kıssadan, hisse ...

Denizli'de araştırma yapmak için kamp kuran bir grup üniversite öğrencisi, kamp yakınına tüneyen bir Denizli horozunun sabahın erken saatlerinde yüksek sesle ötmesinden çok rahatsız olmuşlar... Sabahın köründe ortaya çıkan horoz, önce dikleniyor, sonra dakikalarca ötüyormuş... Tabii ekipte...
  9. danisman

Hayalimi gerçeğe dönüştürmek istiyorum

Merhaba, oyunun içeriği nedir? Bu konuda daha detaylı bilgiler verebilirsen, eminim, birçok arkadaşımız yardımcı olmaya çalışacaktır...
  10. danisman

Dış mekan cephe kutu harf çalışması...

Merhaba, yapmış olduğun çalışmanın bazı yerlerinde sorunlar gördüm. Birincisi, kutu harf ama hangi malzemeden bir kutu harf, krom mu, krom plexi mi, dekota mı, onu da belirtseydin iyi olurdu, çünkü plexi glass ise malzemen, ışıklandırmalar tam olarak renkleri vermemiş. Daha doğrusu şöyle izah...
  11. danisman

Gölgelendirmelerin Baskıda Kayması !

Merhaba yaptığın çalışmayı "convert to bitmap" yaparsan sorun yaşamazsın, unutmadan "DPI birimini 305" yapmayı ihmal etme, kolay gelsin...
  12. danisman

Ne olacak bu fillerin hali...

Ne olacak bu fillerin hali diyenler, bize bir fil yetmez, daha da lazım diyenler, buyrun dökün içinizi (: Hikaye kısaca şöyledir, bilmeyen yoktur ama hatırlatayım istedim... Aksak Timur, Hocanın köyüne uğrar. Köylü,padişahı layıkıyla ağırlar. Padişah da giderken bu konukseverliğe...
  13. danisman

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Badem / bir an için...
  14. danisman

Hikaye Uyduralım...

... çünkü büyük babamın büyük babası ölmeden önce avukatına bir vasiyetname bıraktı ve bundan faydalanabilmek için...
  15. danisman

Hikaye Uyduralım...

... her zaman olduğu gibi elinizden gelen tek şey olan, sahtekarlıklarla unutturmaya mı çalışacaksınız, ben artık eski ben değilim ve birçok şeyin farkındayım, büyüdüm ben, farkında değil misiniz, şimdi size...
  16. danisman

Hikaye Uyduralım...

haraç mezat sattınız ve harçlık yaptınız, yazıklar olsun hepinizden nefret ediyorum, bu nasıl bir sorumsuzluk, büyük babamın kemiklerini sızlatmaya ne hakkınız vardı, şimdi ben...
  17. danisman

Kuaför Tabela Tasarımı

Merhaba detaym, Yapmış olduğun tabela çalışmalarını inceledim, piyasa gözüyle işinize baktığım zaman gayet normal görüyorum, çünkü birçok tabelacının ve grafikerin yaptığını sende uygulamışsın. Yani öncelikle meslektaşlarının, sonra da sana gelen müşterinin istediği karışık bir uygulamanın...
  18. danisman

grafikerler.org/dauntless014

Merhaba dauntless014 ; Öncelikle mesleğimizin çok hassas bir meslek olduğunu asla unutmamalısınız. Mesleğimizde yaptığımız kişisel işler bile, çoğu zaman toplum veya kişiler tarafından negatif yönde değerlendirmelere tabi tutulmaktadır ve bu düşünebilen her insanın rahatlıkla yapabileceği...
  19. danisman

Selam

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  20. danisman

Teşekkürler

Gül hanım, sitemizde sevgiyi, dostluğu, saygıyı bulabilmiş olmanıza çok sevindim. Yazdıklarınızdan ben bunu anladım... Yukarıda çıkarmış olduğunuz grafikerler.org özetinde bana da yer vermeniz beni ayrıca mutlu etti, aramızda olduğunuz ve aynı havayı teneffüs ettiğiniz için bende size...
Yukarı Alt