Arama sonuçları

1. danisman

Merhabalar Efendim

Aramıza hoş geldiniz...
  2. danisman

Eylül ayı yarışma sonuçları

Sayın Kabala, Öncelikle her jüri üyesi değerlendirmesini farklı katagoriler üzerinde yapmaktadır. Günel hanım'ın bakış açısı ile benim bakış açımın aynı olmasını beklemek çok doğru bir şey olmasa gerek. O durumda ayrı ayrı jüri üyelerine gereksinim duylmasına da gerek kalmazdı. Ben bir logo...
  3. danisman

Kolay Erişim İçin Dosyalarınızı Web ‘de Saklayın

Abdullah bey, bu güzel bilgiler için teşekkür ederim...
  4. danisman

Dergiye sayfalar aranıyor

Fatih bey dergi size mi ait?
  5. danisman

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Fikir ve uygulama güzel, üzerinde değişiklikler yapılabilir mi? Olabilir, neden olmasın, Dilek hanım'ın yapmış olduğu tespit doğru ve yerinde, iş sahası inşaat olunca, kesik çizgiler veya karesel geçişler, işi pekiştirmek adına güzel sonuçlar doğurur. Ellerinize ve düşüncenize sağlık diyorum...
  6. danisman

Dergiye sayfalar aranıyor

Hangi dergi acaba? Daha önce yayınlanmış sayıları var mı? Merak ettim?
  7. danisman

Hayat MARKET AFİŞ |HYGRAFİİ

Merhaba Hygrafii, Sanırım bu işi yeni yapıyorsunuz, bence daha önce yapılmış çalışmalara bir göz atın, bu şekli ile neresinden bakarsanız bakın, size tavsiyede bile bulunacağım bir noktası yok işinizin. Baştan sona yeni bir çalışma yapmanızı tavsiye ediyorum... İyi çalışmalar...
  8. danisman

Yarışırken, markayı yaşayın...

Öncelikle bu yazıyı yazmak ve yazmamak arasında, gelgitler yaşadığımı belirtmek istiyorum. Çünkü kırılgan, kırılgan olduğu kadar, yapmak istedikleri ve sahip olmak istedikleri için çalışmaktan veya yeterince çalışmaktan uzak bir genç nesil var karşımda. Son Ağustos ayı yarışmasında buna şahit...
  9. danisman

Benimle TURKCHE Konuşma!

Bu kadar, Türkçe konuşma ve Türkçe düşünme yanlısı bir yazarın, yazılarını yayınlamış olduğu derginin ismi de oldukça ilginç... " Aydın Life Dergisi "
  10. danisman

Freelance Grafik-Tasarım Grafiker olarak çalışmak istiyorum

Merhaba, rekmas@hotmail.com eklerseniz zaman, zaman size de iş verebiliriz...
  11. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

İçeriye Zehra girdi, Abdullah gülümsedi İsmail’e, ben geliyorum birazdan diyerek kalktı yerinden, yenge sen geç böyle istersen dedi Zehra’ya, Zehra, otur Abdullah, sorun değil dese de, çocuklarla konuşmam lazım diyerek çıktı dışarıya Abdullah. Zehra İsmail’e baktı, İsmail kalktı yerinden...
  12. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Arabanın kapısı açıldığında İsmail şarjöründen mermisini namlusuna sürmüştü. Diğer kapı da açıldığında, gördüğü manzara karşısında, ne kadar da kuruntulu bir adamım dedi. Yanına gelen araçtan iki sevgili inmiş ve geçip arabalarının önünde manzarayı izlemeye başlamışlardı. Zehra aklına geldi...
  13. danisman

Şener Şen İllüstrasyon Çalışmam

Çok güzel bir iş çıkarmışsınız ortaya, tonlamalar, ışık ve gölgeler, renkler, hepsi yerli yerinde, daha iyi olabilir mi, olur belki de ama bence bu çalışma, en iyiler arasına girebilecek nitelikte bir çalışma olmuş, tebrikler...
  14. danisman

Tesla Proje Mühendisliği / logo Eskiz ve Mantığı

İnan bey, her zaman olduğu gibi, kusursuz düşünce trafiği ve istenen sonuç, mesleğinize olan sevginiz ve bilginiz, sizi her zaman yukarılara taşıyacaktır. Yolunuz açık, şansınız hep yanınızda olsun...
Yukarı Alt