Arama sonuçları

1. Kürşad Çakır

Corel Türkiye destek sistemi hayata geçirildi.

Murat, geç kalınmışlık konusunda sonuna kadar haklısın. Korsan kullanım azaldıkça, yani kullanıcılar lisans satın alması artınca bu şekildeki destek sistemleri firmalar tarafından kaçınılmaz oluyor ve mutlaka ama mutlaka gerekiyor. Sevindirici tarafı; birinci elden destek alınabilmesi, bilgi...
  2. Kürşad Çakır

Corel Türkiye destek sistemi hayata geçirildi.

Corel ürünleri Türkiye distribütörü Eti Bilgisayar destek sistemini hayata geçirdi. Bundan böyle Türkiye'deki CorelDRAW kullanıcıları birinci elden destek alabilecekler. Corel firmasının Türkiye'de ofisi olmamasına karşın 1991 yılından bu yana Corel ürünleri Türkiye Distribütörü olan Eti...
  3. Kürşad Çakır

Corel Draw nasıl bir programdır?

Daha önce başka bir foumda (belki de burada, hatırlayamıyorum) "Neden CorelDRAW?" adlı bir başlık açmıştım. Sorudaki amaç CorelDRAW'ın diğer rakip yazılımlarından farklılık ya da üstünlüklerini doğrudan kullanıcılardan öğrenmekti. Tuncer beyin bu yazısı da nerdeyse benim sorumun tam karşılığı...
  4. Kürşad Çakır

Arkadaşlar Yardım Lütfen...

"4 sayfa olduğu için 8 sayfa a4 çalışacaksınız" Burada bir kavram karmaşası olmuş gibi. Yaprak ve sayfa kavramları olmalı. 1 Yaprak = 2 sayfa demektir. Yaprağın bir ön yüzü ve bir arka yüzü vardır. Bunlar birer sayfadır. Anladığım kadarıyla yapılacak iş 4 yaprak yani 8 sayfa olacak. Her zaman...
  5. Kürşad Çakır

Fontlar Pc' Çok Kasıyor

BFN gibi Corel CONNECT ile yüklediğiniz fontların hiçbiri windows font klasörüne kopyalanmaz. Böylece windows font klasörü şişmemiş olur.
  6. Kürşad Çakır

CorelDRAW Versiyonlarında Dosyaların Geç Açılması Sorunu ve Çözümleri ?

Bu sorunların tamamı X6 sürümünde çözülmüştür. CDGS X6 64 bit sürümünü Win7 ya da Win8 'de kullanmanız ve güncel tüm yamaları X6.3 Hotfix 1 dahil yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim.
  7. Kürşad Çakır

çoklu jpeg yapmak

@fatih_turkogluKullanımı hakkında kısa bir video.
  8. Kürşad Çakır

çoklu jpeg yapmak

Quick Export adında bir makro var, işinizi görecektir.
  9. Kürşad Çakır

Croel Draw x5 renk problemi

Jpeg kaydederken renk profilini de içine gömmelisiniz.
  10. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6.3 geliyor.

CorelDRAW Graphics Suite X6.1 ve X6.2 güncellemeleriyle X7'de var olacak özellikleri kazandığımızdan bahsetmiştim. X6.3 ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak ve yine Corel X7'ye ait yeni özelliklerle gelecek. Bu yeni özelliklerden ilki bir sneak peak video larak Corel DRAW GS yöneticisi Gerard...
  11. Kürşad Çakır

Corel draw x3 mü x5 mi x6 mı ??

@snsizTabela ya da açık hava reklam işiyle uğraşıyorsanız X6 64 bit kesinlikle çok daha hızlı çalışır. Özellikle büyük dosyaları açarken ya da büyük görselleri kopyala yapıştır yaparken hızı gözle görülür bir şekilde fark edersiniz. Şu anda lisans kampanyası da var. Satın alın, rahat edin...
  12. Kürşad Çakır

corel draw nasıl alabilirim

@ozgereklamLisanslı olmayacaksa korsan olacak anlamına geliyor. Forum kuralları gereği bu konuda cevap alamazsınız fakat önünüzdeki seçenekler şu şekilde: 1- Trial Version: Deneme sürümünü kurup belirli bir süreliğine kullanabilirsiniz. Deneme sürümü dolduktan sonra program çalışır fakat...
  13. Kürşad Çakır

kaydetme butonu aktif değil sebebi nedir?

@snsizEvet, Lisans alın rahat edin :)
  14. Kürşad Çakır

kaydetme butonu aktif değil sebebi nedir?

@snsizYarın yeniden yükleseniz bile bir kaç gün içinde aynı sorunla karşılaşacaksınız. CDGS X5 yazılımları internet üzerinden Corel'e bilgi gönderiyor ve seri numarası Corel tarafından üretilmemişse ve kayıtlı değilse programı Viewer moduna çeviriyor. Yani sadece dosya açabiliyorsunuz fakat...
  15. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6.2 yayınlandı.

Sayın yönetici: grafikerler.org okuyucularının güncel kalabilmesi adına bu başlığı ya da, belki de yeni bir başlık açarak ;CDGS güncellemesini sabitleyebilir misiniz?
  16. Kürşad Çakır

Işık ve Gölge ile dramatik etkiler.

CorelDRAW'ın bitmap efektlerine devam ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi. CorelDRAW aslında vektör tabanlı bir yazılım olmasına karşın bitmap'ler üzerinde de oldukça etkili. Özellikle bitmap efektleri çok kullanışlı ve kullanıcı dostu. Tabi bitmap'lerle çalışmak CorelDRAW için sınırlı fakat...
  17. Kürşad Çakır

CorelDRAW için ücretsiz makro: Mirror

CorelDRAW için bedava sahip olabileceğiniz bir diğer makro/eklenti de Mirror adındaki kullanışlı bir makro. Mirror makrosu normalde CorelDRAW'da yapamayacağınız bir işlemi gerçekleştiriyor. Aşağıdaki animasyondan da anlayabileceğiniz gibi seçilen nesneleri yine sonradan seçeceğiniz çizginin...
  18. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6'yı denediniz mi?

Öncelikle CDGS X6'nın güncelleştirmelerini mutlaka yüklemelisiniz. (Son güncelleme X6.2) Buna rağmen sorun yaşıyorsanız lütfen belirtin. @raihanX6.2 'de küçük bir deneme yaptım fakat herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz? @raihanExport ettiğiniz dosya türü ve...
  19. Kürşad Çakır

@niyogaraHayır, güncellenemez.
  20. Kürşad Çakır

@niyogaraLisanslı kullanıcı iseniz yükleyememeniz için bir neden yok.
Yukarı Alt