Arama sonuçları

1. Atilla Öztürk

Nasıl yapabilirim?

bunu • fisheye foto objetifinle cekeceksin... • panorama olarak resim cekip photoshop ile siserebilirsin
  2. Atilla Öztürk

bir kac afisim.

3. Atilla Öztürk

Katalog kapak ve seperatör eskizlerim..

Düsünce olarak süper 1,3 ve 4 ayni ana fikri paylasiyor 2. ise caydanliklarin süslemesi dövme de yansiyor, güzel fikir.
  4. Atilla Öztürk

Cesitli Gafik Design calismalarim (almanya)

@Hasan Güner Anlattiklarin bana hic yabanci gelmiyor. :kiskis: Bu tür müsteri bende de oluyor(du)... artik sözümüz geciyor. Yanima gelmek isteyen olursa red ediyorum, zaten o tür calisamiyorum. Bir isi yaparken insanin özgürlügünü kisitliyor. Beni cileden cikaran seyler, sonradan gelme...
  5. Atilla Öztürk

Magazin icin Font önerileriniz

tsk önerileriniz icin :s8: Simdi is denemeye kaldi.
  6. Atilla Öztürk

@Sedat Gül evet... benim icin önemli bir konu... Kisa bir özeti varmi bunun yani... su su sebepten dolayi tr uymuyor veya degisik olmasi gerekiyor.
  7. Atilla Öztürk

tsk, portfolyo yu yeni gördüm, calismalarimi artik orada sergilerim.
  8. Atilla Öztürk

Magazin icin Font önerileriniz

Magazin icin kullanabilecegim modern Font ariyorum Bana önerebileceginiz bir karekter varmi? Kosullar: Okunakli, yayik olmayan, tercih yazi türü "Grotesk" su ana kadar Futura ve ailesini kullandim. Frutiger kullanmak istemistim ama TR sini bulamadim... Sizlerin önerisi?
  9. Atilla Öztürk

Çizgi Roman Fontları

emeyine saygilar.
  10. Atilla Öztürk

Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

@GerGin Konuyu okudum anladim ve cevaplamistim
  11. Atilla Öztürk

Font Prog. "FontLab" ile TR karekterini olusturabilecek kimse varmi?

FontLab Fontographer v5.0 FontLab Studio v5.0 veya diger font programindan anlayan arkadas varmi? Yabanci fontlari TR cevirmek istiyorum ufak bir tutorial yazabilen varsa süper olur. ÇıĞğİ harfleri cogu karekterlerde bulunmuyor.
  12. Atilla Öztürk

Ön Kapak Hangisi Olmalı ?

bence de 1. si olmali ufak 1 yapici elestiri gözüme hemen carpan bir gölge efekti var o da oraya yakismamis biliyorum hazir PS gölgesi hemen elimizin altinda ama resime derinlik kazandiran gölge ayakkabinin altinda olmasi gerekiyor. yansima gölgesi yapabilirsiniz mesela.
  13. Atilla Öztürk

Ara sira buraya yaptiklarimi koyarim elimde bir cok calismam var ama hepsini buraya koymam imkansiz.
  14. Atilla Öztürk

Afiş Tasarım made by me

tesekkürler, diger calismalarimi da yakinda sunarim. >>>>>> Buraya da bakabilirsiniz "TIKLA BENI"
  15. Atilla Öztürk

Afiş Tasarım made by me

Bu ilk mesajimi bir kac Afis le baslayayim Yurtdisindan oldugum afislerden kendisini belli ediyor ;)
Yukarı Alt