Arama sonuçları

1. Atilla Öztürk

Tekno Kimya Logo Çalışması

Süper görünüyor. Yukardaki yorumları okumadan benimkini de yazayım ;) 1. tk nın deydiği kenarlar da cok ince (gereksiz) çizgiler var görüntü hatasıda olabilir 2. kalkana boyut getirkem istersen yarısını (cercevesini) çok hafif koyuluk yapabilirsin 3. Logo keskin ama yazı yumuşak ... yazıyı...
  2. Atilla Öztürk

Acr moda logo çalışmam

Tesadüf mü? :rolleyes: www.cfctoday*nokta*org
  3. Atilla Öztürk

Adobe nin yeni CC sisteminde €/ytl fiyat farki dogrumu?

Euro ile abonelik yaparsam ayda 61.49 euro tutuyor, yani 157 ytl civarinda Ama Türk lirasi ile yaparsam ayda 89 ytl tutuyor yani € ya cevirdigim de 35 civarinda bu rakamlar dogruysa, tabi ki ytl den abone olmak isterim :D https://creative.adobe.com/plans?plan=individual&store_code=de...
  4. Atilla Öztürk

Grafikerler ile alakali duyurular.

Bu gibi toplanti duyurulari nerde bulabilirim mesela tgdd.org.tr yapacak olan toplantiyi yeni gördüm. 1 Haziranda N'olcak bu Grafikerlerin hali? 1. Genel Sohbet Toplantısı varmis. 5 haziranda türkiye ye gelecegim icin zaten kacirdim o toplantiyi böyle toplantilarin görüntüsü kayit ediliyormu?
  5. Atilla Öztürk

Baharat Etiket

Cogu zaten shutterstock ve buna benzer yerlerden alindi. telif haklari var ama... ... sadece ucu gözüken otun "aaa bunu ben cektim" demesi büyük bir basari :)
  6. Atilla Öztürk

Baharat Etiket

70 küsür baharat cesidi yapildi, degisen tek sey yazi ve icersindeki bulunan bitki resimleri Bitki resimleri google amca ne verdiyse yapildi... bütce kisitli oldugu icin. O yüzden tam istedigim gibi olmadi :/ Altin yaldizli yerler 5 ci renktir... altin görünümü verecek Arkasini sade tuttum...
  7. Atilla Öztürk

Acuka etiket

Tesekkür ederim
  8. Atilla Öztürk

Acuka etiket

Resimleri de cekip üstlendigim etiket celismasi.
  9. Atilla Öztürk

Adobe Creative Suite öldü, yaşaşın Adobe Creative Cloud!

Kagit üzeri baskida, su anki adobenin inDesign, illustrator, Distiller, Photoshop ürünleri ve Topaz, Nik, AlienSkin v.s. photoshop plugin leri ile Win, Mac systemleri bu programlari calistirabilene kadar yaptigim is beni doyurabilir. ama hayat yerinde sayiklamiyor... ilerde tab ve buna...
  10. Atilla Öztürk

bir kac afisim.

PEP musst das Ding haben!!! sakin de yapilabilirdi, ama ... bu bir eglence gecesi bir hafta sonu... typografi ler bile süslenmis eglenmek istiyor... ;)
  11. Atilla Öztürk

bir kac afisim.

Güncellesti :rolleyes:
  12. Atilla Öztürk

Özbagci Organizasyon

Hangi modüller mesela? ... simdi farkina vardim.. 2 sene oluyor nerdeyse bu siteyi yapali :o IE ile hic denemedim sayfayi. modüller calismasi gerektigi calismiyor.
  13. Atilla Öztürk

Acilen Seçim Yapmam Gerekiyor ( Hangisi )

Alt dan birinci güzel ama a si okunmakda zorluk cekiliyor.. hmmm... a ile r yi biraz daha ayirabilirsen nasil olur?
  14. Atilla Öztürk

299tl Dinamik Web Sitesi Kampanyası

bu fiyata ben kartvisit yapiyorum. :allalla: resimli degil de bir kac calisan siteyi görmek isterdim.
  15. Atilla Öztürk

Özbagci Organizasyon

Arayüz Tasarimi tam ne anlamina geldigini bilmiyorum ama yaptigim bir site: tikla >>Özbagci Organizasyon<< eksikler var zamanla giderilecek...
  16. Atilla Öztürk

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Bir matbaa cida cayciydim, grafiker eleman hastalaninca yerine ben gectim, grafiker oldum! saka saka :p Bazi arkadaslarin grafiker olmasi baya ilginc. Benim grafiker olmamin sebebi 4,5 yasimda baslayan cizim zevkimden dogar... Dün gibi hatirlarim özellikle güzel havalarda disarda...
  17. Atilla Öztürk

acil logo lazım

Buna tikla ozaman: http://awesomescreenshot.com/05117x2tf9
  18. Atilla Öztürk

acil logo lazım

yazdigim "Tiklaya" tiklasaydin görürdün ;) Pardon silinmis... linkim
  19. Atilla Öztürk

acil logo lazım

Elimde font yok ama Fontun ismini senin icin buldum aramasi artik sana kalmis...
  20. Atilla Öztürk

Express Banner Çalışması

Bannerler güzel incelemeden uzaktan bakildiginda Yorumumu sorarsan... Ilk banner de gelin ile damatin üzerinde kara kara bulutlar var... Damat da kacmak üzere... resim seceneginiz positif olsun Yazi cümbüsü var. en az 5 tane yazi cesidi gördüm.. nekadar az o kadar iyi Acele yapabileceginiz...
Yukarı Alt