Arama sonuçları

1. Atilla Öztürk

Logo düzeltimi icin yardiminiza ihtiyacim var

evet miracle_miri ... asli hanimin yazdigi gibi "gönül rahatligi ile"... hayal gücü seninle olsun... kolay gelsin!
  2. Atilla Öztürk

Bu logo resimden vektora cevrilmis. Nasil kullanacagina bagli Bu logoyu düzeltmeye gerek yok. Dikkat edicegin tek sey... PhotoShop ile calisacaksan Sayfanin yüksek cözürnürlügü.
  3. Atilla Öztürk

Kartin boyutu ne?
  4. Atilla Öztürk

Gördügüm kadariyla sadece yazilar Vektor (olabilecek sekilde).. kulak, frekans resim... "Düzeltme" yi anliyamadim
  5. Atilla Öztürk

Bilinçsizlik mi? Cahillik mi? Uyanıklık mı?

Bu olay o kadar genis ki... olay garaj da degil.. dogdugumuz an dan itibaren basliyor. Kafamizda sansürler olusturuluyor... genis düsüncler engelleniyor... imkanlar kisitlaniyor... daha yeni yeni internet giriyor her eve (türkiyede)... ülkemize matbaa nin bi hayli sonradan girisinle...
  6. Atilla Öztürk

Sorum Bayanlara

gördügüm kadariyla Almanya da tirnak sanatinda bir patlama var. Her köse ya döner ci, ya da tirnakci :D bu gösterdigim örnek masum olanlardan birtanesi :) Böyle sey ne kadar gelismis ülkmizde? Bu ve buna benzer sanat tutuluyormu Türkiyede? Merakim mi söyliyerek, merakinizi dindireyim ;)...
  7. Atilla Öztürk

Bu konsept video hangi programla hazırlanmış olabilir

Cinema 4D ile Adobe After Effects birlikte gibi görünüyor bana.
  8. Atilla Öztürk

gazetemizin birinci sayfaları

Ilk bakis da güzel güzel gözüküyor. Grafik-Design kurallarina göre bakildiginda gazete dökülüyor. en önemli olanlar: 1. Sütün olayi yok / 2. Yazi karakterlerini sikistirmissin / 3. Yazi cesidin fazla. Bunlar dan haric yazi/resim orantisizliklari var ... Bir yaziyi cekip/daraltip...
  9. Atilla Öztürk

Almanyadan Türkiye ye yerlesmek istiyorum

Türkler tabi ... gerci simdi yeni yeni düzelmeye basliyor.. almanya ya entegre olmus türk gencimiz.. kaliteye önem ve deger veriyorlar. Bu arada da mock-up ci grafiker ler cogaldi... grafikten az anlayan ama üc bes Adobe'nin P.Shop/illus./inDesign bilgisi olan 6 kurusa da internetden...
  10. Atilla Öztürk

Almanyada da aynisi. evinde pc i ve coreldraw i olan... gündüz bir yerde calisip, aksam 3 kurusa grafik yapip sigara parasini cikartanlar var. Ve en ilginci.. bundan memnun kalan musterilerde var. Prensiblerinden vazgecilmesin... Belki bugün az kazanilir.. sonun da kaliteyi fark eden...
  11. Atilla Öztürk

niye bukadar farkli ki.. sonuc da yapilan is ayni. Bursa/Izmir li grafiker ler mi piyasayi bukadar bozdu.. yoksa gercekten sehire göremi ücretler (yasam kosullari)? anliyamadim. Aramizda Bursali grafiker arkadaslarimiz varsa onlarla da tanismak isterim. Bu yazilan rakamlar korkunc düsük :) Tek...
  12. Atilla Öztürk

bir kac afisim.

Tesekkür ederim :o
  13. Atilla Öztürk

hastayi muayene etmemiz icin görmemiz gerekiyor.
  14. Atilla Öztürk

Türk Motifiyle Marka Çalışması.

Harflerin icin de güzel bir font sec > burdan < ;)
  15. Atilla Öztürk

MTR Reklam Kurumsal Kimlik

yeteniginize saglik güzel olmus. gerci yapilir yapilmaz size kalmis bir olay bir tavsiye de bulunacagim. Cep tel, tab vs. ile mobil oldugumuzdan dolayi internet de her türlü baglaniyoruz. QR code un verdigi kolayligini müsterinize de vermek istemezmisiniz? Bilmese ögrenecek... bilen ise hemen...
  16. Atilla Öztürk

Türk Motifiyle Marka Çalışması.

Google amca ya "anadolu motifi" diye yazarsan esinlenecegin bir cok motif örnek cikar. bunlari illu da yeniden cizip... ekleyip... cikarip.. yapabilirsin. illu yu ögrenmenin ilk yolu yapilanin kopyesini yapip ögrenmek. Cin hesabi ;) sanirim senin aradigin.. google amca ile "vintaj ornamet"
  17. Atilla Öztürk

Bursa yi biliyorum, rahatim kayip olamam, arkadas, cevre, aile, hepsi orda. Yurt disindan yeni gelip, Bursa da daha rahat olabilecegimin düsüncesindeyim. Nekadar Türk olsamda yine de yabanci ülke... alisana kadar Istanbul lu bilmiyorum.. kimsem yok diyebilirim. Eger güzel bir is imkani ile...
  18. Atilla Öztürk

MTR Reklam Logo Çalışması

Logo güzel ve anlamli olmus tebrikler... gözüme tek carpan sey bastaki M ile T arasindaki hafif bosluk o da yok olursa *süper
  19. Atilla Öztürk

Almanyada 1995 senesinde grafiker oldum ve 96-00 senesine kadar alman reklam ajansinda calistim. 00-04 almanya yi dolastim :) . 05 den sonra kendi reklam ajansimi kurdum atMedia werbeagentur. simdi ise tr ye dönmek istiyorum. bir yerde calismak istiyorum grafiker olarak. türkiyenin calisma...
Yukarı Alt