Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Brush yapımı ve kullanımı

rica ederim efendim umarım faydalı olmuştur
  2. Hasan Güner

Çanakkale kitap kapağı

kırmızı alan beni rahatsız etti ayın içindeki görselin tonları tercih edilebilir bir de kitap adının olduğu beyaz alan daha büyük olabilir Yani; çalışmanızı katlettiğim için özür diliyorum iyi çalışmalar dilerim
  3. Hasan Güner

teşekkürler iyi kullanımlar
  4. Hasan Güner

bu sistem kullanılarak hazırlanmış (yunus vektörleri hariç) bir de çalışma ekleyeyim daha iyi fikir elde edilebilsin
  5. Hasan Güner

Kitap Kapağı ....:::: Alemlere Rahmet Nur Muhammed (s.a.s) ::::....

Kitap isminin yazımını çok beğendim elinize sağlık sadece tek bir öneri (s.a.s) açılımı Muhammed kelimesiyle aynı genişlikte olursa daha güzel görünür
  6. Hasan Güner

Qesta | Özel Lalezar Kolej Logotype | Gazete İlanı

logo ilanda neden değişime uğradı ? arka fon kötü görünüyor beyaz deneyebilirsiniz E harflerindeki uygulama bilinçli mi yapıldı (hiç olmamış) logodaki Özel ve 2009 yazıları okunma sıkıntısı yaşayacaktır sloganda Türkçe karakter sıkıntısı mevcut geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum çalışmaların...
  7. Hasan Güner

Banner

@cod0key tamam :) sorun bendeymiş görebildim sol taraftaki resimler neden flu ?
  8. Hasan Güner

Banner

ilginç bir çalışma amaçlanan ve verilen mesaj nedir ?
  9. Hasan Güner

Logo Çizerken Soyut Düşünme (Ders)

@hastam rica ederim efendim iyi çalışmalar
  10. Hasan Güner

@hastam buyrun efendim Koç'a ait sadece Arçelik var sitelerinde Bu da Koç'un logolarını çizdiğine dair haberlerden sadece bir tanesi http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=10177758
  11. Hasan Güner

Firma Logolarında Kullanılan Gizli Semboller

@Ömer YILDIZ buradaki birkaç örneği ilk defa görüyorum gerçekten akıl dolu çalışmalar
  12. Hasan Güner

@hastam yorum için teşekkürler ben dünyanın bir noktasından çıkan sinyalin aynı noktaya gelmesi demedim ki dünyadan alınan sinyalin dünyaya gönderilmesini kasttettim bu da gayet doğal değil mi? herkesin bakış açısı düşünce yapısı farklı bu da onun getirisi bir sonuç anormal bir durum söz...
  13. Hasan Güner

kesinlikle takılıyorum bu cümlenize Hürriyet ve Lassa (eski logo) logo yarışmalarında birinci olan şahısın yaptığı logotype çalışmalarını daha önce paylaşmıştım bence bu tezinize en uygun örnek ben teşekkür ederim beni muhatap aldığınız için iyi dilekleriniz sizin içinde geçerli özetle...
  14. Hasan Güner

Mobilya Firmasına Logo İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var

kendi fikirlerinizi yapabildiğin düzeyde uygulayıp bize sunun biz size düşüncelerimizi söyleyip yol gösterelim aksi halde yardım alamazsınız böyle bir konunun yeri işverenler bölümüdür
  15. Hasan Güner

sadece bize özgü iki cümle seçtim yorumunuzdan gerisi için öncelikle teşekkür ediyorum Logo bir hayvanın kaburgalarını ve büyümeyi simgeliyor. Bu topraklarda birlerce yıldır dericilik yapılıyor. Ben her yere uygulanabilecek, küçültülebilecek, Türk motiflerini de yansıtan bir logo olsun...
  16. Hasan Güner

Business Templates psd

@royem :eek: evet linkte sorun var
  17. Hasan Güner

rica ederim ;)
  18. Hasan Güner

akvaryum Corel draw

@Hat-Min tek tek yanıt vermek yerine mesajların sağ alt köşesinde " (iki tırnak - Alıntı butonunun sağındaki) alıntı yapmak istediğiniz mesajlardaki " butonu tıklayarak cevap yazarsanız hepsine tek tek bir mesaj içinde yanıt vermiş olursunuz iyi çalışmalar
  19. Hasan Güner

akvaryum Corel draw

bir konu içinde ardarda mesaj yazmak yasak bilginize...
  20. Hasan Güner

Film Afişi (Monster Wars)

montajlar çok özenli görünmüyor üst bölüm çok parlak bence bir de sarı tonlar yerine turuncu ya da kahve renkler deneyebilirsiniz
Yukarı Alt