Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Tarık AKSU_Logo Type_Vol.1

:) gülümsedim çünkü hoşuma gitti çalışmalarınız :) elinize sağlık bazılarındaki espriler çok güzel
  2. Hasan Güner

Gothic Glamour

cengiz çok iyi bir tasarım olmuş tek sorun ben çok cırt renkleri sevmiyorum mor yerine zeminle daha uygun renkler seçebilirdin belki o zaman o kadar göz önünde olmazdı ama ben gene de öyle daha çok beğenirdim :D eline sağlık
  3. Hasan Güner

Global Tekno ( Karton Çanta)

amaç ne? - firma reklamı amaca uygun mu? - hayır neden? - firma adı çok geri planda zemin hoş bir de mavi tonlarını denemenizi öneririm ama firma adına kesinlikle müdahale şart elinize sağlık
  4. Hasan Güner

radyo hayat web deneme / hasanguner graphic

teşekkür ediyorum önerilerini dikkate alacağım ;)
  5. Hasan Güner

to fly to sky

başarılı bir yapıt :D eline sağlık renk tonlarını çok sevdim :D
  6. Hasan Güner

Rap Parti Afişi

bu kuralı koyan kim? sizin ki karmakarışık bir çalışma aşağıdaki çalışmaları bir inceleyin dilerseniz
  7. Hasan Güner

Reklam şirketi için bazı logo denemelerim

tipografin tam bir fiyasko simgene ne kadar soyut anlam yüklersen yükle bu yazı karakteri ve düzeni ile bir sonuca ulaşılmaz
  8. Hasan Güner

Hayat CARTOON LOGO

Açtığın her konuda firma sahibi ben değilim demişsin :) pardon ama sen necisin bu logoyu sen mi yaptın Emin Bey'e sor bakalım ?
  9. Hasan Güner

Rap Parti Afişi

güzel diyenlere inat ben beğenmedim afiş mantığına aykırı bu kadar kalabalık karışık afiş olmaz bir tek font amacına uygun gibi ama onda da Türkçe karakter sıkıntısı var
  10. Hasan Güner

haklısınız o çizginin devamı olması lazım teşekkür ediyorum eleştiriniz için
  11. Hasan Güner

arkadaşlar tam manası ile bitmiş bir çalışma değildir sizden fikirlerinizi almak için ekliyorum olan - olmayan yerleri bana söyler misiniz ? bağlantıyı tıklayın
  12. Hasan Güner

hasan sürücü kursu

@Kerim Öksüz teşekkürler :)
  13. Hasan Güner

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

teşekkür ederim :D
  14. Hasan Güner

full flash denemesi

teşekkür ediyorum
  15. Hasan Güner

Karpuz

diyarbakır karpuzu mu :D teşekkürler beyin fırtınası için :D bir de öyle yapıp eklemek lazım :D
  16. Hasan Güner

hasan sürücü kursu

teşekkürler fatih bey
  17. Hasan Güner

teşekkürler abdullah bey
  18. Hasan Güner

teşekkürler
  19. Hasan Güner

hasan sürücü kursu

teşekkür ediyorum dilek hanım
  20. Hasan Güner

full flash denemesi

@speedykuraf :) çok cesur bir yorum olmuş teşekkür ediyorum ama açıkcası eğitiminizi tecrübenizi vasfınızı ve bulunduğunuz konumu merak ettim
Yukarı Alt