Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Hayat Katkılarıyla ae yazılım logosu

a ve e nelerin kısaltması acaba ?
  2. Hasan Güner

Web Tasarımı ve Yayınlama

önce kullanılmayan bir isim tespit edilmelidir host'u sürekli açık olan bir bilgisayar olarak düşünün sitenizin her dosyasını oraya atıyorsunuz ve kullanıcılar onları açıp görebiliyor domain de bu dosyaların görünmesi için yazılması gereken adres http:// ile başlayan sonu com - net vs.vs. ile...
  3. Hasan Güner

sadece logo

@yavuz94 üstten görünüm süt kovası olduğunu anlamamıştım gerçekten ama kovanın çiziminde sıkıntı var sapın iki ucu kovaya tam ortalı değil
  4. Hasan Güner

wolksvagen beetle (Modifiye)

çok hoş olmuş cengiz eline sağlık böyle bir araçla gezmek güzel olurdu :D
  5. Hasan Güner

sadece logo

çok fazla efekt var yazı karakterin Türkçe karakterleri tanımamış renkler çekici değil en önemlisi amacına uygun değil
  6. Hasan Güner

Levent Uydu

yahu yapılan yoruma yanıt vermek eleştiriye açık olmamak anlamına mı gelir "eleştiriye açık olmalısın" diye yorum yapıp duruyorsunuz şimdi çalışma ile ilgili yorum yapın edebiyat yapacağınıza diyeceğim yine birisi çıkıp eleştiriye açık olmalısın diyecek diye korkuyorum :D eleştiriye açık...
  7. Hasan Güner

Levent Uydu

@Hakan Dağdeviren her cümleniz için ayrı ayrı yanıt vermek isterdim ama aralardan sadece birkaçını seçeyim * Öte yandan konunuz 23 kez incelenmiş , kimse doğru dürüst size zaman ayırıp bu sayfaya hiçbirşey yazmamış ... Yanıt: Benim işi eklediğim saatten bu yana forumdaki mesaj yazma...
  8. Hasan Güner

"Bee" reklam ajansı logo

2. seçenek diyorum ben ;)
  9. Hasan Güner

Levent Uydu

@Serkan Baysal :) öğütleriniz beni gülümsetti teşekkürler bu arada iki adımda bir uydu görseli çizip ekler misiniz foruma bu sizin için çocuk oyuncağı olsa gerek ben merakla bekliyorum size de iyi şanslar :rolleyes:
  10. Hasan Güner

Levent Uydu

@Serkan Baysal birincisi uydu satan bir yere uydu kullanmak doğal ikincisi çalışmada resim yok vektörel şekiller var üçüncüsü google'dan bir uydu görseli bulun logodaki şekille yan yana koyun uyduyu 2 adet geometrik şekil ile soyut olarak çizmek ve bu sayede sadece uydunun anımsanmasını...
  11. Hasan Güner

"Bee" reklam ajansı logo

çalışma yeterince arıya doyurucu e harfinin boşluklarında yapmaya çalıştığınız şeyden vazgeçin denildiği gibi B ile uyumlu bir e harfi çizin B ye yaslanmış arıyı sevdim ben ancak reklam ajansı yazısı çok kötü font değiştirmelisiniz
  12. Hasan Güner

Levent Uydu

eleştiriye açıktır :rolleyes:
  13. Hasan Güner

Avar Metal Logo....

geri plandaki gri grafik neyi ifade ediyor üzerine yüklenen görev ne anlayamadım
  14. Hasan Güner

Resimlerinize gelişmiş ışık efektleri verin

teşekkürler paylaşım için :)
  15. Hasan Güner

Punk is Dead

cengiz bir öncekindeki çalışmana cırt renkler var demiştim bu da aşırı koyu geldi bana :) eline sağlık
  16. Hasan Güner

Photoshop ta 3D çalışın 3D Invigorator Plugin

güzel paylaşım teşekkür ediyorum :D
  17. Hasan Güner

flash site (müşteriye)

vayyyyyy :D detaylara tasarıma renklere vs.... bayıldım elinize sağlık çalışmanın detayları hakkında özet geçmeniz mümkün mü?? nerede tasarlandı nerede flash uygulamalar nasıl verildi vs.. gibi
  18. Hasan Güner

Ethica Hastanesi afiş çalışması

hoş bir çalışma olmuş bu kadar çok malzeme ile yapılabilecek en iyi tasarım :D
  19. Hasan Güner

Tanıtım Afişi

dekupeler özensiz olmuş masalcı için ne dediler başlığı sağ bloğu kapsamıyor :S onların dışında hoş görünüyor
  20. Hasan Güner

Dershane afiş çalışması

kaliteli resim bulamamaktan dolayı güzel olmayı başaramayan bir çalışma :S resmi görmezden gelirsem kırmızı tonları gayet güzel olmuş ama yazı puntolarının hepsi aşırı büyük olmuş biraz küçülterek hem daha şık olmasını hem de tasarımın biraz hava almasını sağlayabilirdiniz elinize sağlık
Yukarı Alt