Arama sonuçları

1. Hasan Güner

Kolej katalog çalışması

güzel çalışma çıkarmışsınız ama bazı resimlerin kaliteleri düşük ve kontrastları uyumsuz kalmış
  2. Hasan Güner

Istanbul Kısa Film Festivali

tipografik espri güzel lakin font hoş görünmedi bana eline sağlık
  3. Hasan Güner

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

sayın faruk bey siz diyorsunuz ben grafik tasarımcıyım ve eğitmenim öğrenciler tasarımın eğitimini alıyor ve yaptıkları tasarımdır... ben de aksi bir görüş bildirerek "tasarım öğretmek" diye bir fiil olamaz diyorum tasarım nedir sorusuna verilecek bir cevap yoktur bir sistemi bir standardı...
  4. Hasan Güner

Hafizeana Logotype

Bir hafizeana çılgınlığıdır gidiyor forumda :D Boş zaman değerlendirmek amaçlı ben de birşeyler karaladım tatlı için çok ağır bir karakter çıktı ortaya emeğim boşa gitmesin diye deneme olarak yayınlayayım dedim :D font corel drawda oluşturuldu iyi çalışmalar dilerim
  5. Hasan Güner

Vista mı Windows 7 mi?

elbette XP hız olarak en iyisi vista ile 7'yi yıkasladığın zaman ise 7 vista'yı geride bırakıyor hızı ile
  6. Hasan Güner

Türk Grafik Eğitim sistemindeki yanlışlar

@Süleyman Köklü katılıyorum bu yoruma benzer cümleleri farklı bir başlık altında savunuyorum https://www.grafikerler.org/grafiker-ve-egitim/6327-grafik-tasarimci-nasil-olunur-4.html
  7. Hasan Güner

hafizeana - garfikmerve

floral desenler ve hafizeanadaki kontür fazlalık renkler bu haliyle güzel süt tatlıları yazısının sadece baş harfleri büyük diğerleri ufak olabilir eline sağlık
  8. Hasan Güner

bir grafik bölümü öğrencisi çıksın okulda öğretilenlerle piyasada aktif rol alarak öğrendiklerinin muhasebesini yapıp bize sunsun buradan çıkacak sonuç şu olacaktır: tasarımı okulda mı öğrendi yoksa staj yapmak için piyasaya çıktığında mı öğrendi... okul öğretilen pratik bilgi CMYK mı daha...
  9. Hasan Güner

onca yorumdan sadece son iki cümleyi mi eleştirmeye layik gördünüz? kesinlikle eşit değil bunun birçok sebebi var hem grafikerle ilgili hem ülkem piyasasıyla ilgili bir grafikerin eğitimi kadar piyasanın eğitimi de önemlidir çünkü tasarımlar tasarımcılar için değil sıradan halk için...
  10. Hasan Güner

yine çok sert bir yanıt sanıyorum sizin üslubunuz bu tasarımı programlar yapmaz bunda hem fikiriz ben okullar kapatılsın demiyorum tabiki ama her aşamadaki okullarımızın hali ortada dershaneye gitmeden üniversiteli olan öğrenci sayısı bir elin parmakları kadar kaldı ki ülkemde verilen grafik...
  11. Hasan Güner

siz diyorsunuz ki; Ajdar var nane nane şarkısının beste ve yorumcusu (!?) Tasarımı öğrenmek gibi bir fiil yoktur (bence) tasarım; şahsın kendi hayal gücünü yansıtmasıdır dolayısıyla başkasının hayal gücünü öğrenmek şahsı tasarımcı yapmaz yaptığı iş de tasarım olmaz şablon olur
  12. Hasan Güner

Autumn

şu renklerin güzelliğine bak yaa :D eline sağlık yoSa :D başarılı her zamanki gibi
  13. Hasan Güner

Hayat İnşaat

fatih beyle aynı düşüncedeyim hayat'a bir logo yapıp tüm sektörlere uyarlanabilir bu çalışmaya gelince iyi bir DENEME olmuş ama LOGO OLMAYI BAŞARAMAMIŞ şimdi şunu şöyle yap şunu şuraya koy şeklinde eleştiride bulunacağım ama o kadar kötü bir çalışma olmuş ki düzenlenmez baştan çalışmak şart
  14. Hasan Güner

konu mesajları bana çok sert geldi belki de bir mesleği icra etmek için illa ki o mesleğe dair okul okumak gerekmediğini savunduğum içindir bilinmez örnek isteyenler bulundukları illerin sanayi sitelerine gitsinler belli konulardaki en iyi ustaları bulup eğitimlerini sorsunlar aldıkları yanıtı...
  15. Hasan Güner

Küçük bir çalışmam...

:) typo bu değil typo yu geçtim bu tasarım olarak da olmamış renk uyumu yerleşim düzeni hepsi fiyasko
  16. Hasan Güner

Logo tasarımı-deneme

arkadaşların da dediği gibi hizalamaya biraz daha dikkat edebilirsin logotype belki iyi ama adının soyadının yazıldığı font çok kötü ince sade okunaklı fontlar bulmayı dene
  17. Hasan Güner

font istek acil

peki bunun font olduğundan emin misin ?
  18. Hasan Güner

Marka yaratma...

bunu Türkiye piyasasında yapan var mı? bu konuda çok karamsarım ne yazık ki ülkemde markayı (hatta logoyu bile) müşteri oluşturuyor genel olarak firma adı firmayı kuranın soyadı oluyor genel olarak logosu da soyadının baş harfinden üretiliyor bu gidişat elbetteki saçma ama gerçek bu çoğu zaman...
  19. Hasan Güner

Kşisel logo-deneme

buna logo demek güç bu kadar çok malzeme ile logo yapılmaz H - aradaki üçgen ve A harfi harici herşeyi kaldır at bu üç malzemeyi siyah bir kare içine konumlandır yine beyaz turuncu renkler kalsın üçgeni o haliyle bırakma yatay çizgiler çiz üzerine üst üste yani ses seviyesi gibi görünsün hatta...
  20. Hasan Güner

Selena 2009 Katalog Çalışması

kapağı çok beğendim genel olarak şık görünüyor elinize sağlık
Yukarı Alt