Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

Hayatın Renkleri

tebrik ederim gerçekten hoş olmuş
  2. Zeki KAYNAK

3D Text Çalışmam

fena değilde 3d neresinde bunun??
  3. Zeki KAYNAK

İstekler ve bütçe....

cenazesi nerden kalktı bilemiyorum ama evet ölmüş.. bizim forumumuzda da benzeri başlıklar zaman zaman oluyor ne yazık ki. Heralde artık alışıp bu durumu kabul etmemiz lazım çünkü herşey her geçen gün daha kötüye gidiyor.
  4. Zeki KAYNAK

Dj Huseyin KARADAYI Party - Afis

sanki daha önceki bir tasarımınızı template kullanmışsınız gibi geldi yanılıyormuyum bu arada hüseyin diye dj mi olurmuş yaa :D
  5. Zeki KAYNAK

Edirne Tanıtım Afişi

Üzerinde daha çok uğraşılabilirdi sanki biraz oldu bittiye getirilmiş gibi geldi bana Her şey bir yana bir tasarımcı olarak benim gözümü en çok tırmalayan şey resimlerin eğilip bükülerek yerleştirilmesi oldu. Yazı karakterlerinin seçimi de bir okadar yanlış. Bence baştan değerlendirilmesi...
  6. Zeki KAYNAK

3d yazı ilk denemelerimden

bana sorarsanız daha yolunuz var derim ilk çalışmalarınız olduğundan tabiki şuanda çok başarılı çalışmalar çıkmayacaktır daha çok ps derslerini incelerseniz yardımı dokunacaktır bence. kolay gelsin
  7. Zeki KAYNAK

Haksızlığa uğrayan grafiker kendini nasıl korumalı ?

ben tonlarca işten ayrıldım üstelik her birinde kesinlikle haklıydım ama adımız sebatsıza geçimsize vb şeylere çıkasından öteye hiçbir faydasını da görmedim. Türkiyede hangi sektörde olursa olsun kendini köle gibi kullandırmıyorsan işsizsin bu kadar basit. Nitekim ben son 2 aydır bu durumdayım...
  8. Zeki KAYNAK

Efekt Sorunu

bu bir brush çalışmasından ibaret. Kullanılan brush ardından birazda üzerinde oynama yapmışlar gibi duruyor bence google a photoshop eagle brush yazarak benzere ve daha iyisi onlarcasına ulaşabilirsiniz.
  9. Zeki KAYNAK

Web Tasarımcı & Grafiker Aranıyor.

ben bir yönetim mensubu olarak aslında bunları yazmamalıyım fakat bu yüzden görevimden alcaklarsada alsınlar yani. YOK DEVE daha neler adamlara bak yaa. Tam inek arıyor kendine etinden sütünden hatta mümkün olan herşeyinden faydalanacak. Yaw hadi web tasarımcılık ile grafik tasarımcılığın aynı...
  10. Zeki KAYNAK

Canakkale Gezisi Afisi

çalışma hoş olmuş ama bence resim seçimi yanlış
  11. Zeki KAYNAK

Mayfest 2011 - Afis

ben ünlüler ile konuyu şöyle bir bakışta bütünleştiremedim açıkçası
  12. Zeki KAYNAK

Ebru POLAT Party - Afis

gayet başarılı olmuş bence tebrik ederim
  13. Zeki KAYNAK

Web Sitemde Resimler Görünmüyor Yardım !

doğru şekilde yaparsanız tabiki düzelir
  14. Zeki KAYNAK

Web Sitemde Resimler Görünmüyor Yardım !

çünkü tüm kodlaman hatalı dostum resimleri kaynağından okuyamıyor site. Senin sitende kodlama aynen şu şekilde. doğru kodlama ya ya da şeklinde olmalı
  15. Zeki KAYNAK

Kurumsal Kimlik Sunum Örneği

tebrik ederim yasemin hanım yine çok başarılı olmuş
  16. Zeki KAYNAK

PSCS4'de Ateş Efekti

UYARI: Başlık yazarken kelimelerinizi daha özenle seçiniz. Başlık tarafımdan değiştirildi.
  17. Zeki KAYNAK

corel dersi

@aldgrf allah iyiliğini versin :)
  18. Zeki KAYNAK

efektlerin kaydolmaması

bu söylediğiniz pek olası değil fakat yinede kaydetmeden önce flatten image yaparak kaydetmeyi deneyin sorun hallolacaktır
  19. Zeki KAYNAK

Çizgi Film Effect

Oldukça uğraştırıcı bir çalışmadır. Buna Popart denir. http://www.youtube.com/watch?v=JhNyTS0KgYQ&feature=related Yukarıdaki linkte 7 saatlik çalışmayı hızlandırılmış olarak görebilirsin. Anlayacağın pekte heves etmesen iyi olur :)
  20. Zeki KAYNAK

embed effect

embedd effectten kastınızı daha açık söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız
Yukarı Alt