cenazesi nerden kalktı bilemiyorum ama evet ölmüş..
bizim forumumuzda da benzeri başlıklar zaman zaman oluyor ne yazık ki. Heralde artık alışıp bu durumu kabul etmemiz lazım çünkü herşey her geçen gün daha kötüye gidiyor.
Üzerinde daha çok uğraşılabilirdi sanki biraz oldu bittiye getirilmiş gibi geldi bana
Her şey bir yana bir tasarımcı olarak benim gözümü en çok tırmalayan şey resimlerin eğilip bükülerek yerleştirilmesi oldu. Yazı karakterlerinin seçimi de bir okadar yanlış. Bence baştan değerlendirilmesi...
bana sorarsanız daha yolunuz var derim
ilk çalışmalarınız olduğundan tabiki şuanda çok başarılı çalışmalar çıkmayacaktır daha çok ps derslerini incelerseniz yardımı dokunacaktır bence. kolay gelsin
ben tonlarca işten ayrıldım üstelik her birinde kesinlikle haklıydım ama adımız sebatsıza geçimsize vb şeylere çıkasından öteye hiçbir faydasını da görmedim. Türkiyede hangi sektörde olursa olsun kendini köle gibi kullandırmıyorsan işsizsin bu kadar basit. Nitekim ben son 2 aydır bu durumdayım...
bu bir brush çalışmasından ibaret. Kullanılan brush ardından birazda üzerinde oynama yapmışlar gibi duruyor bence google a photoshop eagle brush yazarak benzere ve daha iyisi onlarcasına ulaşabilirsiniz.
ben bir yönetim mensubu olarak aslında bunları yazmamalıyım fakat bu yüzden görevimden alcaklarsada alsınlar yani.
YOK DEVE daha neler adamlara bak yaa. Tam inek arıyor kendine etinden sütünden hatta mümkün olan herşeyinden faydalanacak. Yaw hadi web tasarımcılık ile grafik tasarımcılığın aynı...
Oldukça uğraştırıcı bir çalışmadır. Buna Popart denir.
http://www.youtube.com/watch?v=JhNyTS0KgYQ&feature=related
Yukarıdaki linkte 7 saatlik çalışmayı hızlandırılmış olarak görebilirsin. Anlayacağın pekte heves etmesen iyi olur :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.