Bir süredir yürütmekte olduğum güncelleme çalışmalarımı tamamlayıp nihayet sitemin yeni arayüzünü bitirdirdim. Bakalım nasıl bulacaksınız.
Zeki KAYNAK - Portfolyo Sitesi
Not: Bu bir wordpress sitesidir. Ve ücretli bir tema kullanmaktadır. Kodlama yaptığıma dair bir iddam yok. Malum bazı...
bu işlem ai de biraz daha değişik bir yöntem ile yapılıyor
öncelikle değiştirmek istediğin renk kırmızı diyelim herhangi bir yerdeki kırmızı renklerden birini seçiyorsun eğer gruplu ile Direct S. Tool kullanabilirsin sonra bu renk seçili konumda iken slect > some > fill color a tıklıyorsun bu...
bahsettiğiniz gibi bir ayar bildiğim kadarı ile yok fakat yazıyı alan açıp içine yerleştirir ve justify seçerseniz hizalama gibi bir derdiniz olmayacaktır.
trim yapacağın zaman öncelikle küçük dairenin büyük dairenin üstünde olmasına dikkat nasıl olsa pathfinder kullanacağım diye altta bırakırsan işlemi yapmayacaktır. onun dışında bir hata alıyorsan ekran görüntüsünü paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız
bence de kendine grafiker diyen birine hiç yakışmamış bu kart
birde ufak bir öneri özgün bir slogan bul kendine derim yada özgün olmuyorsa bile Habertürk gibi herkesin bildiği bir kurumun sloganını çalma :)
Arka kapaktaki görselin opacity değeri biraz düşürülürse sanki daha iyi olur bu hali ile biraz göz yorucu geldi bana aynı durum yazı karakterleri içinde geçerli. Bir Dvd cover için sırt çok kalın olmuş box cover bile olsa o kadar sırt olmaz kutuda ki bu standart bir dvd kapağı.
Daha iyi...
İş arayış sürecinde hepimizin başına enteresan olaylar geliyordur ama ben sizlere ilanlara bakarken yok artık dediğim ilanlardan şöyle bir demet sunmak istiyorum.
Grafik Tasarımcı ile Web Tasarımcı'nın aynı kefeye konulmasına zaten alışmıştık ama bunlar öyle böyle değil okuyun göreceksiniz...
@barut64
https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/1655-grafik-tasarim-terimleri.html
Konu açmadan önce 2 dk ayırıp arama yaparsanız çok daha seri bir şekilde bulabilirsiniz.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu vatan uğruna herşeylerini feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum.
@Sema_o1
hayır ps ile yapmak zorunda değilsiniz bunu 3d max, maya vs gibi 3d yazılımlar ile halledebilirsiniz fakat ps ile bile yapamaz iken onları kullanamayacağınızı düşündüğüm için size verebileceğim en iyi tavsiye bir profesyonelden yardım almanız olabilir. Yada kısaca parasını ödeyip...
bir heyecan girdim içeri değerlendiririm belki diye ama 11 saat mesai ile ücreti görünce çokta bana göre olmadığını gördüm. başarılar dilerim umarım istediğiniz gibi bir eleman bulursunuz
@Sema_o1
size gerçekten kolay gelsin çünkü ps için imkansız birşey istiyorsunuz :D
işin şakası bir tarafa ps bir animasyon yazılımı değildir ancak animasyonunuzda kullanacağınız görselleri oluşturmakta kullanabilirsiniz ama animasyon oluşturamazsınız bir zamanlar imageready vardı ama oda...
@uzuncakmak
yüklemiş olduğunuz image dosyası görüntülenemiyor fakat şöyle söyleyim size.
Matbaaya gönderdiğiniz her işte illaki bir kesim payı bırakınız normalde 3mm yeterli olacaktır yani A4 ebatında bir çalışmanız var diyelim sayfadaki kullancağınız alan 21 x 29,7 olmalı fakat...
@uzuncakmak
Ayrıca profil istemenize gerek yok.
Matbaa'ya gönderilen işler için siyah değerleri saf 100 olmalı ve karıştırılmamalı bu doğru. Fakat CMYK ile çalışır iken 100 Black ekranda öyle simsiyah görünmüyor ne yazık ki.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.