Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

Güncelleme Tamam :)

Bir süredir yürütmekte olduğum güncelleme çalışmalarımı tamamlayıp nihayet sitemin yeni arayüzünü bitirdirdim. Bakalım nasıl bulacaksınız. Zeki KAYNAK - Portfolyo Sitesi Not: Bu bir wordpress sitesidir. Ve ücretli bir tema kullanmaktadır. Kodlama yaptığıma dair bir iddam yok. Malum bazı...
  2. Zeki KAYNAK

Renk bul/değiştir

bu işlem ai de biraz daha değişik bir yöntem ile yapılıyor öncelikle değiştirmek istediğin renk kırmızı diyelim herhangi bir yerdeki kırmızı renklerden birini seçiyorsun eğer gruplu ile Direct S. Tool kullanabilirsin sonra bu renk seçili konumda iken slect > some > fill color a tıklıyorsun bu...
  3. Zeki KAYNAK

Illustrator cs4 - tireleme

bahsettiğiniz gibi bir ayar bildiğim kadarı ile yok fakat yazıyı alan açıp içine yerleştirir ve justify seçerseniz hizalama gibi bir derdiniz olmayacaktır.
  4. Zeki KAYNAK

İllustrator hatası ( yardım )

trim yapacağın zaman öncelikle küçük dairenin büyük dairenin üstünde olmasına dikkat nasıl olsa pathfinder kullanacağım diye altta bırakırsan işlemi yapmayacaktır. onun dışında bir hata alıyorsan ekran görüntüsünü paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız
  5. Zeki KAYNAK

Kişisel Kartvizit çalışmam

bence de kendine grafiker diyen birine hiç yakışmamış bu kart birde ufak bir öneri özgün bir slogan bul kendine derim yada özgün olmuyorsa bile Habertürk gibi herkesin bildiği bir kurumun sloganını çalma :)
  6. Zeki KAYNAK

Dvd cover

Arka kapaktaki görselin opacity değeri biraz düşürülürse sanki daha iyi olur bu hali ile biraz göz yorucu geldi bana aynı durum yazı karakterleri içinde geçerli. Bir Dvd cover için sırt çok kalın olmuş box cover bile olsa o kadar sırt olmaz kutuda ki bu standart bir dvd kapağı. Daha iyi...
  7. Zeki KAYNAK

PS'de Kutlu doğum ile ilgili Dergi Sayfası yapmak.

@laynage262 yardımın mahiyetini söylerseniz belki elimizden birşeyler gelir
  8. Zeki KAYNAK

Afis konsept tasarimlar

tebrik ederim fatih bey başarılı çalışmalar
  9. Zeki KAYNAK

Fidan Ajans Kurumsal Kimlik Çalışması

tebrik ederim kerim bey antetli kağıttaki logo alanının gözüme çok büyük görünmesini saymaz isem çok şık
  10. Zeki KAYNAK

Harika kurumsal kimlik çalışmaları | mutlaka inceleyiniz

çok başarılı sunumlar olmuş gerçekten çalışmalar gibi
  11. Zeki KAYNAK

Daha Neler Göreceğiz Acaba :)

İş arayış sürecinde hepimizin başına enteresan olaylar geliyordur ama ben sizlere ilanlara bakarken yok artık dediğim ilanlardan şöyle bir demet sunmak istiyorum. Grafik Tasarımcı ile Web Tasarımcı'nın aynı kefeye konulmasına zaten alışmıştık ama bunlar öyle böyle değil okuyun göreceksiniz...
  12. Zeki KAYNAK

grafik terimleri için yardım

@barut64 https://www.grafikerler.org/teknik-bilgiler/1655-grafik-tasarim-terimleri.html Konu açmadan önce 2 dk ayırıp arama yaparsanız çok daha seri bir şekilde bulabilirsiniz.
  13. Zeki KAYNAK

Uyan Türkiye Bugün 19 MAYIS

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu vatan uğruna herşeylerini feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum.
  14. Zeki KAYNAK

Photoshopta animasyon yapmak (yardım)

@Tuncer Özkan Tuncer bey bende merakla bekliyorum özellikle oldukça başarılı dedikten sonra görmeyi isterim gerçekten
  15. Zeki KAYNAK

@Sema_o1 hayır ps ile yapmak zorunda değilsiniz bunu 3d max, maya vs gibi 3d yazılımlar ile halledebilirsiniz fakat ps ile bile yapamaz iken onları kullanamayacağınızı düşündüğüm için size verebileceğim en iyi tavsiye bir profesyonelden yardım almanız olabilir. Yada kısaca parasını ödeyip...
  16. Zeki KAYNAK

Acil corel draw x4 veya x5 yükleme yardimi

bence windows'unu yeniden kur bende uzun zamandır win 7 kullanıyorum hiçbirr sorun yaşamadım şuana kadar
  17. Zeki KAYNAK

Hem tatil hemde iş imkani ? Acil bodrumda çalişabilecek grafiker bay veya bayan !!!

bir heyecan girdim içeri değerlendiririm belki diye ama 11 saat mesai ile ücreti görünce çokta bana göre olmadığını gördüm. başarılar dilerim umarım istediğiniz gibi bir eleman bulursunuz
  18. Zeki KAYNAK

@Sema_o1 size gerçekten kolay gelsin çünkü ps için imkansız birşey istiyorsunuz :D işin şakası bir tarafa ps bir animasyon yazılımı değildir ancak animasyonunuzda kullanacağınız görselleri oluşturmakta kullanabilirsiniz ama animasyon oluşturamazsınız bir zamanlar imageready vardı ama oda...
  19. Zeki KAYNAK

photoshopta cmyk siyahini nasil siyah olarak gorebilirim?

@uzuncakmak yüklemiş olduğunuz image dosyası görüntülenemiyor fakat şöyle söyleyim size. Matbaaya gönderdiğiniz her işte illaki bir kesim payı bırakınız normalde 3mm yeterli olacaktır yani A4 ebatında bir çalışmanız var diyelim sayfadaki kullancağınız alan 21 x 29,7 olmalı fakat...
  20. Zeki KAYNAK

photoshopta cmyk siyahini nasil siyah olarak gorebilirim?

@uzuncakmak Ayrıca profil istemenize gerek yok. Matbaa'ya gönderilen işler için siyah değerleri saf 100 olmalı ve karıştırılmamalı bu doğru. Fakat CMYK ile çalışır iken 100 Black ekranda öyle simsiyah görünmüyor ne yazık ki.
Yukarı Alt