Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

@Gülbahçeli_Laz Tüm resimler sorunsuz açılıyor dostum herhangi bir problem yok @Gülbahçeli_Laz Tabiiki tablo oluşturmadan DIV kullanarakta bu işi yapmak mümkün fakat o da öyle şimdi iki satır yazarak anlatabileceğim birşey değil. Css Div ile tasarım diye ararsan bulabilirsin.
  2. Zeki KAYNAK

gazete tasarımı konusunda yardım

@ONDESİNG açıkçası pdf olarak kaydedip her programın tasarımını başka bir programa çağırabilirsin fakat bu resim çağırmaktan farksız bir işlem olur yani örneğin corelde yaptın ve pdf yapıp quarka çağardın quarkta o pdf yi düzenleyemezsin. Yani durumu şöyle özetlemek mümkün corel draw hariç...
  3. Zeki KAYNAK

Nasıl Giderilir?

resmi place ile çağırmak yerine direk sağ tıklayıp ps iç aç daha sonra ki işlem http://www.youtube.com/watch?v=o130hiGaJ_8 videoda anlatılıyor. Kolay gelsin.
  4. Zeki KAYNAK

gazete tasarımı konusunda yardım

corel bu çeşit işler yapabilir ancak şahsi tercihim hep indesign olmuştur. Herşeyden önce corel draw bu işler için yani dizgi işleri için tasarlanmış bir yazılım değildir. Buda mesela master page özelliğinin corel de olmaması gibi birçok eksiklik ortaya çıkarmaktadır. Yapacak olan ai ile hatta...
  5. Zeki KAYNAK

Grafikerlik işi arıyorum / İstanbul ..

merak etme Tanya tecrübeli olmakta başka bir bela :) Ama tebrik ederim duruşun için.
  6. Zeki KAYNAK

ajansımıza grafikerler arıyoruz

yok gibi malesef istanbulda olsaydınız ben ilgilenirdim ama :) hayırlısı diyelim
  7. Zeki KAYNAK

Photoshopta PS Logo Yapımı

link kırık konu kilit
  8. Zeki KAYNAK

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

@kursatarslan herkesin görüşü kendine tabiki size basit gelen css, hiç html bile bilmeyen birine nasıl gelecektir bir fikriniz vardır kesin. Öğrenmek isteyen zaten okumaz öğrenmez, öğrenmek isteyeni de öğrenme kardeşim eskidi artık diyecek sallayacak halimiz yok değil mi? Bizlere bir...
  9. Zeki KAYNAK

Erkek Ayakkabı Tasarımım

@Yasemin Uyar corel mi? bir hata olmasın Karel X5 değil miydi kullandığın program :) şakası bir yana güzel çalışma olmuş tebrik ederim
  10. Zeki KAYNAK

Overseas Turizm Kapak Tasarımı

Broşürünü tasarladığım freelance müşterim overseas in kapak tasarımı. Alttaki istanbul'un olması taraftarı değildim fakat müşterimin illa olsun isteği yüzünden koydum. Ayrıca logo benim tasarımım değil bu iki ögeyi değiştirme şansım yok. Bakalım sizler ne diyeceksiniz.
  11. Zeki KAYNAK

Geri planı tamamen temizleme

ne demek istediğini anlamadım açıkçası transparan olmak koşulu ile belirli renk ne demek :)
  12. Zeki KAYNAK

kadinname.com

@Kerim ÖKSÜZ yok bende öyle çok gezinme dileği ile girmedim şöyle bir bakıp çıkacaktım güya ma Öğrencime Aşığım diye bir başlık gördüm es kaza gaza getirdi beni heralde :) sonra birazcık gezindim
  13. Zeki KAYNAK

kadinname.com

başarılar dilerim özellikle aşk bölümünüz bitirdi beni :) ne aşklar varmış arkadaş bir bana aşık olan olmadı :) şansımı seviyim :)
  14. Zeki KAYNAK

Güncelleme Tamam :)

@Cihat Şeker teşekkür ederim
  15. Zeki KAYNAK

corel x5 de fontları eklemek için C:/ Den Nereeye atıcaz ?

windows sistemlerinde hangi program için olursa olsun fontlar c:\windows\fonts klasörüne yüklenir. Fontlar yüklendikten sonra programı bir kez kapatıp açmak gerekir.
  16. Zeki KAYNAK

MAc için Photoshop

http://trials3.adobe.com/dlm/AdobeProducts/PHSP/12/osx10/Photoshop_12_LS1.dmg trial sürümünu yukarıdan yükleyebilirsiniz.
  17. Zeki KAYNAK

@Kerim ÖKSÜZ :D:D:D :grafikerler:
  18. Zeki KAYNAK

@Kerim ÖKSÜZ @Yasemin Uyar teşekkür ederim sağolun. Canlarınız sağolsun istediğiniz kadar ç(alıntı) yapabilirsiniz. Hatta dilerseniz PSD dosyasını bile verebilirim :)
  19. Zeki KAYNAK

@Yasemin Uyar sağolun yasemin hanım teşekkürler. Aslında o sebep kısımlarını bende çıkarmayı düşünüyordum bak şimdi sende söyleyince iğce kafama dank etti ve çıkardım :)
Yukarı Alt