Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

Sıfırdan Bir Site Kuralım (Resimli Ders)

@ikra40 takıldığınız birşey olunca forumda ilgili bölümde sorarsanız hem ben hem de diğer arkadaşlarım seve seve size yardımcı olmaya çalışacaklardır merak etmeyin. hem sizden sonra birileri aynı konuda takılırsa belki onlara da yardımcı olmuş oluruz böylece
  2. Zeki KAYNAK

@mcdost işte ufakcık bir ayrıntı böyle gereksiz zaman kayıplarına neden olabiliyor ama işin iyi yönünden bakın birde bir daha asla bu hataya düşmezsiniz. kolay gelsin
  3. Zeki KAYNAK

@mcdost malesef :D o html dosyası ile hiç işimiz yok düzenlemekte amelelikten başka birşey olmaz boşa zaman kaybedersin ki içinden çıkabilir misin oda ayrı senin durumunda olduğu gibi. Yapman gereken şey image klasörünün içinden ihtiyacın olan dosyaları alıp (hepsini değil sadece...
  4. Zeki KAYNAK

mcdost peki birşey soracağım save for web dediğin zaman bir index.html birde images klasörü oluşur. Siteni kurmak için o otamatik oluşan index.html'i mi kullanıyorsun?
  5. Zeki KAYNAK

photoshopta aynadaki goruntuyu degistirme

durum basit gibi dursa bile aslında baya zor birşey istiyorsun öncelikle oraya birşey yerleştirmen aynadaki mevcut görüntüyü silip aynayı bir bütün yapman gerekir yani iki kere montaj yapman lazım birincisi aynadaki yansımayı yok etmek diğeride oraya yeni resmi yerleştirip aynadan yansımış...
  6. Zeki KAYNAK

Yazıyı Üç Boyutlu Yapmak

dostum bunun 3d ile ne lakası var bildiğin gölge işte :) yazını yaz büyüklüğünü ayarla rengini kırmızı yap. Sonra kopyala ve direk yapıştır ardından rengini beyaz yap ve biraz sol yukarı taşı o kadar
  7. Zeki KAYNAK

Ptohoshop'ta Renk Ton Ayarlama (Görsel Ders)

@Tuncer Özkan estağfirullah neden densizlik olsun fakat... üst üste olan adjustment layer ların bir tanesi hue diğeri color balance yani değiştirebilir sakıncası yok istediğimizde bu zaten aksi taktirde gidip image menüsünden ayar yapardık bu nedenle mask kullanıyoruz zaten. Yinede emin...
  8. Zeki KAYNAK

Movie poster for fun 6

insan renklerinin kötü olmasının dışında birde kızın arkasındaki yazıların okunamayışı gözüme batan iki kusur onun dışında gayet başarılı bir çalışma olmuş ufakcık bir iki öneri genelde böyle posterlerde comming soon yazısı en altta minnacık değilde üste yada görülür bir yerde daha okunaklı...
  9. Zeki KAYNAK

Ptohoshop'ta Renk Ton Ayarlama (Görsel Ders)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Bu seferde sizlere basit bir renk ve ton oynama sunumu hazırladım. Aslında en basit hali ile retouch denilebilir. Yoksa denilmez mi? Bırakın denilsin biraz havamız olsun 2 dk bozmayın ne olacak :D Şimdi öncelikle ne yaptığımıza bir bakalım isterseniz...
  10. Zeki KAYNAK

Adobe İllustrator da pdf kayıt hatası..lütfen yardım..

verdiğiniz linkte ai açılırken PLUGIN.dll dosyasının hata verdiğine dair bir konu var ve çözüm olarakta klasör değiştirme gösterilmiş. Eğer sorununuz bu ise oradakini tr olarak burada anlatalım fakat bence sizin sorununuzdan farklı bir durum var orada. Durumu bir ekran görüntüsü ile...
  11. Zeki KAYNAK

Türkiyenin seçkin Üniversiteleri için Dr. Ebru Seçkin'in Grafikerlerorg ile röportajı

doğru söze ne denir? Grafikerler.Org adına gerçekten gurur verici bir başarı örneği
  12. Zeki KAYNAK

Arka Planı Nasıl Yapabilirim ?

@Emine Şahin kullandığı yöntem ne olursa olsun yaptığı işlem dekupe değil midir emine hanım?
  13. Zeki KAYNAK

Arka Planı Nasıl Yapabilirim ?

bunun için resmi dekupe etmen gerekir. forumda ararsan bu konuda dökümanlar bulabilirsin sanırım
  14. Zeki KAYNAK

Flashı arka plan yapmak

ben onun link olduğunu farketmemiştim ne yalan söyleyim kb dostum. Neyse bir daha arayan arkadaş olursa oda yararlanır böylece.
  15. Zeki KAYNAK

Flashı arka plan yapmak

Action Script 2 kullanarak yapmak mümkün kısaca anlatayım. İlk olarak sahnemize resmimizi import edelim (File/Import/Import to Stage) (CTRL + R). Benim resmim 480×288 px boyutunda… Sahne boyutunu da aynı ölçüye getiriyorum (boşluğa tıklayarak aşağıda Properties (özellikler) panelinde Size...
  16. Zeki KAYNAK

@Vurgunkalp Teşkkür ederim. @mcdost PS'de bir layer'ı gizli hale getirmek için yanındaki göz ikonunu kapatman gerekir aşağıdaki resimde görebilirsin ikinci soruna gelince çalışmandan slice oluşturmadığın alanlar ps tarafından otomatik bir slice olarak ayarlanacaktır tabiki bunun hiçbir...
  17. Zeki KAYNAK

corel draw x4

kerim beyin dediği gibi tekrar kurun ama olmazsa ise unistall edip yeni bir user açın sonra orada yeniden yüklemeyi deneyin
  18. Zeki KAYNAK

METEF Fuar Afişi

Genel olarak başarılı olmuş fakat birkaç küçük söyleyeceğim var Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı yazsının genişliğini tüm alana değilde sadece Metef yazan yere göre küçültüp bloklarsanız daha çok olacaktır. Ayrıca 17-18-19 Mayıs etiketindeki gölge efekti hiç olmamış daha doğrusu gölgeye...
  19. Zeki KAYNAK

Grafiker Abilerimden Yardım Bekliyorum

https://www.grafikerler.org/web-tasarim-dersleri/26272-sifirdan-bir-site-kuralim-resimli-ders.html burada web tasarım yaparken slice ların nasıl ayırılması gerektiğini de anlatmıştım bir kontrol et istersen
Yukarı Alt