Neden DURATION:6-7 HOURS diye yapılış zamanı ile ilgili veri yazma gereği hissediyorsun dostum birde niye türkçe değilde yabancı siteden alıntı gibi ingilizce. Yani zararı yok tabikide merak ettiğim için sordum.
@Kerim Öksüz
:D sağolun kerim bey. Açıkçası şahsen işin espirisinin de bu olduğunu düşünüyorum ben. Bugüne kadar imza attığım tüm tasarımların içinde en beğendiklerimden bir tanesi olduğunu itiraf etmeliyim.
Dijital baskı merkezi için hazırlamış olduğum tasarımım.
Bu tasarım er*tik olduğu ve müşteriye bunu izah edemeyecekleri gerekçesi ile reddedildi. :clap2:
Greenpeace in yavru balıkların tutulmaması için SİZİNKİ KAÇ CM diye kocaman bir afişi vardı istanbul'da da billboardlar da...
yazı fontu seçme şansım yok ne yazık ki tesçil edilmiş kurumsal logoları sloganlarını da bir zahmet söyleseler yazacağız ama :)
teşekkür ederim yorumun için
Not: Burak bey sizin mesajı düzenleyip yerine kendi cevabımı yazmışım yanlışlık ile kusura bakmayın özür dilerim.
Led firması ERKLamp için tasarım aşamasındaki çalışmalardır. Henüz hiçbiri onay almamıştır. Firma kataloğuna kapak olarak kullanılacak.
Kırmızı olan müşteri tarafından rezil edilen tasarımlara süper bir örnektir :D
bildiğim kadarı ile ekleme şansın yok portable programlar rip oyunlar gibidir bazı özellikleri çıkarılarak portatif hale getirilirler orj ürün kurmalısın
biraz fazlaca boş kalmış fakat bardağın dolu tarafına bakarsak bence gayet başarılı bir çalışma olmuş tabi biraz mesafeli baktığın zaman :) tebrik ederim başarılar
gördüğünüz animasyon çizgi film yapar gibi bir durum.
Aslına bakarsanız birbirinden farklı açılarda ayarlanmış 20 resimin ardı ardına konularak aralarına motion tween verilmesi oluşturulan oldukça basit bir iş fakat..
oldukça basit olması için öncelikle elinizde ayarlanmış o 20 adet görselin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.