Bence hoş bir çalışma olmuş fakat birkaç ufak önerim var.
Bana sorarsan butonların yanlış yerde derim sağ üste logo yanında metin halinde yada css efekt ile çok daha şık duracağını düşünüyorum. Ayrıca logo çok kötü duruyor firmanın kurumsal logosu bu değildir sanırım diye düşünüyorum ama öyle...
kusuruma bakma dostum ben her ikisini de vasat buldum ne yalan söyleyeyim.
Her iki çalışmayı da baştan değerlendir bence ilk çalışmadaki siyah beyaz resmi ya kullanma ya renkli kullan ve biraz daha özenli dekupe et. Özellikle ilk çalışmanın altındaki kartlar kalanı güzel bile olsa çalışmayı...
movie clip oluştururken üsteki resimde sağ altta görünen registration alanındaki küçük küçük karelerden hangisi seçili ise mesela bu örnekte orta seçili x ve y değerlerini o ekseni baz alarak değerlendirir. mesela orta değilde sağ altı seçerseniz x ve y değerini girdiğinizde sağ alt köşeyi o...
Merhaba arkadaşlar. Basit bir çalışma ile güzel bir sonuç elde edebileceğimiz bir maske efektini elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.
Şimdi öncelikle ben bu efekt için Google dan bulduğum bir görseli kullandım benimle aynı adımları izleyerek yapmak isterseniz öncelikle görseli...
sanırım Stock Photography - Search 8.5 Million Stock Photos, Stock Footage Video Clips, Royalty Free Images, and Illustrations sitesini tebrik etmek lazım dostum bari watermark'ı kaldırsaydın :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.