Arama sonuçları

1. Zeki KAYNAK

Domain + Hosting Karşılığında Logo Yaptırılır !

konuyu doğru alana açmaya dikkat edelim lütfen tarafımdan taşınmıştır
  2. Zeki KAYNAK

ölçüler yardım

tabiki bu ölçüler opsiyonel de olabilirler işine yarar umarım
  3. Zeki KAYNAK

Grafiker Abilerimden Yardım Bekliyorum

Javascript slideshow script html image slide show işini görür sanırım
  4. Zeki KAYNAK

Dubstyle Afiş Tasarımları

acele etmeyin biz buradayız :)
  5. Zeki KAYNAK

Dubstyle Afiş Tasarımları

gayet hoş olmuş özellikle ikinci çalışma tebrik ederim
  6. Zeki KAYNAK

Web Arayüz Çalışmam | Cere Ambalaj

Bence hoş bir çalışma olmuş fakat birkaç ufak önerim var. Bana sorarsan butonların yanlış yerde derim sağ üste logo yanında metin halinde yada css efekt ile çok daha şık duracağını düşünüyorum. Ayrıca logo çok kötü duruyor firmanın kurumsal logosu bu değildir sanırım diye düşünüyorum ama öyle...
  7. Zeki KAYNAK

tipografi çalışmaları

özellikle evolution müthiş olmuş tebrik ederim
  8. Zeki KAYNAK

Club Party & Doğum Günü Parti Afiş Tasarımı

kusuruma bakma dostum ben her ikisini de vasat buldum ne yalan söyleyeyim. Her iki çalışmayı da baştan değerlendir bence ilk çalışmadaki siyah beyaz resmi ya kullanma ya renkli kullan ve biraz daha özenli dekupe et. Özellikle ilk çalışmanın altındaki kartlar kalanı güzel bile olsa çalışmayı...
  9. Zeki KAYNAK

Photoshopta resmi çerçevelerle parçalamak

elinize sağlık güzel olmuş
  10. Zeki KAYNAK

Corel - Çizgi karekterker vektör çalışması

tebrik edeirm oldukça başarılı bence
  11. Zeki KAYNAK

FW - Adına Makyaj Dediğim Çalışma

teni başarılı fakat gözler karanlıktaki kedi gözü gibi olmuş yani çok parlak çok dikkat çekici
  12. Zeki KAYNAK

Dünyadan Logo Örnekleri / 4

geneli gayet şık ama böyle logo mu olur diyebileceklerimde yok değil hani :)
  13. Zeki KAYNAK

Flash'da x-y konumu yanlış ayarlanıyor

movie clip oluştururken üsteki resimde sağ altta görünen registration alanındaki küçük küçük karelerden hangisi seçili ise mesela bu örnekte orta seçili x ve y değerlerini o ekseni baz alarak değerlendirir. mesela orta değilde sağ altı seçerseniz x ve y değerini girdiğinizde sağ alt köşeyi o...
  14. Zeki KAYNAK

Photoshop CS5 Maske Efekti (Görsel Ders)

Merhaba arkadaşlar. Basit bir çalışma ile güzel bir sonuç elde edebileceğimiz bir maske efektini elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Şimdi öncelikle ben bu efekt için Google dan bulduğum bir görseli kullandım benimle aynı adımları izleyerek yapmak isterseniz öncelikle görseli...
  15. Zeki KAYNAK

Illustrator de istanbul silüyeti...

elinize sağlık bencede hoş olmuş istanbulu da siz mi çizdiniz?
  16. Zeki KAYNAK

D-ForMen & ForWomen TV Channel Logo

:D harbiden kusura bakma yanlış okumuşum
  17. Zeki KAYNAK

Nihayet Bitirdim :) Yorumlarınız Lütfen

@VaraKA Hayır çok bilmiş bilemedin wordpress ve Themeforest'ın 40 dolarlık Showtime temasınıda lisanslı kullanıyorum. yani okuyanda kodlamayı ben yaptım felan yazdığımı düşünür işiniz gücünüz millete laf sokmaya çalışmak zaten...
  18. Zeki KAYNAK

Kuyumcu kataloğu kapak çalışması

bence gayet hoş sadece kapak sayfasında en alttaki çizimin opacity değeri belki biraz daha aşağı alınabilir
  19. Zeki KAYNAK

grafik kelebek çizimi

sanırım Stock Photography - Search 8.5 Million Stock Photos, Stock Footage Video Clips, Royalty Free Images, and Illustrations sitesini tebrik etmek lazım dostum bari watermark'ı kaldırsaydın :D
  20. Zeki KAYNAK

fashion illustration

dns sağolsun görüyorum ben bunların hepsini sen mi yaptın yoksa sadece paylaşıyor musun bilemiyorum ama eğer seninse aşmışsın diyeceğim
Yukarı Alt