Arama sonuçları

1. danisman

Logo Çalışmalarım

Merhaba çalışmalarınız ve logotype'ye bakış açınız güzel, tebrikler. Bayraklı Belediyesi yarışmasına gelince, üzülmeyin, başka yarışmalar da nasıl olsa her zaman düzenlenmekte...
  2. danisman

" Polaroid Photos "

Dilek hanım, ne güzel şeyler bulmuş eklemişsiniz yine, emeğinize sağlık...
  3. danisman

Asadal Design 66

Sayın eharmanli, yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ederim, ihtiyacı olan arkadaşlarımız için gerçekten lazım olan araç ve gereçler, emeğinize sağlık...
  4. danisman

Portfolyo sistemi devrede!

Ömer bey, öncelikle tebrik ediyorum. Çalışmalarınız ve yenilikleriniz durmaksızın devam ediyor, her zaman daha iyi ve güzel olmak adına yaptığınız bu çalışmaları takdir etmemek mümkün değil. Ellerinize ve yüreğinize sağlık, hayırlı uğurlu olsun...
  5. danisman

Merhaba

Sayın Sefkan Raydar aramıza ve formumuza hoş geldiniz...
  6. danisman

Herkese SeLam' Olsun...

Sayın sessisliq, aramıza hoş geldiniz...
  7. danisman

Ekim ayı yarışma sonuçları

Merhaba, Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza zaman ve emek harcayarak iştirakte bulundukları için teşekkür ediyor, dereceye giren arkadaşlarımızı da kutluyorum...
  8. danisman

Reklamcı mı olacaksın?

Merhaba, Reklamcı olmak isteyen veya bu işi kendisine meslek edinmek isteyenler bu satırları dikkatlice okumalıdır. Ne kadar eğitimli olursanız olun, en az bir yıl, iyi ajanslardan birisinde, mutlaka staj yapmalı, sektörde pişmiş olan alaylılardan ve eğitimlilerden, reklam sektörü ve reklam...
  9. danisman

Grafikerlik yetenek sınavları hakkında yardım

Merhaba sayın Sahra, Aşağıda vereceğim telefon numaralarından ardığın konu hakkında görüşmeler yapabilir ve bilgi sahibi olabilirsin,kolay gelsi.. Sadece Güzel Sanatlar Üniversitelerinin Yetenek Sınavlarına Hazırlık Resim Kursu. . . Tel: 0535 570 0456 - 0 216 414 07 56
  10. danisman

Freehandde broşür tasarım teknikleri (videolu ders)

Merhaba Yaşar bey; Yapmış olduğunuz hizmet gerçekten çok değerli ve kıymetini bilenler için bulunmaz bir fırsat. Bu tür çalışmaları gerçekleştirmek ve video anlatım şeklinde ihtiyacı olanlara sunmak her insanın yapabileceği bir şey değil. Sizin bu çalışmaları yapıyor oluşunuz, bu işteki...
  11. danisman

acil grafiker alınacaktır.

Sayın Özgür ajans, sitemize iş ilanı bırakmak için forum kurallarını okumanızı tavsiye derim, bu şekilde ilan yayınlamak forum kurallarına uymamakta, bilginize... İlan verirken uyulması gereken kurallar (konu açmadan önce mutlaka okuyunuz). İŞ VEREN FİRMALARIN DİKKATİNE! İş veren olarak...
  12. danisman

şu deneme aşamaları.

Merhaba, Öncelikle bir konuya dikkat etmeniz taraftarıyım, siz ne kadar bu deneme aşamasını kafanıza takıyor ve bu dönemi en iyi şekilde atlatmaya çalışıyorsanız, karşınızdaki iş veren de aynı şekilde size yaklaşmakta. Sanırım bu deneme aşamaları sizin psikolojinizde olumsuz etkiler...
  13. danisman

bir yüz çalışması

Merhaba, öncelikle çalışmanızı beğendiğimi söylemek istiyorum, tonlamalar, bakış, duruş bence her şey yerli yerinde, tebrikler, bundan sonrada çalışmalarınız görmekten mutluluk duyacağım...
  14. danisman

Grafikerler.Org Üyeleri ve Yöneticileri Ne Kullanıyor? Mac mi yoksa PC mi ?

PC kullanımı daha yaygın, dolayısıyla PC kullanıyorum...
  15. danisman

Dokunmak...

Ellerinize sağlık Günel Hanım, güzel bir konu ve güzel bir yazı, sabah kahvesiyle çok iyi gitti...
  16. danisman

Marka yaratma...

Teşekkürler twilight_de...
  17. danisman

Seni Terkediyorum+Tektaş Pırlanta+Sahne Test Renderleri+Sunum

Sayın Dağdeviren, gerçekten olağan üstü bir performans, biliyorum her seferinde teşekkür ediyorum ama bir kez daha teşekkür etmekten başka çarem olmadığını görüyorum, ellerine sağlık...
  18. danisman

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Sevgili Hakan Dağdeviren, her zaman faydalı bir kişiliğin olduğuna ve dost canlısı olduğuna inanmış birisiyim. Harcamış olduğun emek ve çalışmalara yürek dolusu teşekkürlerimi sunuyorum... Aramızda olduğun için, yaptıklarından daha çok, yapmayı düşündüklerin için şimdiden teşekkür ediyorum...
  19. danisman

Reklam Banner & Menü (Flash)

Teşekkürler Hasan bey. Güzel paylaşım ve derslerinizin devamını dilerim.
  20. danisman

Orgdan Büyük 2 Hizmet Daha- Yeni Eğitim Setleri Yakında Sizlerle

Çok güzel oluyoruz, emeği geçen bütün arkadaşlarıma özelliklede Sayın Hakan Dağdeviren'e teşekkürlerimi sunarım.
Yukarı Alt