Arama sonuçları

1. danisman

Bir Fikir Hırsızının Gözünden Ve Kaleminden Dünyadan Ayı Çizmek(Önemli)

Sevgili Hakan Bey, Bence çok umudumuzu kaybetmeyelim bu konuda, eminim çoğu arkadaşımız, kardeşimiz bunların farkındadır, farkında olmayanlar için yapılacak ne var konusunu, enine boyuna konuşmak gerek diye düşünüyorum... Kanserli hücreler gibi kesip atmak mı gerek, yoksa tedavi mi etmek...
  2. danisman

24 Kasım Günün Önemine Binaen Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Aramızda yer alan öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerin gününü en içten dileklerle kutluyorum. Belki bir çok insan bu özel günü unutuyor veya anımsamıyor fakat insan, iyi bir yerlerde olsun veya olmasın, bir şeyler öğrenmişse, yazabiliyor, konuşabiliyor, düşünebiliyorsa sanırım bunda en büyük...
  3. danisman

Amatör Çalışmalarım

Merhaba sevgili Fulya, Öncelikle yetenekli olup olmadığını buradan bir kaç resimden anlamak ve evet sen yeteneklisin demek, sana haksızlık olur. Hayır, yeteneksizsin demek, mesleğe haksızlık olur. Şu durumda yapman gerekenler konusunda bir kaç tavsiyede bulunmak isterim, fakat bu konuda...
  4. danisman

Bir Fikir Hırsızının Gözünden Ve Kaleminden Dünyadan Ayı Çizmek(Önemli)

Sayın Hakan Dağdeviren, çok önemli bir konuya ışık tutan yazınınızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Gerçekten bazen, bahsettiğiniz duyguları yaşıyorum, umarım forum üyelerimizin çoğunluğu "A" cevabı konusunda ısrarcı olurlar ve daha keyifli paylaşımlar gerçekleşir... Tekrardan teşekkür eder...
  5. danisman

Doğum Günün Kutlu Olsun

Sevgili Buse, her şeyin gönlünce olacağı, daha nice yaşlarda ve mutluluklarda olabilmen dileğiyle...
  6. danisman

Marka yaratma...

Beğendiğin ve okuduğun için teşekkür ederim sevgili Fulya Gece...
  7. danisman

Marka yaratma...

Teşekür ederim, sayın Özcan DEMİR...
  8. danisman

özel kurslardan mı eğitim almalı, özel grafik dersi verenlerden mi?

Öncelikle mesleğinizde kendinizi başarılı bulmanız gerçekten de çok güzel. Bir insan, evet ben başardım diye, gerçekten kendine inanarak bu sözü söylüyorsa bir işi veya olayı başardığını göstermektedir, bu konuda sizi tebrik ediyorum. Üniversite eğitimine gelince, elbette ki eğitim alan...
  9. danisman

Merhaba Grafikerler.org

Aramıza hoş geldiniz Sayın Boro...
  10. danisman

"2010 calender"

Dilek hanım her zaman olduğu gibi yine harika bir paylaşım, ellerinize sağlık...
  11. danisman

Hp Designjet 4000PS Plotter renk sorunu

Merhaba, Sorununuz muhtemelen makinanızın ana kartından kaynaklanıyor, garantisi devam ediyorsa teknik servisine müracaat etmenizde fayda var...
  12. danisman

Merhaba, Grafikerler.org Sakinleri

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  13. danisman

Reklamcı mı olacaksın (II)

Merhaba, Konuyu biraz daha açalım ve ne anlatmak istediğimizi bir güzel bu satırları okuyanlara anlatalım istedim. Öncelikle küçük bir açıklama yaparak yazımıza devam edelim istiyorum. Reklamcılık demek grafikerlik mi, demektir? İyi bir PS kullanıcısı, iyi bir reklamcı mı, demektir? Bu...
  14. danisman

YENİ!Tasarla Çiz Tanıt 2.Jenerasyon Nokia Xpress Music Eğitim Seti ÇIKTI!

Sayın Dağdeviren, henüz setlerinizi izleyemedim, fakat sizin gibi kusursuz iş yapma ve üretme yeteneğine sahip olan birisi mutlaka yine harikalar yaratmıştır, ellerinize sağlık...
  15. danisman

Çevremizi Temiz Tutalım

Merhaba Hasan bey, gayet güzel olmuş, yalnız bir tavsiyem olacak "temiz" kelimesinin puntosunu daha büyük kullansak, acaba nasıl olurdu?
  16. danisman

Market insert çalışmam

Merhaba, Öncelikle renkler konusundaki tercihlerini gözden geçirmelisin. Grafik demek, düzen ve intizam demektir, simetri demektir, sen bunlara hiç dikkat etmemişsin, belirlemiş olduğun kutucukların bitiş çizgileri darma dağın, bu konuda da çalışmalısın. Fiyat küpürlerinde kullanmış olduğun...
  17. danisman

merhaba

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  18. danisman

Tasarla Çiz Tanıt Seri 2 Nokia Xpress Music 5800

Merakla bekliyoruz, yine harika bir çalışma olacağı kesin, emeği geçen herkese , özellikle Hakan Bey'e teşekkürler...
  19. danisman

Radyo Logosu - Kurşunlu Fm

Merhaba akındesign, Öncelikle yapmış olduğun çalışma için bir kaç soru yazmak istiyorum, bu sorulara olumlu yanıt verebiliyorsan, çalışma amacına ulaşmış demektir, yok veremiyorsan çalışmaya ve logoyu geliştirmeye devam etmeliyim sonucuna ulaşmış olacaksın. Bu logo, sen baktığın zaman, evet...
  20. danisman

İyi bir reklam projesi...

Merhaba, Bu güne kadar bir çok işletmeyle reklam konusunda görüştünüz veya görüşmelerin içerisinde bir şekilde bulundunuz. Burada en çok dikkatinizi çeken neydi? Hatırlıyor musunuz? Karşınızda reklam veren koltuğunda oturan kişiler sizden ne beklediler ve istediler? Ben size kısaca ne...
Yukarı Alt