Paslanmaz çelik sektörüne ait olan bu resimlerden yüksek çözünürlükte olan varsa tüm arkadaşlarımdan rica ediyorum bunlar bir katalogtan tarama ancak internetten kullanmışlar ve çok kötüler lütfen çok rica ediyorum olan arkadaşları paylaşıma davet ediyorum ii çalışmalar herkese
bu firma çeşitlie magaza, otel, hastane, okul vs. demir aksamlarını yapan bir firmadır örnek merdivenler için demir korkuluklar yapılıyor
farklı renk alternatifleriyle kısa zamanda hazırladığım logo çalışmalarıdır Öneri ve eleştirilerinizi esirgemeyiniz lütfen müşterime sunmadan sizlere sunmak...
Hakan Dağdeviren derslerini takip ederek yapmış olduğum serbest bir çalışma yorumlarınızı esirgemeyiniz...
Not:yazıların içeriğiyle ilgilenmeyin f1 yardımdan photoshopla ilgili bilgilerdir :) bilginize...
Corel programında referans alınarak yapılmış bir oda çizimi...
yine arşivlerimde gezinirken bulduğum çok eski ve proje ödevidir bilginize
baskı yada iş amaçlı değildir.
Yapılış tarihi yeni değildir ama yakın tarihtir yine de arşivime bakarken buldum. Yeni öğrendiğim bir uygulamanın şevkine kapılıp, bir anda elimde bulunan materyalle ve yine bir anda çıkan bir uygulama. Sizlerle paylaşmak istedim.
baskı yada iş amaçlı değildir anlık olan bir uygulamadır bilginize...
arkadaşlar sizler için yeni bir uygulama daha yaptım çeviri yaparak tabiki eminim çok hoşunuza gidecektir. Bu teknikle farklı ugulamalarda yapılabilir.
FİNAL: dilerseniz backround olarak kullanabilirsiniz
benim yaptığım uygulama ai dosyası...
Geçen sene kısa bir süre İsanbulda bulundum... Birgün arkadaşımın msn de sohbet anında bir link atmasıyla bu yazıyı okudum ve çok etkilendim İstanbul'u daha önce görmediğim için arkadaşımla birlikte Piyer loti'ye gitmeye karar verdik. Amacımız: benim bilmediğim bir yeri görmem ve cellat...
Çeviri yaparak sizler için yapmış olduğum bir uygulamadır. Umarım keyifle yapmaya çalışırsınız...
buradan da "FİNAL" olan son derste görünen çalışmamı ai dosyası olarak indirebilirsiniz
http://rapidshare.de/files/46492133/kompozisyon.rar.html
Sizler için: yabancı bir siteden çeviri yaparak hem uygulamasını yaptım, hem de nasıl yapıldığını aşama aşama anlattım. Ben yaparken çok keyif aldım, umarım sizlerde keyif alarak yapmaya çalışırsınız... Herkese kolay gelsin...
evvveeeettttttt işte sonuç bu...
Yabancı bir siteden çeviri yaparak sizler için bir uygulama yaptım. Umarım yararlı olur ayrıca en alta yaptığım uygulamayıda ekleyeceğim oradan layerları görebilirsiniz... İyi çalışmalar herkese...
buradan yaptığım uygumalamayı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.