Gösterdiğiniz ilgiden dolayı bizde size teşekkür ederiz. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz. İnanıyorumki size daha fazlasını göstereceğiz.
Saygılar ve sevgiler.
@eminecik
Sanırım telefonun alt kısmında ışıktan kaynaklanan bir dağınıklık var. Ama ben çokta sorun göremedim orada.
Zemin konusunda bende diğer arkadaşlar aynı fikirdeyim daha açık renk ve daha düz bir zemin iyi olabilirdi. Ayrıca yazı karakteri seçiminde hoşuma gitmedi. bence daha düz bir...
Photoshop vektör tabanlı değil pixel tabanlı bir programdır. Adobe illustrator vektörel bir programdır. Sanırım yanlış yazdınız.
Bence kullanımı ve özellikleri ile corel draw freehandden çok daha üstün bir programdır. Tabiki bu kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir. Freehand kullananlar coreli...
1 - Corelin X3 ve X4 versiyonlarını tavsiye edebilirim size. Ben X3 ve X4 kullanıyorum. Her ikisinden de memnunum.
2- Ben türkçeyi önermiyorum. Bu tarz grafik programlarında genel olarak türkçe kullanılmadığı için bilgisayar değiştirdiğinizde veya farklı programlarda aynı şeyleri farklı...
Sayın logmaster antetli kağıt ve kartvizitinizin adetine göre dijital baskımı yoksa ofset baskımı olacağına karar verebilirsiniz. 50 adet antetli kağıt ofsette çok zahmetli olurken dijital baskıda daha kolay olur. fakat 50 adet için bile dijital baskı maliyeti yüksek kalabilir. 500 ve üzeri...
Öncelikle güzel bir tasarım olmuş. Fakat kırmızı çizgilerinizi çok kalın kullanmışsınız. Onları biraz daha inceltmenizi tavsiye ederim. Küçük puntodaki açıklayıcı metinlerinizide daha düz bir yazı karakteri ile yazmanızın faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca başlıkta kullandığınız fontu...
Sayın aleyoop, Kullandığınız corel formatıyla alakalı sorunlar yaşıyorsunuz. Size kısa zamanda corel draw X3 veya X4'e geçmenizi tavsiye ederim. Böylece eps dosyalarını corel draw içine import etmekte sorun yaşamayacaksınız. Aynı şekilde diğer sorunlarınızında ortadan kalkacağına inanıyorum...
KODAK NEXPRESS M700 RENKLİ DİJİTAL BASKI MAKİNESİ
Büyümenizi Güçlendirin
Renkli dijital baskı pazarında büyük bir gelişme görülmektedir. Baskı ihtiyacı olan firmalar artık daha düşük adetlerde, kısa sürede teslim edilmesi gereken ve baskı kalitesi yüksek dokümanlar istemektedirler. Peki...
Nakış Sektörü Ürünleri
Nakış Sektörüne Yönelik Çözümler
Corel'in nakış sektörüne yönelik çözümü olan Corel DRAWINGS 2.0 Pro, üretimin teslim süresi ve bütçe ile dengede olması gereken nakış endüstrisinde karşılaşılan ihtiyaçların belirlenmesi sonucu oluşturulmuş bir üründür...
TEXJET T-Shirt Baskı Makinası
Numune için harcanan Zamana ve Şablon Maliyetine SON !
Yüksek Kaliteli Baskılı ürünlerinizin hızlı ve ekonomik üretimi için mükemmel çözüm.
TEXJET Tekstil Dijital Baskı Makinası ile,T-Shirt, Parça Baskı, Havlu, Çanta, Deri v.b.Ürünlerinizin üzerine yıkama...
DuPont 3320 Dijital Baskı Makinesi
Konusunda Lider olan ve Müşteri ihtiyaçlarını ön planda tutan DuPont Firması bir ilki daha gerçekleştir miş ve Tekstil Sektöründe özellikle Büyük Boy Baskı ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3,30 metre eninde baskı yapacak olan DuPont Artistri 3320 Digital Baskı...
DuPont 2020 Dijital Baskı Makinesi
Gerek kısa metrajlı digital baskılar gerekse endüstriyel kullanımlara cevap veren DuPont™ 2020, yılların getirdiği baskı teknolojileri tecrübesi ile üretilmiştir.
DuPont Artistri 2020 Digital Baskı Makinesi ile maksimum performans ve güvenilirlik ile baskı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.