Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Katalog Sayfaları Hk.

@deniz_kar Ben tek tek pdf olarak gönderiyordum ama az sayfa olduğundan hazır matbaayı aramışken o konuyuda sorabilirsin :)
  2. Aslı SAYILIR

Katalog Sayfaları Hk.

Bu arada sayfalarda bıçak payı verdin inş.. Yani A4 ebadı 210x297 mm bıçak payı ile çalışmayı 216x303 mm açarak yaptın değil mi ? Sanırım sırt payı vermen gerekecek... Fakat detaylı bilgim yok.. Araştırmalarıma göre sırt payını hesaplarken basılacak sayfanın kalınlığını baz alıyormuşsunuz...
  3. Aslı SAYILIR

Katalog Sayfaları Hk.

Pdf olarak göndermeniz yeterli olacaktır, şahsen ben ilk baskı işimde işimi sağlama almak için tüm ham dosyalarla göndermiştim :) Ama daha sonra anladım ki .pdf yeterli oluyor.. Kaç sayfa çalıştınız katalogu
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aynen daha bir oda bir mutfak birde banyo var :D hehe sonrada kendime zaman ayırıp gunun tadını çıkarmalıyım ... Oturup çalışmalıyım yani :)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ahanda geldim hızlımıyım neyim :D
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) ben perdeyi asıp geliyorum hhehe
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar sanırım artık bıdı bıdı nın adını sus pus koyacağız.. Hani nerdesiniz yaa :)
  8. Aslı SAYILIR

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Grafiker olmasam da evde benimde kendime göre bir çalışma ortamım var :)
  9. Aslı SAYILIR

Grafik Tasarımın Geleceği- 1nci Uluslar arası Grafik Tasarım Sempozyumu

Arkadaşlar dışarıdan katılımda herhangi bir kısıtlama yok,serbest...Bilginize..
  10. Aslı SAYILIR

EPS Formatı

.eps olarak gönderdiğinizde baskıda sorun yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum ..
  11. Aslı SAYILIR

Blend Olayı

@MCAK Gün içinde yoğun olabiliyoruz kendi işlerimizden dolayı fakat gerek ben olayım gerekse diğer arkadaşlarımız olsun ilk fırsatta yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayali çizgiler ile oynamak istiyorum demişsiniz. Aslında tam olarak ne yapmak istediğiniz ile ilgili bir görsel yüklerseniz daha...
  12. Aslı SAYILIR

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Bende bir gün inşallah sizlerle böyle bir paylaşımda bulunabilirim .. :) Keyifle takip edeceğim ..
  13. Aslı SAYILIR

Artist 2012 den görüntüler ...

@Sedat Gül :) ben teşekkür ederim Sedat bey, Kesinlikle katılıyorum..Gerek sosyal hayatta yaşadığımız paylaşılmaya değer anları, gerekse meslek hayatında karşılaştığımız sorunlar,durumlar vb.. konuları paylaştıkça değerlenir ...
  14. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

15. Aslı SAYILIR

Teşekkürler Özgül'cüm.. Seviyorum böyle anları paylaşmayı :)
  16. Aslı SAYILIR

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz günlerde sizlere sanat fuarı Artist'12 den bahsetmiştim.. Bugün kitap fuarına gitmişken orayı da görmeden edemezdim :) Yine İstanbul dışında olup ya da İstanbul içinde olup işleri gereği fırsat bulamayacak olan arkadaşlarım için fuarda verilen izin doğrultusunda...
  17. Aslı SAYILIR

2.Geleneksel Robot Yarışması Başlıyor...

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye’de eğitime büyük katkılar sağlayarak özellikle teknik mesleki eğitime büyük önem vermektedir. Hemen her alanda gençlerimizi destekleyen ve başarlaını ödüllendiren bir vizyon ile geleneksel liseler arası robot yarışması düzenlenmektedir. İAÜ Robot...
Yukarı Alt