İsviçreli bir tasarımcı, iPhone'un hareket sensörlerini kullanarak masa gibi farklı bir yüzeydeki sanal klavye üzerinden yazmaya izin veriyor.
Vibrative Virtual Keyboard, masanın üzerine dokunduğunuzda hangi "tuşa" bastığınızı telefonun ivmeölçeri yoluyla algılıyor. Florian Kräutli tarafından...
Google Earth tabanlı yazılımıyla 3 boyutlu sektörel rehber hizmeti sunan
türk girişimi internet sitesi , 10 Kasım'a özel bir çalışmayla Anıtkabir'i sanal ziyarete açtı.
Google Earth'te 7 bin 500 adet 3 boyutlu bina sergileyen site,Türkiye ile özdeşleşen yüzlerce tarihi ve kültürel eserin...
İlk sorunuzu anladığım kadarı ile yardımcı olmak isterim ..
Fakat ikinci sorununuz da size yardımcı olabilmek için elde etmek istediğiniz görüntünün ekran görüntüsünü koymanızı rica ediyorum..
** Arkadaşlar bu arada camtasia ile çalışırken bir ayarını bozmuş olmalıyım ki photoshop üzerinde...
Grafikerler.org olarak kocaman bir aileyiz Emre bey.
Kim ailesinden biri yardım elini uzattığında geri çevirebilir.
Faydalı oluyor ise ne mutlu bana ..
@gastrapoda
Evet mümkün :) Bunun için iki yolumuz var
1. yöntem kolay olan için oluşan iki kutucuğu birlikte seçiyoruz ve resimde bahsettiğim üzere bir uygulama yapıyoruz
2.yöntem
Object menüsü altında bulunan Transform alt menüsünden move komutunu tıklıyoruz ve açılan ekranda...
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sorununuzu anlayabildiğim kadarı ile size yardımcı olmaya çalışacağım .
Öncelikle bir dikdörtgenimiz var w: 9 cm H: 15
Scale aracımızın üzerine gelerek çift tıklamanız durumunda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.
Burada uniform kısmını %65...
13 Nisan 1914, İstanbul - 14 Kasım 1950, İstanbul
Grafikerler.org ailesi olarak ölümünün 62. yıldönümünde kendisini rahmetle anıyoruz.
Melih Cevdet ve Oktay Rifat ile birlikte yenilikçi Garip akımının kurucusu olan Kanık, Türk şiirindeki eski yapıyı temelinden değiştirmeyi amaçlayarak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.