Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Iphone için sıradışı klavye

İsviçreli bir tasarımcı, iPhone'un hareket sensörlerini kullanarak masa gibi farklı bir yüzeydeki sanal klavye üzerinden yazmaya izin veriyor. Vibrative Virtual Keyboard, masanın üzerine dokunduğunuzda hangi "tuşa" bastığınızı telefonun ivmeölçeri yoluyla algılıyor. Florian Kräutli tarafından...
  2. Aslı SAYILIR

Anıtkabir Sanal Ziyarete Açıldı

Google Earth tabanlı yazılımıyla 3 boyutlu sektörel rehber hizmeti sunan türk girişimi internet sitesi , 10 Kasım'a özel bir çalışmayla Anıtkabir'i sanal ziyarete açtı. Google Earth'te 7 bin 500 adet 3 boyutlu bina sergileyen site,Türkiye ile özdeşleşen yüzlerce tarihi ve kültürel eserin...
  3. Aslı SAYILIR

Sağlık-Doktor-Hemşire-Ameliyat Görselleri

:worshippy: Paylaşımınıza sağlık ..
  4. Aslı SAYILIR

Selamlar..

Aramıza hoşgeldiniz Keyifli forumlar ...
  5. Aslı SAYILIR

resmi ovalleştirmek ve yazı metnini enter'a basmaya gerek kalmadan alta almak?

İlk sorunuzu anladığım kadarı ile yardımcı olmak isterim .. Fakat ikinci sorununuz da size yardımcı olabilmek için elde etmek istediğiniz görüntünün ekran görüntüsünü koymanızı rica ediyorum.. ** Arkadaşlar bu arada camtasia ile çalışırken bir ayarını bozmuş olmalıyım ki photoshop üzerinde...
  6. Aslı SAYILIR

Yaşasın Grafikerler.org :))

Kurban olduğum memleketim, memleketimin insanı... Yaşasın grafikerler.org.. Tebrikler emeği geçenler...
  7. Aslı SAYILIR

Fontlar Arşivi (Sürekli Güncellenecek)

@Sedat Gül Arkadaşlar Sedat bey yeni link yayınlamış buradan yeni fontları indirebilirsiniz :) :s8:
  8. Aslı SAYILIR

Avukat Kartvizit Çalışması

Emeğine sağlık Tayfun'cum güzel duruyor..
  9. Aslı SAYILIR

Corel Draw da Kayıp Menüler ( Sürekli Güncellenecek)

Anlatımınıza sağlık Sedat bey.. Takip ediyor olacağım ilgiyle :)
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Burada .. Kendimi okulda hissettim :) Günaydın benden de güzel bir perşembe geçirmeniz dileği ile..
  11. Aslı SAYILIR

Grapiksel Logo Sunum

Sunum çok güzel İsmail.. Eline sağlık
  12. Aslı SAYILIR

Illustrator ile ölçülü Uyarı yazısı ekleme?

Grafikerler.org olarak kocaman bir aileyiz Emre bey. Kim ailesinden biri yardım elini uzattığında geri çevirebilir. Faydalı oluyor ise ne mutlu bana ..
  13. Aslı SAYILIR

@gastrapoda Evet mümkün :) Bunun için iki yolumuz var 1. yöntem kolay olan için oluşan iki kutucuğu birlikte seçiyoruz ve resimde bahsettiğim üzere bir uygulama yapıyoruz 2.yöntem Object menüsü altında bulunan Transform alt menüsünden move komutunu tıklıyoruz ve açılan ekranda...
  14. Aslı SAYILIR

Fly Group Çift Yönlü Broşür

Evet İsmail devamını da bekleriz.. Amacına uygun bir çalışma der ve giderim..
  15. Aslı SAYILIR

@gastrapoda Ben teşekkür ederim. Faydalı olması dileği ile..
  16. Aslı SAYILIR

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Sorununuzu anlayabildiğim kadarı ile size yardımcı olmaya çalışacağım . Öncelikle bir dikdörtgenimiz var w: 9 cm H: 15 Scale aracımızın üzerine gelerek çift tıklamanız durumunda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Burada uniform kısmını %65...
  17. Aslı SAYILIR

Orhan Veli Kanık - Rahmetle Anıyoruz..

13 Nisan 1914, İstanbul - 14 Kasım 1950, İstanbul Grafikerler.org ailesi olarak ölümünün 62. yıldönümünde kendisini rahmetle anıyoruz. Melih Cevdet ve Oktay Rifat ile birlikte yenilikçi Garip akımının kurucusu olan Kanık, Türk şiirindeki eski yapıyı temelinden değiştirmeyi amaçlayarak...
  18. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Teşekkürler Sedat bey, değerli yorumunuz için ..
  19. Aslı SAYILIR

karakalem

Emeğine sağlık canım bu konuda değerlendirme yapabilecek kadar bilgim yok fakat bence 10 dk için güzel bir sonuç :)
  20. Aslı SAYILIR

karakalem

Harry Potter mi diyeceğim olmayacak :D
Yukarı Alt