Hımm bu konu aslında yıllardır tartışmalı bir konu ..
Ben bundan önceki laptopumu 3 sene kullandım ve bataryada sorunu bırak ömründe kısalma bile yaşamadım .. Nasıl mı kullandım ? %100 şarjı dolduğunda şarj cihazını çıkartıyordum ve şarj uyarısı verene kadar bataryada kullanıyordum.. Şarjı 2...
Görsel üzerinde çalışacaksanız forumumuzda photoshop dersleri başlığı altındaki konuları inceleyip nasıl bir çalışma yapmak istediğinize karar verin :)
https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/
ayrıca yabancı kaynaklı sitelerde yayınlanan tutoriallerde fikir vermek adına yardımcı...
Düşündüğünüz tasarıma benzer bir görsel bulup paylaşsanız burada daha çok yardımcı olabilirim. Bahsettiğim gibi freehand vektörel bir programdır ve eğer kitap kapağı baskıya girecekse photoshop ve corel - illustrator yada freehand programlarından da destek almamız gerekecektir. İnternet...
@Sedat Gül
Kesinlikle katılıyorum Sedat, söyleminiz katı değil bizzat gerçeği yansıtmakta olduğundan belki katı gibi duruyor.. Bu durumu en iyi yaşayanlardanımdır belki ..
Bu faydalı setin hazırlanmasında katkısı olan, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.. Herkesin arşivinde olması gereken bir eğitim seti olduğuna inanıyorum..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.