Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Ünlü Ressam "Yaşar ÇALLI" nın Realistik Karikatür Çalışması...

Fikir de uygulama da çok güzel.. Emeğinize sağlık ...
  2. Aslı SAYILIR

İstek / İstanbul Resimleri

Örnek görseller (düşük çözünürlüklülerini .. ) eklerseniz belki arkadaşlarımız daha çok yardımcı olacaktır..
  3. Aslı SAYILIR

Yarın son gün--Sony Playstation GameFest :)

Merhaba arkadaşlar ... Yarın son gün geç kaldım haber eylemek için sanırım :) Sony Playstation GameFest İlk Resmi Turnuva. İki gün boyunca oyun ve gerçek bir arada! Oyun severleri ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren Sony PlayStation GameFest, oyun dünyasının fantastik kurgusunu...
  4. Aslı SAYILIR

Fatoş Baykal - Masal Olduk

Fatoş Beykal’ın karışık teknik ile yaptığı çalışmalarından oluşan ‘’ Masal Olduk ‘’ adlı kişisel sergisi 13 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında Galeri/Miz’de sanatseverlerle buluşuyor. ‘‘Masal Olduk’’ serisine 2011’de başlayan Fatoş Beykal çocuk grupları ile gerçekleştirdiği resim...
  5. Aslı SAYILIR

Eczane Kartvizit Çalışması

Hımm kırmızı beyaz uyumu güzel olmuş canım
  6. Aslı SAYILIR

Gazete İlanı

Sevimli bir çalışma olmuş..Renklerde uyumlu görünüyor.. Emeğinize sağlık..
  7. Aslı SAYILIR

Spatula Kutusu | Sedat Gül

Sedat bey emeğinize sağlık olsun...Amacına uygun güzel bir çalışma olmuş...
  8. Aslı SAYILIR

İcelandair Kurumsal Kimlik

İlk çalışmaya göre gelişime açık... Emeğinize sağlık..
  9. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Kesinlikle Erkan bey katılıyorum size ve diğer arkadaşlarıma... Hiç tarzım olmayan ve içime sinmeden yaptığım bir çalışma oldu.. Firma bayıldı logolara (!) orası ayrı mesele.. Ama ücret konusunda güven vermediğinden vermedim çalışmaların orginallerini daha kendilerine...
  10. Aslı SAYILIR

Grafik Tasarımın Geleceği- 1nci Uluslar arası Grafik Tasarım Sempozyumu

Evet faydalı bir sempozyum olacak.Okulda ilgili birim ile görüşüyorum pazartesi daha detay bilgi vereceğim..
  11. Aslı SAYILIR

Trafik Güvenliği Konulu Animasyon ve Çizgi Yarışması

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, TÜVTURK’ün sponsorluğunda 03-12 yaş grubu çocuklarımızın trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, trafikte doğru davranışların kazandırılması ve elde edilecek materyallerin bilgilendirme çalışmalarında...
  12. Aslı SAYILIR

Grafik Tasarımın Geleceği- 1nci Uluslar arası Grafik Tasarım Sempozyumu

Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi tarihlerinde GRAD I “Grafik Tasarımın Geleceği” başlıklı 1. Uluslararası Grafik Tasarım Sempozyumunu 22 – 23 Kasım 2012 tarihlerinde üniversite kampüsünde gerçekleştirecektir. Saat 10.00’da başlayacak olan Sempozyumun açılış konserini...
  13. Aslı SAYILIR

Unilever'in Fikir Yarışması Ideatrophy Başladı

Unilever’in üniversite öğrencilerine iş dünyasının işleyişini gerçek hayatta görerek yakından tanıma ve kendi beceri ve yetkinliklerini geliştirme olanağı sağlayan Unilever IdeaTrophy başvuruları başladı. 11’incisi düzenlenen, yaratıcılığa dayalı zorlu yarışma bu yıl Lipton Sürdürülebilir...
  14. Aslı SAYILIR

İksv Tasarım Mağazası

Dünyadan ve Türkiye’den 100’e yakın tasarımcıyı, kültür sanat çatısı altında bir araya getiren İKSV Tasarım Mağazası, hem uluslararası tasarım ödülü almış hem de genç nesil tasarımcıların koleksiyonlarının bir arada sergilendiği bir mağaza. Türkiye de ilk defa MoMA Design Store ürünlerinin...
  15. Aslı SAYILIR

Şakir Gökçebağ photography - Geometri

Belki çoğumuz tanıyoruzdur fakat ben bugün tanışma imkanı buldum kendisi ile web sitesinde uzun zaman geçirdikten sonra sizlerle de paylaşmak istedim eserlerini.. Şakir Gökçebağ.. Hiçbir manipülasyon yapmadan meyve ve sebzeleri ilginç geometrik formlara sokarak bakın nasıl fotoğraflar çekmiş.
  16. Aslı SAYILIR

BoConcept Fincan Tasarım Yarışması

Son Başvuru Tarihi: 31 Aralık 2012 Yarışma Teması: Fincan tasarımı Yarışma Amacı: Bu yarışma kendi fincan tasarımınız ve tüm dünyaya kendi tasarımınızı gösterme ile ilgilidir. BoConcept sizi, eşsiz, kişisel ve harika fincan tasarımınızı yaratmaya davet ediyor! Tüm adaylar arasından 6...
  17. Aslı SAYILIR

"Eski Türk Filmleri Afişleri" Sergisi

Bir İstanbul sergi haberi daha .. Kültür ve Turizm Bakanlığı Milli Kütüphane işbirliği ile hazırlanan film afişleri sergisine, Airport Outlet Center, ev sahipliği yapıyor. Sergide, ilk renkli Türk filmi olan Muhsin Ertuğrul imzalı ''Halıcı Kız'' filminin afişinin yanı sıra 1960-1970 ve...
  18. Aslı SAYILIR

"Bülent'in Çizgi Dünyası" Sergisi

İstanbul'da ikamet eden arkadaşlarımızın yine ilgisini çekebileceğini düşündüğüm bir sergi haberi ile karşınızdayım :) Yukarıda ki karakterleri hepimiz tanırız.. Profesyonel çizerlik hayatında 40 yılı geride bırakan 'En Kahraman Rıdvan' ve 'Tipitip'in yaratıcısı usta çizer Bülent...
  19. Aslı SAYILIR

freehand dersleri ayrıntılı anlatımlı PDF döküman

@Ares7070 Ana mesajdaki link yenilenmiştir. Bilginize..
  20. Aslı SAYILIR

İstanbul'da heyecan verici buluşma

İstanbul’74 dünyanın en saygın galerilerinden Marlborough Galeri Chelsea ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Bu işbirliği ile 20 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında Jonah Freeman ve Justin Lowe'un Karaköy’de çok özel sergileri gerçekleşecek. Bu sergide, kolajlarin yani sira: sanatcilarin...
Yukarı Alt