Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Oto Pak Broşür

Bende beğendim çalışmanı.. Emeğine sağlık olsun
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benden de bir afilli iyi akşamlar arkadaşlar... Akşamınız güzel geçsin
  3. Aslı SAYILIR

Saat Çalışması

Merhabalar , Photoshop ile Saat uygulamanızı açınız.Uzerine yeni bir layer açıp pen tool ile parlaklık vermek istediğiniz doğrultuda bir hilal çiziniz. Yada uygulanacak nesneye göre bir çizim oluşturunuz.Daha sonra çiziminizi CTRL+ENTER ile seçim haline dönüştürünüz.Gradient tool ile beyazdan...
  4. Aslı SAYILIR

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Ben eminim ki forumumuz gerek içeriği, gerek duruşu ile bu başarıyı tekrar yakalayacak ve o gece o ödülü gururla kaldıracaktır.Bu sene ve bundan sonraki senelerde forumumuz için klasik bir başarı olacak ve daha nice ödüllerin altına grafikerler.org ailesi olarak imzamizı atacaktır..Canı gönülden...
  5. Aslı SAYILIR

Merhaba :)

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.. Keyifli forumlar dilerim...
  6. Aslı SAYILIR

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

Grafikerlik benim icin bir meslek olmaktan öte tutku ayrica...Ben aslında muhendisim..Istanbula ilk geldigimde Yas 21 bir arkadasimla organizasyon firmasi kurmustuk fakat deneyimsizlik ve cocuklukla yurutemedik devrettik..kalan borclar onlar bunlar derken tam toparlandim tamam artik devam...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydin arkadaşlar...Bugün isyerinde elektrik kesintisi oldugundan sanırım butun gun rahatim..uzulmelimiyim sevinmelimiyim bilemedim aslinda...Hepinizin guzel bir gun gecirmesi dilegi ile...
  8. Aslı SAYILIR

Ayakkabı-karakalem..

Emeğine sağlık Şerifeciğim...Daha da iyi olacaksın zamanla çalışmaya devam ;)
  9. Aslı SAYILIR

Corel de hazır logoyu yuvarlama

Merhabalar, Yapmak istediğiniz bu tarz bir çalışmamıdır ?
  10. Aslı SAYILIR

S.D.Ü Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Logo Tasarım Yarışması

T.C. Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ödüllü Logo Tasarım Yarışması 1) Yarışmanın Adı:[/B] Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ödüllü Logo (Logotype) tasarımı yarışması. 2) Yarışmanın Konusu...
  11. Aslı SAYILIR

Vektörel Kahve Objeleri (ai)

@anofel Konu linki güncellenmiştir. Keyifli forumlar dilerim
  12. Aslı SAYILIR

Araç Çizimleri Vektör 50MB

@istedizayn-erhan Buradan indirebilirsiniz. Şifre :Grafikerler.Org iyi kullanımlar dilerim...
  13. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Kesinlikle katılıyorum Murat bey size.. Forumda gezinirken özel fincanımız ile kahve yudumlamak eşsiz bir keyif olacaktır eminim ;)
  14. Aslı SAYILIR

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

@baygrafi İlginiz için teşekkürler :s8:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel İsmail bilirsin aslen Endüstri mühendisi olduğumdan planlama organizasyon benim işim :D: yardımcı olurum bir sıkıntın olduğunda haber uçur yeter :s8:
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

o kadar ekmek gönderdim sana :D: hayırlı olsun İsmail ya çok şükür tamamladıysan :) ayy ne kadar güzel duygular şu an yaşadıkların... Allah daim etsin cnm yaa
  17. Aslı SAYILIR

Photoshop pixel sorunum

@warosh Yardımcı olabildiysek eğer ne mutlu .. Keyifli forumlar dilerim..
  18. Aslı SAYILIR

Photoshop pixel sorunum

Merhaba, Bahsettiğiniz durum photoshop programının piksel tabanlı bir program olmasından kaynaklanıyor. View menüsü altında Show alt menüsünde bulunan pixel grid komutunuz açık olduğundan dolayı pikselleri yakınlaştıkça kare kare görüyorsunuz. Bunu önlemek için bu komutu deaktif etmeniz...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın sendromsuz bir pazartesi gününe..
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aynen oyle Emrecim
Yukarı Alt