Tesekkür ederim değerli yorumunuz ve bilgi icin..Bazı terimleri alışınca ifade etmek zor oluyor hele ki yazıya dökme aşamasında..
Bilginin paylaştıkça büyüdüğüne inananlardanım.Umarım faydalı olur..
Merhaba arkadaşlar,
Devam edelim illustrator menülerini tanımaya..
Adındanda anlaşılacağı üzere object menüsü ile nesneler üzerinde yapmak istediğimiz bir çok uygulama için alt menüler bulunmaktadır. :) Object menüsü çok detaylı olduğundan 2 part olarak paylaşmayı uygun buldum. Önce...
@Emre DEMİRCİ
Haftaya cumartesiye erteledik Emre ya geç kalktık zaten ancak toparlandık :) Yetmez bize 2 saat açıldığında kapısında olmalıyız :D: Bizde baumax a gitmeye karar verdik eşimde bende severiz o tarz yerleri incelemeyi :)
Zeynep'im emeğine sağlık öncelikle .. Bende Murat beye puzzle konusunda katılıyorum..
Yazılar konusunda renk ve font seçimini değiştirmelisin diye düşünüyorum..Daha düz fontlar ile çalıştığında çalışman çok daha iyi görünecektir...
@zynp
Umarım toplamışsındır kendini biraz ;)
Bende yeni geldim kendime bir curcuna içinde deli gibi yoruldum :) Çok şükür benim için hafta sonu yeni başladı :)
Cok karamsar gordum cnm seni olma boyle yaa..haydi silkelen kalk bir turk kahvesi yap kendine ac birde muzik yanina soyutlan biraz iyi gelecektir
Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
Tamam oncelikle desktop mu laptop mu..ayrıca mevcut işletim sistemin ne? Bunu sormamdaki amac driverlerın elinde olup olmadigini ogrenmek
Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.