Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Tesekkür ederim değerli yorumunuz ve bilgi icin..Bazı terimleri alışınca ifade etmek zor oluyor hele ki yazıya dökme aşamasında.. Bilginin paylaştıkça büyüdüğüne inananlardanım.Umarım faydalı olur..
  2. Aslı SAYILIR

@Ömer YILDIZ Ben teşekkür ederim. Yeni başlayan ve programı öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza faydalı olması temennisiyle...
  3. Aslı SAYILIR

Kartvizit sunum çalışması ve şablon -video anlatım-

Merhabalar, üyemiz konu hakkında bilgilendirildi. Video ile ilgili sorun en kısa zamanda çözülecektir.
  4. Aslı SAYILIR

Merhaba arkadaşlar, Devam edelim illustrator menülerini tanımaya.. Adındanda anlaşılacağı üzere object menüsü ile nesneler üzerinde yapmak istediğimiz bir çok uygulama için alt menüler bulunmaktadır. :) Object menüsü çok detaylı olduğundan 2 part olarak paylaşmayı uygun buldum. Önce...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Haftaya cumartesiye erteledik Emre ya geç kalktık zaten ancak toparlandık :) Yetmez bize 2 saat açıldığında kapısında olmalıyız :D: Bizde baumax a gitmeye karar verdik eşimde bende severiz o tarz yerleri incelemeyi :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler Emre :) Fuara gitmedin mi sende
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bu arada günaydın arkadaşlar.. Güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile ...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Sedat Gül Haklısınız Sedat bey.. İnsan daha ne olduğunu anlamadan pazartesi oluveriyor :)
  9. Aslı SAYILIR

Afiş Çalışması

Zeynep'im emeğine sağlık öncelikle .. Bende Murat beye puzzle konusunda katılıyorum.. Yazılar konusunda renk ve font seçimini değiştirmelisin diye düşünüyorum..Daha düz fontlar ile çalıştığında çalışman çok daha iyi görünecektir...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Umarım toplamışsındır kendini biraz ;) Bende yeni geldim kendime bir curcuna içinde deli gibi yoruldum :) Çok şükür benim için hafta sonu yeni başladı :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yapiyormussun zaten :) Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Cok karamsar gordum cnm seni olma boyle yaa..haydi silkelen kalk bir turk kahvesi yap kendine ac birde muzik yanina soyutlan biraz iyi gelecektir Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohhh gezin bakalim benim kayinvalidem gelecek aksamdan beri temizlikle canim cikti yaa Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  14. Aslı SAYILIR

Monet'in Bahçesi Sergisi

Bilgilendirme için teşekkürler.. Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  15. Aslı SAYILIR

nasıl format atılır

Tamam oncelikle desktop mu laptop mu..ayrıca mevcut işletim sistemin ne? Bunu sormamdaki amac driverlerın elinde olup olmadigini ogrenmek Sent from my LG-P725 using Tapatalk 2
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aydın aydın sen icini ferah tut cnm benim
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydinlarrr olsun ...Herkese mutlu haftasonlari :)
  18. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

@gok1949 İsteğiniz üzere konu görselleri yeniden yüklenmiştir. Faydalı olması dileği ile ..
  19. Aslı SAYILIR

SKY Design Çalışmam

Deneme yanılma ile seçeceksin daha düz bir yazı tipi de kullanabilirsin..
Yukarı Alt