Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Acrobat Pro X ile görselleri pdf e dönüştürme

Merhaba arkadaşlar, Araştırdım pek bulamadım bende dedim sohbet bölümüne açayım. Yeni bir şey öğrendim çok hoşuma gitti bu özellik :) Ben sektörde çalışmıyorum ama eminim çoğu arkadaşımız bu sıkıntıyı yaşıyordur. Müşteri belgeyi tarayıcıdan geçirip .jpeg olarak size gönderiyordur...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:biggrin::biggrin::biggrin: :smiledance::smiledance:
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

o zaman ne yapacak bu kız müşteriye afişi istediğiniz ebatta yapamam verdiğiniz resim ( fotoğraf ) ebatları küçük büyütüldüğünde pixelleşme olacak baskı kötü duracaktır mı ? Bunun bir yolu olmalı İsmail ya
  4. Aslı SAYILIR

corell afiş çalışması

@deniz_kar vektörel çalışacaksınız diye bu şekilde söyledim eğer vektörel çalışıyorsanız bir sorun olmaz..Orantılı büyütmek şartıyla ;)
  5. Aslı SAYILIR

corell afiş çalışması

@deniz_kar Bu durumda benim bildiğim; daha küçük ebatta başlayın çalışmanıza mesela 30 cm x 50cm olarak iş bittikten sonra büyütün çalışmayı 150cm x 250 cm e
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ama bitmapler de mi vektörelde büyüyünce baskıda pikselleşme olmaz :S
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel tamam anlaştık İsmail :) aa bu arada ben birşey soracağım .. Dün kursta bir bayan dedi ki Aslı 20 cm e 13 cm bir çalışma yaptım ama müşteri bunu 1,5 mt den biraz daha büyük bir afiş olarak istiyor.. Bunu ps de büyütemeyiz değil mi diye sordu .. Yeni başlamış ajansa.. Kurs hocası...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

tamda onu yapıyordum :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ya yok evet istediğimi sende biliyorsun ama bu kadının ayarlayacağı yer vb.. amann neyse bugün içimde bir heyecanla karışık sıkıntı var sanırım ona sebep saçmalamaya başladım ;)
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel iki karışım sabahlara kadar çalışan iki insan gibi bir şey oluyor :) Evde bir bilg. mezarlığı hatta bizimki elektronik devrelere meraklı bir ekipman mezarlığı oluyor :) ama eğlenceli :) hiç de asosyal değiliz biz bi kerem :P hıhhh
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Heyy ben dün kursa gittim ya kurs sahibi hanıma dedim ki bana şöyle güzel bir ajans ayarlayın çalışayım artık ben yavaş yavaş :D dedi ki ayy kız Aslı ben sana kıyamam bin liraya bin iş isterler :D dedim geçicez bu yollardan mecbur :D dedi kendi işini yap :D dedim aboww daha baskı tekniği...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Size de günaydınnn Emre Bey :)
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

eniştenin telini vereyim sana ara akıl ver :D demişlerdi zaten bir yazılımcı ile evlenme diye ;) nedenini yavaş yavaş anlıyorum galiba ..
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel tımam sen bilirsin :D hehe şey kıskanıyormuyum nee :D herife kızdım zaten logoyu yaparkn bakkk bende istiom böle böle die tam bıdı bıdı oldu geyik oldu :D ;) birde mektup koy içine iso inanılmaz romantik olur ... :thumbup::thumbup:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

heyyyttttt ben geldim açılın bakalım yer açın banada :) günaydınnnnnn :) benim fikrimi güzel bir uygulama ile sunmuşsun iso :P ama benim bir maruzatım var :D: hehe sey i sini biraz ileriye hizalarsan g nin şapkasına doğru daha şık görünür gibi sanki :))) aman buradan nasıl anlatılacak ki :D
  16. Aslı SAYILIR

agaç - bulut- çim - taş oluşturma

Paylaşım için teşekkürler Emre bey ;)
  17. Aslı SAYILIR

Meslek Seçimi

@OguzhanH Aynen öyle ayrıca unutma ki şimdi vereceğin kararlar senin hayatını yönlendirmen için etkili olacak kararlar.. Benim gibi yanlış seçimler yapmanı istemem.. Bazen dönmek çok zor olabiliyor çünkü
  18. Aslı SAYILIR

Meslek Seçimi

Şimdi iki dal seçmissin ama ikisi birbirinden farklı uzmanlık gerektiren dallar.. Eşim yazılım uzmanı benim bilgisayar programcılığı mezunu .. Ondan izlenimlerime dayanarak eğer o mesleği gerçekten severek yapmazsan kaldıramayabilirsin.Çünkü inanılmaz bir zihinsel yetenek gerektirdiğine...
  19. Aslı SAYILIR

Samuel Silva - Tükenmez kalem ( Ballpoint Pen) ile resim yapan adam...

Oldum olası özenmişimdir böyle yetenekli insanlara.. Paylaşım için teşekkür ederim..
Yukarı Alt