Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

SKY Design Çalışmam

@qoLdRoqer Biraz daha uygun evet..
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ooo kızlar fena kaynatmıssiniz wallaahh...;) cepten yaziyorum zor oluyor :) temislik yapicam simdi yarin kayganam gelicek yatak altlarina kadar teftis eder :D isyannnn......
  3. Aslı SAYILIR

Make clipping mask yardım

Deseni kaplayacagin nesnenin uzerine atip denesen..olmazsa eve gecince goruntulu anlatirim
  4. Aslı SAYILIR

Marmara Copy_Kartvizit Çalışması

Oncelikle forum kurallarımız gereği iletişim bilgileri kısmını blur ile kaldiralim ;) Tasarımınız sade hoş..Emeğinize sağlık...
  5. Aslı SAYILIR

SKY Design Çalışmam

Bende arkadaşlarım gibi düşünüyorum el yazısı fontu yerine üst kısımda kullandıginiz font karakteristiğine uygun bir font çalışmanıza daha çok uyacaktır
  6. Aslı SAYILIR

Elitinternet kartvizit çalışması

Emre (: emeğine sağlık sunumu ayrıca begendim bu arada :)
  7. Aslı SAYILIR

Trade Gothic Font Ailesi Lazım (ACİL)

Buradaki link belki işinize yarar
  8. Aslı SAYILIR

özel kesim kartvizit

Sunum gayet başarılı :) Emeğinize sağlık ..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel ya buldum da neyse hallettim yani sunum için kalitesiz olanını kullanacağım sonra anlaşırsak hallederiz ;) @Tayfun ŞENOĞLU Hayırlı cumalar Tayfuncum :) yoğun insan
  10. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

@gok1949 Gün içinde görselleri güncellerim ;) Teşekkürler geri dönüşünüz için
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

arkadaşlar yüksek çözünürlükte beyin fotoğrafı lazım yada foto çözünürlüğünü arttıran bir çevirici program var mı acaba bildiğiniz ?
  12. Aslı SAYILIR

Başkentliler Katalog Çalışması

Emeğinize sağlık ..
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın forum ailesii ve bıdıbıdıcılarım benimmm
  14. Aslı SAYILIR

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Forumumuzun bu sene de hakettiği yerde olacağına inanarak oyumu kullandım :) Şimdi sırada oy kullanmak için bekleyen arkadaşlarıma yardımcı oluyorum :) Bu sene de birincilik bize yakışacak Allah'ın izniyle ;)
  15. Aslı SAYILIR

3D el

Emeğinize sağlık Hakan bey, yine yeni yeniden çok güzel bir iş çıkartmışsınız.. Başarılar diliyorum
  16. Aslı SAYILIR

katalog kapağı çalışması spa

yanlış anlamazsan bende bir çalıştım bunun üzerinde.. çıkmam lazım geldiğinden dekupe ile uğraşmak istemedim öylesine aldım logoyu çalakalem çalıştım hiç huyum olmamasına rağmen .. mesela bunun gibi de olabilir çalışmanız üzerinde sadece bir fikir işinize karışıyormuş gibi anlaşılmasını istemem...
  17. Aslı SAYILIR

Aysel Tatlı Kutusu

benimde şüphem yok :) Ellerine sağlık tekrardan
  18. Aslı SAYILIR

Aysel Tatlı Kutusu

:clap2:Arkası hariç bence çok güzel :) logoyu eğer hazır değil de kendin çizdiysen ben çok beğendim :) farklı renkler deneyebilirsin hani sıradanlıktan çıkmak adına ;) fena olmaz ama bu haliylede güzel çalışma :clap2:
  19. Aslı SAYILIR

katalog kapağı çalışması spa

Öncelikle emeğinize sağlık diyorum :) Üsteki görsel çok hoş ama altta görsel yerine düz renk çalışıp logoyu onun üzerine mi koymayı deneseniz logo sanki kaybolmuş gibi bu görsel üzerinde ve tasarımlarda hep sadelikten yanayım ben :)
  20. Aslı SAYILIR

Aysel Tatlı Kutusu

Hımm güzel ama arkası neden öyle istedi müşteri tatlı kutusunu arka tarafını - ben müşteri istedi diye düşünüyorum - :) alo paket hizmetleri var herhalde ama motokurye bunun altına bakarken tüm tatlının şerbeti akmaz mı :D yapış yapış olmaz mı :D Bu arada logo da sana ait mi ?
Yukarı Alt