Bende arkadaşlarım gibi düşünüyorum el yazısı fontu yerine üst kısımda kullandıginiz font karakteristiğine uygun bir font çalışmanıza daha çok uyacaktır
@grapiksel
ya buldum da neyse hallettim yani sunum için kalitesiz olanını kullanacağım sonra anlaşırsak hallederiz ;)
@Tayfun ŞENOĞLU
Hayırlı cumalar Tayfuncum :) yoğun insan
Forumumuzun bu sene de hakettiği yerde olacağına inanarak oyumu kullandım :) Şimdi sırada oy kullanmak için bekleyen arkadaşlarıma yardımcı oluyorum :) Bu sene de birincilik bize yakışacak Allah'ın izniyle ;)
yanlış anlamazsan bende bir çalıştım bunun üzerinde.. çıkmam lazım geldiğinden dekupe ile uğraşmak istemedim öylesine aldım logoyu çalakalem çalıştım hiç huyum olmamasına rağmen .. mesela bunun gibi de olabilir çalışmanız üzerinde sadece bir fikir işinize karışıyormuş gibi anlaşılmasını istemem...
:clap2:Arkası hariç bence çok güzel :) logoyu eğer hazır değil de kendin çizdiysen ben çok beğendim :) farklı renkler deneyebilirsin hani sıradanlıktan çıkmak adına ;) fena olmaz ama bu haliylede güzel çalışma :clap2:
Öncelikle emeğinize sağlık diyorum :)
Üsteki görsel çok hoş ama altta görsel yerine düz renk çalışıp logoyu onun üzerine mi koymayı deneseniz logo sanki kaybolmuş gibi bu görsel üzerinde ve tasarımlarda hep sadelikten yanayım ben :)
Hımm güzel ama arkası neden öyle istedi müşteri tatlı kutusunu arka tarafını - ben müşteri istedi diye düşünüyorum - :) alo paket hizmetleri var herhalde ama motokurye bunun altına bakarken tüm tatlının şerbeti akmaz mı :D yapış yapış olmaz mı :D Bu arada logo da sana ait mi ?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.