süleyman beyin dediği gibi vektörler çok fazla göz yoruyo daha sadeleştirilse nasıl olurdu acaba Sait bey rek olarak yazı sitli olarak gayet hoş bir kompozisyon olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
@Hakan Dağdeviren
ben teşekkür ederim Hakan bey önemli olan bu bilgilerin farkına varabilmekti tekrar teşekkürler...
@cavit nogay
ben teşekkür ederim Cavit bey...
@Bahtınur YILDIZ
evet hemde çok ama değdi sonuçtan memnunum ve çabam öğrenmek isteyenler içindi ben teşekkür ederim Bahtinur...
@Yaşar Karadeniz
evet Yaşar bey zombi çalışmasını ilk defa yapıyorum kendimi sınamak adına kesinlikle zombi çalışmalarıa devam edicek olursam bahsettiğiniz detaylara dikkat edicem ilgi alakanız için teşekkürler ediyorum...
@Hakan Dağdeviren
yok neticede kendi fotoğrafımı yapınca süslü oldu birazcık model olarak bir erkek sesçebilirdim evet ama kendimi o şekilde görmek istedim :) birde maus hakimiyetimi ölçmek istedim kalemim kadar kuvvetlimi acaba diye neyseki fena olmadı geçişler filan tekrar teşekkürler...
Dilek Hanım ilginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim, uymaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Yanlız bu ara "Web Programlama" üzerine ağırlık vermeyi düşünüyorum. Yeterince motive olduğum bi anda yeni çalışmalar yapabilirim.
Lakin Bu çalışma 6000 adet baskı gördü, üzerinde değişiklik...
@Sait SANCAK
ben teşekkür ederim Sait bey...
@Abdullah Şahin
teşekkürler Abdullah bey...
@Buse Türüdü
Teşekkürler Buse hanım sevindim beğenmenize...
@Yaşar Karadeniz
çok teşekkürler Yaşar bey devamı gelir inşallah...
@Fatih Coşkun
ben teşekkür ederim Fatih bey aşamaları anlatmakta...
Mehmet bey yeni öğrenen biri için gayet normal bir çalışma şu durumda sizden fazlasını beklemek garip olur. tasarım yaparken zamanla öğreneceğiniz çok şeyler var tabiki (herkes gibi) örneğin kompozisyon yani ne anlatmak isteniyor ve elinizde bulunan doneleri ne şekilde yerleştirme yapmalısınız...
aslında bizler mutluluğun tanımını buu şekliyle bilmediğimiz için herşeyden şikayetçi olup memnuniytsizliğimizi dile getiririz ve akabinde mutlu değilim, mutlu olamıyorum, neden hep sorunlar beni bulur bende mutlu olamayacakmıyım, herkes gibi ben neden mutlu değilim ..... çoğaltılabilir. oysaki...
ii bir gözün, ii bir hayal gücünün, ii bir dizayn yeteneğinin, ii bir ps kullanımının ve en önemlisi sabrın örneğini sunmuşsunuz yine tebrik ediyorum Hakan bey... çok başarılı olmuş yine...
merhaba arkadaşlar yabancı siteden bulduğum ve adım adım takip ederek uyguladığım çalışmayı sizlerle paylaşıyorum dilim döndüğünce çevirisini yapmaya çalıştım umarım anlaşılır olmuştur ii çalışmalar herkese...
takip ederek yapmış...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.