Arama sonuçları

1. danisman

İnşaat ve Metal firması için yaptığım logo

Merhaba, Gng yazısını, logo büyüklüğünde kullansaydın, çok daha uygun olurmuş, yine de güzel olmuş ellerine sağlık...
  2. danisman

Diskalifiye Duyurusu...

Merhaba Erkin bey, Öncelikle, yarışmada böyle bir kural olmaması, senin bu kural zaten yok diyerek, başka bir sanatçının eserini kullanmanı gerektirmiyor. Kullandığın görsel, sade ve düz bir görsel olsaydı, jüri üyesi olarak bir sözüm olmazdı ama burada, kullandığın görselde, bir grafik...
  3. danisman

Diskalifiye Duyurusu...

Sevgili forum üyeleri, bildiğiniz üzere sitemiz tarafından her ay yeni bir yarışma düzenlemekteyiz. Bu yarışmaların amacı, üyelerimizin aktif bir şekilde meslek içerisinde yer almalarını ve kendilerini, mesleki birikim konusunda sınamalarını sağlamaktır. Yarışmalarımızda belirlediğimiz...
  4. danisman

5N1K1T için yaptığım gazete sayfası

Burda en çok dikkatimi çeken şey " bir dünya markası" sloganıdır, bu ulusal bir yayın mıdır? yoksa sadece dijital bir çalışma mıdır? Eğer yayınlanmışsa ".eko" isimli beyaz eşya markasının sloganını çalmış bulunmaktasınız... Saygılar...
  5. danisman

uyumlu renk paleti oluşturma

Dilek hanım emeğiniz için teşekkür ederim, çok faydalı bir ders...
  6. danisman

Tilkinin orucu...

Sevgili Mustafa Yıldız ve Nurdan Çil beğendiğiniz için teşekkür ederim...
  7. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Komiserim, hayırdır bu saatte dedi İsmail, görüşmemiz gerekiyor, çok acil dedi Burak komiser. Yaklaşık on beş dakika sonra, sözleştikleri yerde buluştular. Sıcak bir karşılama yaptı İsmail’e komiser Burak. Hal hatır muhabbetinden sonra, İsmail, şimdi beni çok iyi dinle dedi komiser, uzun süredir...
  8. danisman

Tilkinin orucu...

ben teşekkür ederim Aras bey (:
  9. danisman

Tilkinin orucu...

Teşekkürler Dilek Hanım, beğendiğinize sevindim... Teşekkürler Emre Zengin...
  10. danisman

Tilkinin orucu...

Rica ederim Yaşar bey (:
  11. danisman

Tilkinin orucu...

Tilki ormanda gezmektedir. bir ağacın dalında asılı bir geyik budu görür. Açtır ama şüphelenir, kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak. Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır. Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi...
  12. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Ünlü iş adamı, odadaki masasının üzerine yığılıp kalmıştı, kapı açıldığı zaman, İsmail’i görür görmez, kafasına dayadığı silahı ateşlemişti. İsmail donup kalmıştı bu manzara karşısında, Abdullah, hayret bir şey, daha selam bile vermemiştik, neden böyle bir şey yaptı ki diyerek, hala can...
  13. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Abdullah tekrardan Hasan’la göz göze geldi ve artık ateşe başlayacaklarına dair anlaştılar, ilk silah sesi duyulduğunda, iki koruma aynı anda yere yığıldı, daha diğerleri ne olduğunu anlayamadan İsmail’de indirdi birisini yere, diğerleri araçları siper yaparak silah sesinin geldiği yöne doğru...
  14. danisman

Forum ailesine merhaba

Merhaba, aramıza hoş geldiniz...
  15. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

İsmail Mesut’u aradı, neredesin, bodrum kattayım efendim, tamam geliyorum dedi. Hep birlikte binanın en alt katına indiler, Mesut İsmail’in tüm isteklerini bir bir yerine getiriyordu, gecenin bu vaktinde bile yoğun bir çalışma vardı binada. Bodrum katında yapılan çalışmaya baktı İsmail, tıpkı...
  16. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Arkadaşlar biliyorum, birçoğumuz sokaklarda yetiştik, bir sokak köpeği gibi sağa sola itildik, aç kaldık, açıkta kaldık, üşüdük, bir çöp tenekesinin yanında yaktığımız ateşte, ısınmaya çalıştık, uyuşan bedenimizi kıvırdık bir beton zemine, uyumaya çalıştık. Kedi yavruları gibi sokulduk...
  17. danisman

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

Keyifli bir yazıydı Emine Hanım, ellerinize sağlık...
  18. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Bilmem ki Günel Hanım, her gün yazıyoruz ama sonu ne zaman gelir derseniz, buna cevap veremem :) okunduğu sürece devam edeceğiz...
  19. danisman

bir karıncayı hiç bu kadar yakından gördünüz mü ?

Çocukluğumdan bu yana, hep ilgi alanımda olan karıncaları, ilk kez bu kadar yakından görüyorum. Karıncalara daima imrenerek bakmış ve izlemişimdir. Paylaşımınız sayesinde onları çok daha iyi görebilme şansım oldu, teşekkür ederim Şengül Hanım...
  20. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Arkamızdan gelen araç bizi takip ediyor, emin değilim ama çıktığımızdan bu yana peşimizden ayrılmadı dedi. Akşamın ilk saatlerinde kendilerini takip eden aracı gözden kaçırmamıştı Turgut, İsmail biraz dolaş bakalım, emin olalım dedi. Bir süre ara sokaklarda dolaştıklarında aracın peşlerinde...
Yukarı Alt