Arama sonuçları

1. danisman

Bize Her Yer Trabzon

Bana göre de, her yer Trabzon :)
  2. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Telekulak olmazsa olmaz Abdullah Bey...
  3. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Bu adamı hiç sevmedim, ayağımıza dolaşacak, icabına bakmak lazım dedi. İsmail, çok kızmıştı bu söze, dudaklarını ısırdı, kardeş, devlete kurşun sıkmak bize yakışır mı, bunu duymamış olayım, biz terörist değiliz, sadece ölmesi gerekenler ve bunu hak edenler ölecek ama bu ölenler içinde, bilerek...
  4. danisman

Korkmayacaksın!

Merhaba Günel hanım, öncelikle sizin gibi hayat ve sektör tecrübesi ile yoğrulmuş bir insandan bu güzel sözleri duymak beni son derece mutlu etmiştir. Yazılarımı beğenerek okuduğunuzu işitmek beni gerçekten çok mutlu etti, teşekkür ediyorum, okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için. Burcuma...
  5. danisman

Korkmayacaksın!

Dilek hanım, zaman ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim...
  6. danisman

Korkmayacaksın!

Sevgili Hakan, hayatı yaşamak güzel, keyfini çıkarmak gerek, vermek istediğim mesaj gaz değildi ama bu da değişik bir bakış açısı oldu doğrusu :) Teşekkür ederim beğendiğin için...
  7. danisman

Korkmayacaksın!

Buse hanım, aklıma ne gelirse yazıyorum, bu yazıların beğeniliyor oluşu beni mutlu ediyor... Teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için...
  8. danisman

Korkmayacaksın!

Aklına bir şey geldiyse, ille de yapacaksın, vazgeçmeyeceksin, tereddüde yer olmamalı içinde, canın ne istiyorsa yapacaksın. Kış günü dondurma mı çekti canın, boğazların şişecek olsa da yiyeceksin, yaz günü salep mi, çekti canın, ağız duvarların yara olsa da sıcaklığından, içeceksin. Ateşin mi...
  9. danisman

convert to bitmap yaptıktan sonra geri almak

Merhaba, Emine hanım gerekli açıklamaları yapmış... Aynen söylendiği gibi, işi baştan yapmalısın...
  10. danisman

Başarı Nedir?

Ben teşekkür ederim Emine Hanım, zaman ayırıp okuduğunuz için...
  11. danisman

selam

Aramıza hoş geldin...
  12. danisman

Başarı Nedir?

@Hakan Konakçı Haklısınız Hakan bey, yollar ve yöntemler farklı olsa da, başarı yaşamla iç içe olan bir şey...
  13. danisman

Başarı Nedir?

@Emine Şahin Evet Emine hanım, neye inanırsanız, onu başarmak kolaylaşır...
  14. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Sevgili Hakan bey, beğendiğinize çok sevindim, devamı gelecek, sizler okuduğunuz sürece ben de, devam ettireceğim... Teşekkürler...
  15. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Dilek Hanım, beğendiğiniz için çok teşekkür ediyorum, daha heyecanlı bölümler için hazırlayın kendinizi...
  16. danisman

Başarı Nedir?

Sürekli olarak başarısız olmaktan yakınır insanlar, başarılı olduğu konuları görmez gözleri, durmadan, daha başarılı olabilmenin yollarını araştırıp dururlar. Nasıl başarılı olurum sorularına yanıtlar aramak için, öğrenim görürler, araştırma kitapları okurlar, bu konuda yazılmış makaleleri okur...
  17. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

İçeriye giren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet masası dedektiflerinden Burak Hakkı komiserdi. İsmail güler yüzle ve oldukça soğukkanlı bir şekilde karşıladı komiseri, Burak komiser içeriyi şöyle bir süzdü, İsmail gerçekten çok güzelmiş burası dedi. Komiser ve İsmail’in bu ilk karşılaşmaları...
  18. danisman

Altın Oran

Günel hanım, faydalı ve bilgilendirici bu çalışmanız için çok teşekkür ederim, ellerinize ve emeğinize sağlık. Bu arada yeni çalışmalarınız bekliyorum, haberiniz olsun... Saygılar...
  19. danisman

Fil mi? Sincap mı?

Sevgili Yakan, çok teşekkür ediyorum, yazılarımı takip ediyor ve faydalı olabilecek sonuçlar buluyorsan, ne mutlu bana, tatilin gönlünce olsun...
  20. danisman

Fil mi? Sincap mı?

Sayın xdemonx, beğendiğiniz için ben teşekkür ederim, hayatlar farklı olsada aynı ülkede yaşayan insanların sorunları çoğunlukla aynıdır, her şey gönlünüzce olsun...
Yukarı Alt