Arama sonuçları

1. danisman

Dokunmayın bana...

Harikasınız, mükemmel bir çalışma, en çok ben merak etmiştim bu resim tamamlanırsa acaba nasıl olur diye ve gördüklerim karşısında, bir kez daha şapka çıkartıyorum. Resmi tamamladığınız için, çok özel bir teşekkür uçuruyorum, yakalayın lütfen... Ellerinize, yüreğinize ve emeğinize sağlık Günel...
  2. danisman

Sizce Hangi İlan Çalışması daha iyi?

Burak bey, bana çok karmaşık geldi, bilmiyorum ama daha sade ve kesin ifadeler çok daha hoş olur kanısındayım. Yani şurasını, şöyle yap, diyebileceğim bir konumda değil yapılmış olan çalışma. Renk konusunda da, sanırım tercihlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz... Saygılar...
  3. danisman

logo çalışmalarım

Nurdan hanım, orada bir küçük değişiklik daha yaparsanız bu iş tam manasıyla olacaktır. Simetri'de yer alan i'lerin noktalarını biraz daha büyültürsek çok daha güzel olacak. Ben denedim, gayet şık bir logo oldu :)
  4. danisman

Logo çalışmalar...

Merhaba, Bu çalışmalar tam olarak nerede kullanılacak?
  5. danisman

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

Merhaba Hakan Bey; Güzel olmuş beğendim, hani bir söz vardır "bundan iyisi, Şam'da kayısı" arka fon çok koyu bir bordo veya siyah olsaydı ürünlerin ayrıntıları çok daha ortaya çıkar mıydı? Bu haliyle de güzel olmuş, burada arka fondan ziyade kompozisyon ve yansımalar önemli elbette ve bunu...
  6. danisman

Sigara yasağı

Bana göre insanların önce yaşamlarını düzeltmeleri gerekir. Yaşam kalitesi düzelen insanlar yasak olmasına bile bakmadan, her türlü sağlık konularıyla yakından ilgilenirler. AB'den bahsediliyor bu yasak için, peki, bu gün bir AB ülkesinde yaşamsal sıkıntılar var mıdır? Varsa ne kadar vardır...
  7. danisman

Geleceğimiz Kimlerin Elinde!..

Burada bir videoya göre hüküm verecek birisini görüyorsanız, bu da sizin aceleci olduğunuzu gösteriyor sayın İsmail Bey... Saygılar...
  8. danisman

Geleceğimiz Kimlerin Elinde!..

Merhaba, Bir ülkede insanlar, şayet sevdikleri işlerle uğraşmak yerine, mecburen bazı meslekleri yaparlarsa, sonuç bu manzaranın ötesine asla geçmez. Bu gün öğretmen olan insanların %90'ı karşılarında başka bir seçenek göremedikleri için bu mesleği yapmaktadır. Şu son dönemler öncesi, bir...
  9. danisman

Lastik Ve Jant Ferrari Adlı Çalışmam.

Hakan bey, güzel iş çıkartmışsınız yine, tek bir konuda yazmak istiyorum "rivalli" yazısını azıcık kavisli yapsaydınız çok daha hoş olacakmış. Turuncu renk ise çok güzel bir tercih, benim en favori rengim olduğu için bayıldım, çok güzel düşünmüşsünüz. Elinize ve emeğinize sağlık... İyi...
  10. danisman

Tıkır Maceraları -1-

Her yaz olduğu gibi, yine dedemlere gittik, köyümüze gitmek bir aile geleneğiydi o zamanlar. Onunla karşılaştığımızda bakışlarını hiç sevmemiştim, gerçi sevimli olan bazı yanları da yok değildi ama yine de bakışlarından tedirginlik duyduğumu itiraf etmeliyim. Gözleri çok koyu renkti, sanırım...
  11. danisman

İlk aşkım...

Aşk konusunda yazmaya bayılıyorum, konu aşk olunca zihnim açılıyor ve tüm hücrelerimde yazmak adına ne kadar kelime varsa sağa sola koşuşturuyor. Aşk deyince aklıma “ilk aşkım” gelir. Aşk deyince aklınıza neler geliyor? Ne düşünüyorsunuz? Aklınıza ilk gelen nedir? Sevgili mi? Hayat arkadaşı...
  12. danisman

Göz Çalışması

Merhaba Günel Hanım; güzel bir çalışma olmuş fakat ben sizden bir ricada bulunacağım, bunu tamamlayıp yayınlarsanız çok sevinirim, yani, bir bütün resim olarak yaparsanız çok güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır...
  13. danisman

logo çalışmalarım

Evet Ömer Bey, aynen böyle bir şey tarif etmiştim, çok güzel olmuş ...
  14. danisman

logo çalışmalarım

Merhaba; Sekiz numara için uygundur diyebilirim, o çalışmada, bazı renk değişiklikleri olmalı ve birazcık da rektefiye edilmeli diye düşünüyorum. "simetri" yazısını çok koyu bir yeşil ile, gri renkli olan şekli ise, turuncu renk ile uygulayınız. Font tercihinizi "arial black" olarak...
  15. danisman

grafikerlik çocukluktan gelir

Bir gün hocaya, yani, bizim Nasrettin hocaya, ahali toplanır gelir ve sorarlar "dünya'nın merkezi neresidir hocam" hoca kavuğunu kaldırır, kel kafasını biraz kaşır, düşünür, taşınır, sonra der ki, benim karkaçan'ın sol arka ayağının bastığı yeri görüyor musunuz? Evet derler, hep bir ağızdan...
  16. danisman

Açık Hava Reklamcılığı ( Reklamcılık)

Kendiniz gibi düşünmediğiniz sürece, farkınızı hiç kimseye hissettiremez ve milyonlarca insan arasında kaybolur gidersiniz. Çok kabiliyetli bile olsanız, kabiliyetinizi düşünce ve farklı bakış biçiminizle birleştiremediğiniz sürece anlamsız olursunuz. Kabiliyetlerinizi mutlaka bir noktada, yani...
  17. danisman

bi kac calismam..

Merhaba; rebel morese isimli çalışmanı beğendim, biraz da hangi çalışmada, hangi işlemleri yaptığını ve ne amaçla yaptığını paylaşırsan, sevinirim...
  18. danisman

Unutulmaz anlar...

Dün akşam dostlarla birlikteydik. Aslında programımda böyle bir buluşma olmamasına rağmen, cep telefonu denen cihazım (hiç hoşlanmadığım bir teknoloji) bağırmaya başlayınca, bakmak zorunda kaldım. İyi ki de bakmışım, sevdiğim tüm dostlar bir araya gelmişler, beni de çağırdılar sağ olsunlar...
Yukarı Alt