Arama sonuçları

1. danisman

Yok olan seyyar lezzetler...

Kaç yaşındasınız bilemiyorum, yetmişli yılların başında ve ortasında doğanlar, kesinlikle hatırlayacaklardır. Eskiden yaşamın tuzu, biberi, ayrı, ayrı güzellikleri vardı. Yeni gelen nesil, pek bunları göremedi ve yaşayamadı, bu onların, şanslı oldukları bazı durumların yanındaki, şanssızlıkları...
  2. danisman

Sana aşık olabilir miyim?

Sevgili Yakan, teşekkür ederim beğendiğiniz için... Burçin Hanım, burada anlatmak istediğim, aşkların yanlış yaşanması veya yanlış aşkların zamanı değil, burada üzerinde durduğum tek konu, aşık olunmasına musaade edilmesi ve aşktan korkulmaması, aşkların yanlışlığı konusunu da, vakit...
  3. danisman

Sana aşık olabilir miyim?

Merhaba, ben sana, aşık oldum… —Nasıl? Aşk diyorum, hani dünyada en değerli olarak kabul edilen, bulduğunuzda sakın kaybetme, diye, sıkı sıkıya tembih edilen şey, aşk. —İyi ama ne alaka? Sanırım ben anlatamadım derdimi, sana diyorum, aşık oldum… —Anladım onu da, ben sana anlatamadım, neden...
  4. danisman

Bonus...

Günel Hanım, yine çok güzel bir çalışma, uzun boyunlu oluşu için ekstra bir teşekkür etsem yeridir, tam sevdiğim bir model çıkmış ortaya. Saçlar da oldukça uyumlu, bonus yerine kısa ve kavisli bir şaç daha mı güzel yapardı bu zarif hanfendiyi acaba? Tonlamalar ve renkler zaten profesyonelce...
  5. danisman

Telafi edemeyeceğimiz

Emine Hanım, harikasınız, ne diyeyim, gülmekten cevap yazacak dermanım kalmadı :) Günel Hanım, çok güzel bir konuya değinmişsiniz, teşekkür ederim ...
  6. danisman

Babam ve Babası

Güzel bir paylaşım, teşekkür ederim Yaşar Bey, doğrudur, eskiden babalar tam da orada anlatıldığı gibiydi, şimdi değişim söz konusu, artık babalar evlatlarına sevgi yanlarını fazlasıyla gösteriyorlar. Peki, burada, aklıma bir soru işareti takılı kaldı, acaba eski usuller mi iyi ve olması...
  7. danisman

Sitemiz çok güzel...

Sürekli yeniliğe hazırlayın kendinizi arkadaşlar, bir japon ata sözü vardır "her günü aynı olan, bir gün yok olacaktır" sadece sitemizin değişimi yetmez, herkes, her gün kendini yenilemelidir, hiç bir şey yapamıyorsanız, kullandığınız yolları değiştirin, o da olmuyorsa, dünyaya bir gün...
  8. danisman

Dergi sayfaları

Sülayman bey, genel anlamda güzel olmuş çalışmalarınız, ellerinize sağlık...
  9. danisman

İkili İlişkiler - Etkili Konuşma (Özgüven)

Süleyman Bey, beğendiğiniz için teşekkür ederim, elbette ki çıktı alabilirsiniz, ismimiz yer aldığı sürece, hiç sorun değil... İyi çalışmalar...
  10. danisman

Müşteri: Fast Turca Restaurant / Kurumsal Kimlik Tasarımı

Merhaba arkadaşlar, Sizlerden istenen tasarım materyali : Logotype, en fazla üç (3) renk, Menü (Ön/Arka kapak) tasarımı, başlıkta her ne kadar "kurumsal kimlik" çalışması yazıyorsa bile, istenen çalışmalar bundan ibarettir. Sebebine gelince, birçok arkadaşımız sürekli işleriyle meşgül...
  11. danisman

İkili İlişkiler - Etkili Konuşma (Özgüven)

Plansız ve programsız bir şekilde, bir konuşma yapmak zorunda kaldınız mı hiç? Bu bir toplantı olabilir veya o an karar verdiğiniz, ikili ilişkilerle ilgili bir konuşma olabilir, iş görüşmesi olabilir. Herhangi bir toplantıda sunum yaptınız mı? Yapacak olsaydınız, neler yapardınız? Nasıl...
  12. danisman

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Kıvrım, kıvrım saçları, Kalem gibi kaşları, Bozuk telefon gibi Hiç basmıyor tuşları... :)
  13. danisman

Forumumuzun 3.Yaş Günü Tanıtımı

Abdullah Bey, ellerinize ve emeğinize sağlık, oldukça hoş bir çalışma olmuş, bir gala gecesi havasında hazırlanmış, çok beğendim, aramızda olduğunuz ve böyle bir güzellik yarattığınız için çok teşekkür ediyorum... Çalışmalarınızın devamını dilerim... Saygılar...
  14. danisman

Doğum Günün Kutlu Olsun

Sevgili Burak GÜZEY, doğum gününü kutlar, yeni yaşının, yeni heyecanlar, mululuklar ve başarılara açılan bir kapı olarak, hayatına açılmasını temenni eder, sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve uzun ömürler dilerim...
  15. danisman

logo çalışması

Merhaba, İki nolu çalışmanızda, G harfinin bacağını uzatın ve yaznın tümünü dolaşarak arka tarafına dönsün, rengi kırmızı olarak kullanın, font üzerinde de biraz oynamalar yaparak özelleştirirseniz güzel bir sonuca ulaşacağınızı tahmin ediyorum... İyi çalışmalar...
  16. danisman

Başarı ve cesaret...

Merhaba Süleyman Bey, amacım sizin düşüncelerinizi değiştirmekten yana değil. Hiç bir zaman, hiç kimsenin düşüncesini değiştirme yanım olmadı, en azından bu yaşıma kadar olmadı, sanırım bu yaştan sonrada olmaz. Burada tek bir amaç söz konusudur, konu ne olursa olsun, para olur, cesaret olur...
  17. danisman

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

Dilek Hanım, çok teşekkür ederim beğendiğiniz için, sevginin içinde ,mutluluk olduğu kadar, acılar ve mutsuzluklar da vardır, kavuşmak olduğu kadar, ayrılıklarda vardır...
  18. danisman

Başarı ve cesaret...

Merhaba Süleyman Bey, “Parası olmayanın cesareti olmaz” sözüne, katılmam mümkün değil, çünkü şayet para cesareti tetikleyen bir araç olsaydı, bankalar olmazdı, faizle geçinen insanlar olmazdı, devletler olmazdı, şirketler olmazdı. Bugün bankaya para yatırıp faizi ile geçinen insanlar...
  19. danisman

Fıkra

Günel hanım, harika bir kıssadan hisse, emeğinize sağlık, teşekkür ederim paylaşımınız için...
  20. danisman

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

Erkin bey, çok teşekkür ederim, vakit ayırıp okuduğunuz ve beğendiğiniz için...
Yukarı Alt