Arama sonuçları

1. danisman

Başarı ve cesaret...

Merhaba, Sevgili Erkin bey, düşünceleriniz ve yazıya güç katacak o güzel sözler için, çok teşekkür ederim... Sayın Aras Karadağ, yazılarımı okuduğunuz ve beğendiğiniz için size de teşekkür ederim, sektör içerisinde kazanmış olduğum deneyimlerimi, yaşadıklarımı ve gördüklerimi sizlerle...
  2. danisman

firmamıza ait takvim calışması 2009 (ilk denemem denilebilir)

Merhaba Ekrem bey, Yapılmış olan mevcut çalışmaları biraz incelerseniz iyi olacak kanısındayım.Çok karmaşık ve renk tercihleriniz pek yerinde değil. Yüklediğiniz görsel, çok küçük ama bu görüntü bile yeterli, bence işi baştan hazırlayın ve daha iştah açıcı renkler ve tonlamalar kullanın...
  3. danisman

Başarı ve cesaret...

Düşünceleriniz için, teşekkür ederim Abdullah bey, zaten kendimizi sorgulamazsak, her geçen gün kan kaybederiz ve bir gün gelir tükeniriz...
  4. danisman

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

Sevgili laQla, Çok teşekkür ediyorum beğendiğin için, zaman buldukça yazmaya çalışıyorum, yazdıklarımın beğenilmesi, bana ayrı bir mutluluk veriyor ve sizler okuduğunuz sürece, ben de yazmaya devam edeceğim, tekrardan teşekkür ederim...
  5. danisman

Başarı ve cesaret...

Bazen hiç düşündüğünüz olur mu? Ne kadar da başarılı bir insan, elini hangi işe atsa sonunda mutlaka başarılı oluyor. Ne iş yaparsa yapsın, başarıyor? Bu adam taş satsa, para kazanır, gibi, cümleler kurduğunuz oluyor mu? Eminim birçoğunuz, bunu yakın arkadaşlarınız veya uzaktan hayranlıkla...
  6. danisman

Merhaba sayın Yakan, Mutlu olmak için durumlara, ortamlara ve şekillere takılmamak gerek, mutlu olmak hissedebilmek demektir. Mutlu olmayı arzularsanız, mutlu olmayı başarabilirsiniz, elbette ki mutlu olmanın şartları vardır ama bu şartlar oluşmuyorsa eğer, en kötü durumlardan bile bir...
  7. danisman

Emine hanım, sıkılmadan okuduğunuz için çok sevindim, beğendiğinizi düşünüyorum bu sözlerinizden, teşekkür ederim...
  8. danisman

Günel hanım, evet, sevgi dokunmaktır size katılıyorum ama bazen şartlar ayrılıkları getirebilir önümüze, ayrılıklarda dokunmak mümkün değildir ama hissetmek de, dokunmak kadar kıymetlidir böyle zamanlarda... Okuduğunuz için teşekkür ederim...
  9. danisman

Beğendiğiniz için, teşekkür ederim Bahattin Bey...
  10. danisman

Sabahleyin erkenden kalkardı, gözlerimi açtığımda beni izlerken yakalardım her seferinde, öyle hoşuma giderdi ki, seviyorduk bir birimizi… Kolay değil di, onca emek vardı bu sevginin ayakta kalması için, karşılıklı özveri vardı, yeryüzünde, hiçbir şey karşılıksız olmadığı gibi, sevgi de...
  11. danisman

grafikerler.org introsu

Merhaba Abdullah Bey, Öncelikle göstermiş olduğunuz bu incelik ve özveri için size teşekkür ederim. Çok güzel bir iş çıkarmışsınız ortaya, şahsen ben çok beğendim. Ellerinize sağlık, bir insanın içinde bir bütün olmak, aile olmak ve birlikte hareket etmek olunca böyle güzellikler ortaya...
  12. danisman

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

Merhaba Hakan Bey, Kapakların açık tarafları, alta bakan yerdeyse, o zaman ben boş yere kapak içi derinliğinin peşine düşmüş oluyorum (: Şimdi, madem yazmaya başladım,başlamışken, birazcık yazmak geldi içimden ve yazayım istiyorum, bu vesile ile söylemek istediğim bazı şeyler olduğuna...
  13. danisman

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

Hakan Bey merhaba; Ben beğendim, şık bir çalışma olmuş, özellikle logo çok sevimli, başlıkla yapılan işin uyuşmadığı konusu kişisel bir görüştür, saygı duyuyorum Günel hanım'a, fakat bence başlıkla da uyumlu bir iş diyebiliriz. Neden derseniz, bazen düşünülenin tersini insanlara yaşatmak...
  14. danisman

İmaj Çalışması...

Sabahları kahvaltı masası hazırlamaya erindiğim zamanlarda uğradığım, bir börek salonu vardı. Biraz köhne olduğu için çok fazla müşterisi yoktu ama işletmeci arkadaşların, ben gittiğim zamanlarda göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka, erinmediğim bazı sabahlarda da oraya uğrama nedenim için...
  15. danisman

Marka yaratma...

Sevgili Burçin, Burak ve Emre beğendiğiniz için teşekkür ederim...
  16. danisman

Sevdiğim alışkanlıklar

Günel hanım, beğendiğiniz,okuduğunuz ve iyi delekleriniz için teşekkür ederim. Bazı dönemlerde hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz ama dediğiniz gibi, bir şekilde zaman her şeyin ilacı oluyor ve o dönemi de atlattığımıza şahit oluyoruz. Umarım o zor dönemlerde yaşamın güzelliğini ve keyfini hiç kimse...
  17. danisman

Logo nasıl çizilir...

Beğendiğiniz için, ben teşekkür ederim Süleyman bey ...
  18. danisman

Logo nasıl çizilir...

Yeni bir konuda, sizlerle birlikteyim. Bir yazı yazarken, nelere dikkat etmeliyiz, resim yaparken nelere dikkat etmeliyiz, alış veriş yaparken, nelere dikkat etmeliyiz, yatarken, kalkarken, düşünürken, proje hazırlarken, v.s. birçok şeye dikkat edilmesi konusunda, defalarca yazılar...
  19. danisman

logo çalışmalarım

Gerçekten de çok şık ve sempatik bir logonuz oldu inancındayım, ne diyelim, hayırlı olsun... Fakat turuncu, yeşil daha sıcak bir çalışmaydı, demedi deme :)
  20. danisman

Marka yaratma...

Kapınızdan içeriye bir müşteri girdiğinde ve size “biz marka” olmak istiyoruz dediğinde, neler yapardınız? Nasıl bir çalışma yapardınız? Nasıl bir konsept hazırlardınız? Nasıl bir sunumla tekrar karşısına çıkardınız? Nasıl bir düşünce trafiği yaşatırdınız ekibinize ve kendinize? Hayatımızın...
Yukarı Alt