Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Dünün yorgunluğunu ancak atıp gelebildim :) Arkadaşlar cepten foruma giremiyorum kullancı adı ve şifremi girdiğim halde sizde yaşayan oldu mu bu durumu ?
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkese iyi geceler :D Deli gibi gezdim bugün öncelikle marmara park açıldı beylikdüzünde biliyorsunuz deneyim edelim dedik gittik ama çok koordinasyonsuz bir açılış olmuş...Daha içeride işçiler çalışıyor havalandırma sistemleri hazır değil vb.. kötüydü yani :) sonra orası yetmedi biraz da başka...
  4. Aslı SAYILIR

Resimdeki fontu bulamıyorum.

Expressa Serial fontuna benzettim ben ama ;) Bak istersen bir
  5. Aslı SAYILIR

3 boyutlu ilk denemem :)

Şerifeciğim yeni girdim bugün foruma :) İlk çalışman olmasına rağmen başarılı buldum bende çizimini :) daha iyilerinide bekliyorum ama senden ;)
  6. Aslı SAYILIR

Merhaba

Aramıza hoş geldiniz :) Öğrenirken öğretebilmek dileği ile keyifli forumlar dilerim..
  7. Aslı SAYILIR

TREO Güvenlik Sistemleri - Yeni bir deneme daha

@mustafacenik Teşekkür ederim :)
  8. Aslı SAYILIR

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Teşekkürler Mustafa Bey
  9. Aslı SAYILIR

@ahmetherdem Teşekkürler ;)
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Günaydın İsmail, ya fontlar ile ilgili geçen gün biri bir soru sormuştu forumda 1000 den fazla fontum var diye verilen cevaplar arasında bir program varmış onunla istedikçe kullanma imkanın oluyormuş bir araştır istersen ;) gelin gelin kayfaltı hazırlıyorum hepinize yetecek kadar...
  11. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@zynp Teşekkürler canım o ilk afiş çalışmamdı, üstünden çok kısa bir süre geçmesine rağmen şu an ben pek beğenemiyorum :D: :) haklısın çiçekleri özensiz yerleştirmişim, ...., dediklerini dikkate alacağım canım :)
  12. Aslı SAYILIR

Yardımcı olur musunuz ?

@choice bu isteğinize istinaden hazırladım ben konu anlatımını ..
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

herkese tatlı uykular :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

x6 çalıştırıyor mu peki İso ?
  15. Aslı SAYILIR

Yardımcı olur musunuz ?

:) hala grip olmama rağmen yardımcı olmak için bir video hazırladım... Sesimin kötülüğünü gribime verin :) Ayrıca CorelDRAW'ı uzun süredir kullanmıyordum .. Bir yerlerde hatam olduysa affola arkadaşlar ;)
  16. Aslı SAYILIR

Teşekkür ederim Hasan Bey
  17. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Şimdi daha çok istiyorum kupayı :)
  18. Aslı SAYILIR

2 Kırım Broşür | Sedat Gül

@Erkal ÇOŞKUN Bu değerli anlatım da kulağıma küpe oluyor.. Yarın bir gün bir ajansa girdiğimde bu konudan çok bunaldığımda hatırlayıp sığınırım artık ;) Çok teşekkürler :)
  19. Aslı SAYILIR

Çalışma sayfalarına aynı anda nesne ekleme

Emeğinize sağlık Emre bey, böyle faydalı paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz ;) iyi çalışmalar
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

bıdı bıdı da bıdı bıdı bıdı bıdı da bıdı dıdbıdbıdı :) bugün acaba eve gidecekmiyim? Çok sıkıldım :(
Yukarı Alt