Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

2 Kırım Broşür | Sedat Gül

Emeğinize sağlık Sedat Bey Bende Erkal bey'e katılıyorum.Ayrıca renk uyumu çok güzel.Göze hitap ediyor.. Başarılarınızın devamını dilerim.
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Evet bu mesafe çok yakındı :) ben iliklerime kadar hissettim beylikdüzünde ama çok sert vurdu sandalyede kaydım bıraz o kadar ;) sallamadı tuhaftı umarım bir haberci değildir
  3. Aslı SAYILIR

TREO Güvenlik Sistemleri - Yeni bir deneme daha

Çalışmam müşteriye sunulmuş :) Müşteri de sizler gibi 2. çalışmamı beğenmiş :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

eevet ya biz çok fena hissettik yakınız biraz ondn sanırım .. büyükçekmece merkezli yüzeysel bir depremmiş. Kısa bir vuruş yaptı ama iyi salladı sandalyem resmen yürüdü biraz ;)
  5. Aslı SAYILIR

@Tayfun ŞENOĞLU Çok teşekkür ederim :) Devamı gelecektir zaman zaman ..
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aa evet bekliyorum fotosunu
  7. Aslı SAYILIR

Orman Ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü Afiş Çalışması

Emeğinize sağlık Tayfun bey , güzel bir çalışma olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim :):s8:
  8. Aslı SAYILIR

@grapiksel :whistling::whistling: olsun o kadar :)
  9. Aslı SAYILIR

@grapiksel :worshippy::worshippy: sizlere borçluyum efenim :) yüreklendiriyorsunuz beni :) Teşekkür ederim
  10. Aslı SAYILIR

Veribis Kartvizit | Sedat Gül

Genel olarak kartvizitinize baktığımda sade bir çalışma olmuş . Sadelik hoş durmuş ..
  11. Aslı SAYILIR

@Sedat Gül Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Benimde favorim 2. çalışma ;)
  12. Aslı SAYILIR

@Emre DEMİRCİ Çok teşekkürler Emre bey .. Kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum ;)
  13. Aslı SAYILIR

@zynp Teşekkür ederim Zeynep'im :) :biggrin::biggrin:
  14. Aslı SAYILIR

TREO Güvenlik sistemleri logo çalışmalarım Bu güzel deneyimi yaşayıp kendimi sınama imkanı veren arkadaşım Emre'ye çokk teşekkür ediyorum.
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) hepimizz kardeşizzz bu ayrımmm ne diyeee ooo oooo :D hehehe günaydın N.Faruk ;)
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınnnn.... Öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyor ve haftanın son günü keyifli geçer inş. diyor işlere dalıyorum :)
  17. Aslı SAYILIR

Yardımcı olur musunuz ?

@choice Merhabalar , o çift çizgi pen tool ile çizilmiştir siyah olana alt kısma gölge verilmiş ve arkasındaki mor alanda pentool ile çizilip gradient verilmiştir. Akşam ya da yarın ben size o kısmın görsel anlatımını hazırlarım ;) Fakat bu arada siz forumdaki dersleri inceleyin ;)
  18. Aslı SAYILIR

İnternet Tabanlı Eğitim Afiş Çalışması

Emeğinize sağlık Hasan bey
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

N.Farukoğlu aşkolsun gine mi renk ayrımı :P Emreee eskizleri çizmeye başladımmmm :) heycanlandım
  20. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

bende sabırsızlanıyorum açıkcası :)
Yukarı Alt