Arama sonuçları

1. Decomix

faruq gur teaser afişleri

Abi süpersin ya...ellerinize saglik.....darisi basimiza :-)
  2. Decomix

İlk film afişi çalışmam

Üstat Ay hali pek olmamis....yani ay olan bölge birz daha kara bulutlu olsa ve kösede olsa daha iyi olur diye düsünüyorum...Ellerinize saglik yoksa güzel olmus.
  3. Decomix

şirketim için yaptıgım logo ilk calısmalarım sizce hangisi

3 numara iyi olmus ama yazi karekterleri bana göre pek hos durmuyor. Ercan Ustanin hazirlamis oldugu Logo calismasi da iyi....ama hem yazi kirmizi hemde logo grafiki kirmizi durmuyor..... hayirli g+ünler
  4. Decomix

gıda resimleri

Tesekkürler
  5. Decomix

1000 Vector Tattoos

paylasim icin tesekkürler, Arsivimde eksiklik vardi
  6. Decomix

Selena 2009 Katalog Çalışması

güzel bir calisma, elinize saglik. Insallah daha cok calismalarinizi burada görebiliriz.
  7. Decomix

Yaptığım banner Çalışmam

aman allahim...gözlerim görmüyor galiba...... üstat men bi sey görmirem
  8. Decomix

Davetiyede ilk çalışmam

ellerinize sagli usta, calismalarinizin sonu olmaz insallah....
  9. Decomix

Tanitim Brosür hazirlama

Arkadaslar, ilgilerinizden dolayi herkese tesekkür ederim, ustalar bize örnek calismalarinizi gönderin, Tekrarliyorum....13 sayifalik bir katalog olacak. ilk önce almanca yayinlanacak....daha sonra ingilizce yayinlanacak. uluslar arasi fuarda kullanilacak. decomix@gmx.de mail atabilirsiniz...
  10. Decomix

Havayolları Logoları

sagolasin..... paylasim icin tesekkürler Arkadasim bunlari EPS yada CDR olarak gönderebilirmisin?
  11. Decomix

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Dogum Yerim Tasrus/ Mersin ama Almanyadan Foruma katiliyorum.....
  12. Decomix

Edicafe Logo çalışmalarım

yaw arkadaslar, tasarimi begenmesine begendiniz ama cafe 1. yildönümünü kutalayacak. arti karar verin be üstatlarim. Edicafe yönetimine Allah sabir versin..... :-)
  13. Decomix

Tanitim Brosür hazirlama

Arkadaslar , Günes kolektörleri satan bir Müsteriye Brosuür hazirlanmaasi gerekiyor? Tasarim yapmak isteyen arkadaslar bana haber verebilir. Taabiki ücret isteklerinide bana bildirsinler... unutmadan söyleyim icerisi almanca olacak.... Brosür özellikleri 13 sayifalik bir brosür olmasi...
  14. Decomix

Kuaför İçin Kampanya

Yorum yapmak birz zor....bir anda club tanitimi gibi geliyor bana. sacla alakali vektör koysaydiniz iyi olurdu diye düsünüyorum....hayirli günler usta :-)
  15. Decomix

2010 Takvim Hazirligi

hey Millet bir Takvimde benden :-)) naja eskidi biraz ama belki lazim olur birisine
  16. Decomix

Kitap Kapağı ....:::: Alemlere Rahmet Nur Muhammed (s.a.s) ::::....

güzel olmus, Allah daha iyi islere imza atmaya nasip etsin my brother :-))
  17. Decomix

Logo isim (istek)

Soft-tech güzel bir isim ama malesef kapmislar :-) daha fantazili bir isim olabilir.... iki ortak bunlar.... Fikret Sevim ve Ersan Koc bu isimlerden alinti yapilabilinir :-) yarismaci arkadaslara basarilar dilerim hehehehehe saka saka be Abi :-) her türlü fikire ve yardima tesekkür ederiz...
  18. Decomix

Logo isim (istek)

Arkdaslar, bizimle calismak isteyen bir Arkadasin kuracagi isyeri icin Logo hazirliyorum ama malesef bir isim bulamiyoruz. Bize yardim lazim her fikire hazirim.....:D Kuracagi hizmet alani::) Bilgisayar software yazilimi Web Sitesi hazirlama Güvenlik kameralari Logonun arkasinda mutlaka...
Yukarı Alt