Üstat Ay hali pek olmamis....yani ay olan bölge birz daha kara bulutlu olsa ve kösede olsa daha iyi olur diye düsünüyorum...Ellerinize saglik yoksa güzel olmus.
3 numara iyi olmus ama yazi karekterleri bana göre pek hos durmuyor. Ercan Ustanin hazirlamis oldugu Logo calismasi da iyi....ama hem yazi kirmizi hemde logo grafiki kirmizi durmuyor..... hayirli g+ünler
Arkadaslar, ilgilerinizden dolayi herkese tesekkür ederim, ustalar bize örnek calismalarinizi gönderin, Tekrarliyorum....13 sayifalik bir katalog olacak. ilk önce almanca yayinlanacak....daha sonra ingilizce yayinlanacak. uluslar arasi fuarda kullanilacak.
decomix@gmx.de mail atabilirsiniz...
yaw arkadaslar, tasarimi begenmesine begendiniz ama cafe 1. yildönümünü kutalayacak. arti karar verin be üstatlarim.
Edicafe yönetimine Allah sabir versin..... :-)
Arkadaslar , Günes kolektörleri satan bir Müsteriye Brosuür hazirlanmaasi gerekiyor? Tasarim yapmak isteyen arkadaslar bana haber verebilir. Taabiki ücret isteklerinide bana bildirsinler... unutmadan söyleyim icerisi almanca olacak....
Brosür özellikleri
13 sayifalik bir brosür olmasi...
Yorum yapmak birz zor....bir anda club tanitimi gibi geliyor bana. sacla alakali vektör koysaydiniz iyi olurdu diye düsünüyorum....hayirli günler usta :-)
Soft-tech güzel bir isim ama malesef kapmislar :-)
daha fantazili bir isim olabilir....
iki ortak bunlar.... Fikret Sevim ve Ersan Koc
bu isimlerden alinti yapilabilinir :-)
yarismaci arkadaslara basarilar dilerim hehehehehe saka saka be Abi :-)
her türlü fikire ve yardima tesekkür ederiz...
Arkdaslar, bizimle calismak isteyen bir Arkadasin kuracagi isyeri icin Logo hazirliyorum ama malesef bir isim bulamiyoruz. Bize yardim lazim her fikire hazirim.....:D
Kuracagi hizmet alani::)
Bilgisayar software yazilimi
Web Sitesi hazirlama
Güvenlik kameralari
Logonun arkasinda mutlaka...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.