Arama sonuçları

1. Decomix

"NEY" Afiş

ben onu bunu bilmem Arkadas, Afis güzel olmus ama irtibat Telefon No. Eksik...satis noktalarin adrewsleri yok, sadece mail ile satis yapilmaz. hayirli calismalar
  2. Decomix

Yüksek kalitede billboard tabela resimleri

Tesekkürler Arkadasim....
  3. Decomix

Hafizeana sut tatlilari icin LOGO VE TABELA

Cok güzel bir calisma..... Basarilar diyliyorum
  4. Decomix

İlginç Çalışmalar - Eminim Hoşunuza Gidecek

güzel calismalar yapmisin....ellerine saglik ve birde Bayraminiz kutlu olsun...:-)
  5. Decomix

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Arkadaslar ikinci defa sormam gereken soru:confused: Ben Corel 12 kullaniyorum, Eps formatli vektörleri corel ile nasil acabilirim.?? import ediyorum ama ya görüntü cok bozuk yada gree bir görüntü geliyor üstünde EPS yazisi görünüyor:eek:
  6. Decomix

Hangi Makinayi Tavsiye edersiniz?

Ben mimaki kullaniyorum, aslinda cok güzel calismalarimda oldu ama taabki Roland teknolojisi daha güzel ve Cut makinelerin Mercedesi bence Summa :-))
  7. Decomix

Bu da benim logo çalışmam

benim pek hosuma gitmedi, logo biraz basit geldi ve eksikler var.....dis görüntü levha olsun menübord olsun, bunlar hepsi olunca belki görüntü degisir diye düsünüyorum.
  8. Decomix

Hafizeana Süt Tatlıları Logo&Tabela çalışması | Kerim Öksüz

Calisma gercekden cok güzel, slogan olsa daha mükemmel.....zaten yarismanin kurallida buydu...benden tam 10 puan :-)
  9. Decomix

Rap Parti Afişi

bak profi ligine adim atiyorsun :-)) iyi bir calisma
  10. Decomix

Film Önerileri

kibar feyzo bakmakdan doyamiyor insan...
  11. Decomix

Osmanlı Nargilesi...

güzel bir calisma
  12. Decomix

2010 Takvim Hazirligi

bir arastirma yapalim..... kim görüyür kim görmüyor kim görüyor gibi ama görmeyebilirde :-)) statistikleri hazilayin hehehehe bide idda yapin :-) mübarek Geceniz hayirlara vesile olur insallah Insanlik icin ve magdur müslüman kardeslerimize bol bol dua edin.... sevgiler ve saygilarimla Arif...
  13. Decomix

2010 Takvim Hazirligi

Dilek Hanim nasil olur göremiyorsunuz?? ben görüyorum hmmmmm baska gören veya görmeyen varmi??
  14. Decomix

2010 Takvim Hazirligi

sifre koymadim, bu resimi buraya ekliyebildigim icin sükür ediyorum bide sifre koyamam.....
  15. Decomix

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Güzel bir calisma olmus ama O harfi biraz daha belirtirse daha iyi olur herhalde.
  16. Decomix

ŞARKÜTERİ Resimleri

Son gelen Resimler gercekden güzelmis.....sagolasin Emine Hanim
  17. Decomix

2010 Takvim Hazirligi

bir Arkadasima hazirladigim 2010 Duvar Takvimini size ikram ediyorum:o Tabiki bu siteye ekleyebilirsem:rolleyes: yönetici Arkadaslar bu siteye iyi bir upload hazirlayin:) http://rapidshare.de/files/48347342/Takvim_4.cdr.html
  18. Decomix

Türkiye Kulüp Logoları

@Burak Zihni Usta ne yaptin ya.....indirdim sagol ama virusuda yükledik bilgisayara....systemim cökdü....silemiyorumda....lütfen gönderdidiniz dateilara dikkat edin...
  19. Decomix

Huzur Derneği Logo Çalışmaları

Bence hepsi güzel ama... 1 Logo - siz logonun icine genc bayana ait görünen bir el koymusunuz, sanki kozmetik studio gibi... 2 Logo - benim favoritim sadece beni rahatsiz eden Elin rengi hic bir yere uymamis 3 Logo. yorum yok :-))
  20. Decomix

Ölümümün Fotografı ! =)

durmak yok yola devam meselesi :-)) viel spass
Yukarı Alt