ben onu bunu bilmem Arkadas, Afis güzel olmus ama irtibat Telefon No. Eksik...satis noktalarin adrewsleri yok, sadece mail ile satis yapilmaz. hayirli calismalar
Arkadaslar ikinci defa sormam gereken soru:confused:
Ben Corel 12 kullaniyorum, Eps formatli vektörleri corel ile nasil acabilirim.?? import ediyorum ama ya görüntü cok bozuk yada gree bir görüntü geliyor üstünde EPS yazisi görünüyor:eek:
benim pek hosuma gitmedi, logo biraz basit geldi ve eksikler var.....dis görüntü levha olsun menübord olsun, bunlar hepsi olunca belki görüntü degisir diye düsünüyorum.
bir arastirma yapalim..... kim görüyür kim görmüyor kim görüyor gibi ama görmeyebilirde :-)) statistikleri hazilayin hehehehe bide idda yapin :-) mübarek Geceniz hayirlara vesile olur insallah Insanlik icin ve magdur müslüman kardeslerimize bol bol dua edin....
sevgiler ve saygilarimla Arif...
bir Arkadasima hazirladigim 2010 Duvar Takvimini size ikram ediyorum:o
Tabiki bu siteye ekleyebilirsem:rolleyes:
yönetici Arkadaslar bu siteye iyi bir upload hazirlayin:)
http://rapidshare.de/files/48347342/Takvim_4.cdr.html
Bence hepsi güzel ama...
1 Logo - siz logonun icine genc bayana ait görünen bir el koymusunuz, sanki kozmetik studio gibi...
2 Logo - benim favoritim sadece beni rahatsiz eden Elin rengi hic bir yere uymamis
3 Logo. yorum yok :-))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.