Arama sonuçları

1. Decomix

Ölümümün Fotografı ! =)

arkadasim sende bir sorunmu var? calismalarinda hep kara -kan-siddetli resimler.....hayirdir? resim cailsmalarin güzel ama birazda daha hayata bakis akisi güzel calismalar yapsan kendine bir iyilik yapmis olursun diye düsünüyorum :-)
  2. Decomix

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

slm Arkadasim, ben corel 11 kullaniyorum, EPS formatlari acamiyorum, hep gree bir kare geliyor ama acilmiyor yada import bu datei olmuyir yaziyor...... nasil uygulama yapacagiz?? teskkürler
  3. Decomix

Karışık Vektöreller (İstockPhoto vector images)

bunlari Cdr olarakda gönderebilirmisiniz? thanks
  4. Decomix

İstanbul Silüetleri Vektörel

Allah razi olsun Buse.....paylasimin icin tesekkürler
  5. Decomix

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

Tebrikler usta, güzel bir calimaydi, yarismaya katilan bütün ustalara saygilarimla selamalar.
  6. Decomix

Hafizeana Süt Tatlıları - Cephe Tabela / İç Mekan Işıklı Tabela / Logotype

güzel bir calisma, ikinci logo benim daha fazla hosuma gitdi....
  7. Decomix

Türkiye Kulüp Logoları

Abi linkde bana propblem gösteriyor.....neden bilemiyorum. Please support us by using Babylon search engine
  8. Decomix

Ustalarin fikirleri önemli

hmmmm anlamadim ya....ben görüyorum resimi, siz nasil göremiyorsunuz? :-) elestiri gelmedigine göre iyi olmusdur hehehehehe, yoooooooookmuu beni elestiren??? bu kadar iyi olamam ya -elestirin ya.... nebilim renkler uymamis, grafikler boyutu iyi degil, yazi karekterleri okunmuyor.... yoksa...
  9. Decomix

Facebook ve Grafikerler.Org - Grafik Tasarım Okulu

bende geldim Facebook Grafikeler forumuna ama kimseyi tanimiyorum ki :-) benimle tanismak isteyen Nick...Arif Yilmaz
  10. Decomix

Evet simdi basardim :-) Tesekkür ederim Buse..... Resim hazir. Artik ustalarin gercek fikirlerini ve elestirilerini bekliyorum.
  11. Decomix

corel draw da önlü arkalı broşür hazırlama

güzel bir ders.....denedim ama basaramadim :-)
  12. Decomix

Selam Arkadaslar, Bir gastronomie dalinda calisan bir Arkadasa flyer hazirladim, fikirlerinizi alayim dedim :rolleyes:
  13. Decomix

Türkiye resim

güzel olmus, renkler birbirine uymus, diyecek baska bir sey yok
  14. Decomix

logo

Renk uymamis, cok basit bir calisma olmus be usta, biraz daha özen göstersen iyi olur....
  15. Decomix

Bütün marka Logo fontları - yazı karakterleri

Thanks benim Ustma, hemen arsive ekleye durayim
  16. Decomix

Tadilat Servisi 10x10 Önlü_Arkalı El İlanı Çalışması

Renkler ve grafikler cok uymus, gercekden güzel bir tasarim, eline saglik usta :-)
  17. Decomix

Döner Kesen adam ( vektor istek)

hayirli geceler Buse, iyiki varsin:-)) yardiminiz icin tesekkürler, Allah razi olun.....
  18. Decomix

baya arastirdim forumu tirasladim ama rastlamadim. Bana resim olarak degil vektor grafik olarak lazim....hazirlayip folye kesim olarak hazirlamam lazim..... Emine abla nerede, bulursa o bulur :-))
  19. Decomix

Arkadaslar bana Döner kesen adam lazim :o vektor cdr olarak. yardimci olabilirseniz sevinirim:D. tesekkürler:)
  20. Decomix

Şener Şen İllüstrasyon Çalışmam

güzel olmus, daha büyük basarilara imza atarsin insallah
Yukarı Alt