Emine hanim,
sizde Ramazan acilimi yapiyorsunuz :-)) gercekden son zamanlar cok güzel seyler yaziyorsunuz ellerinize saglik, vallah yazilariniza hayran kalmadim desem yalan olur.
hayirli iyazmalar
Vay gece bekcileri, bizide listeye yazin bizde nöbet tutalim :-)) ama her saat basinda bir cay isterim haaaa..... bastan anlasalim sonra darilma olmasin :-))
bilmem ustalar daha iyi bilir ama hep standart gözden bakmasak daha iyi olur diye düsünüyorum, bence güzel olmus. simdu üstadlar bana kizacak sorry arkadaslar. muhalefetcik yapayim dedim :-))
evet almanca yazı karekteri, numaralara gelince :-) Almanyada Emekliler çok onlar daha iyi görsünler diye :-)))
Arkadaşlar www.yukkle.net, resim yükletmiyor. bu sitede yokmu bir tamirci şuna bir el atsın!!
Arkadaşlar ben bir fast food için ufak bir çalısma yapdım ve sizin gibi ustaların fikirlerini almak istiyorum. Her türlü yorumlara ve eleştirilere hazırım :)
Evet Arkadaşlar, şimdi yorumlarınızı bekliyorum :-)
Siyah veya Beyaz Restaurantin kime hitap ediyor bu önemli. Ikiside güzel olmus, benmüsteri olarak Aksam service daha fazla yogunluk verirsem siyahi teric ederdim :-)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.