Arama sonuçları

1. Decomix

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

Emine hanim, sizde Ramazan acilimi yapiyorsunuz :-)) gercekden son zamanlar cok güzel seyler yaziyorsunuz ellerinize saglik, vallah yazilariniza hayran kalmadim desem yalan olur. hayirli iyazmalar
  2. Decomix

Küçük bir çalışmam...

cok amatörce olmus, resim güzel ama yazi yakismamis. insallah bana kizmadin
  3. Decomix

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

evet beyler, nöbet sirasi bende-kimler var vurda bi bakayim.....sagdan baslayalim saymaya..1-2-3-4-5-6 6? allloo 6 numara nerede? one minute cayimi tazeleyim :-)
  4. Decomix

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

Vay gece bekcileri, bizide listeye yazin bizde nöbet tutalim :-)) ama her saat basinda bir cay isterim haaaa..... bastan anlasalim sonra darilma olmasin :-))
  5. Decomix

ilk kartvizit çalışmam babam için

bilmem ustalar daha iyi bilir ama hep standart gözden bakmasak daha iyi olur diye düsünüyorum, bence güzel olmus. simdu üstadlar bana kizacak sorry arkadaslar. muhalefetcik yapayim dedim :-))
  6. Decomix

İstek ; ayvalık tostu,izmir kumru,sandwich,kumpir

iftarmi? yanlis zamanda yasiyorum galiba :-) arkadaslar ramazan ayi geldide benim mi haberim yok resimler ama güzel olmus tsk. arkadaslar
  7. Decomix

ISTEK! Kumpir Resimleri lazim

sagolasin Arkadasim......
  8. Decomix

ISTEK! Kumpir Resimleri lazim

Arkadaslar, Abiler, Kardesler bana yüksek kaliteli Kumpir Resimleri lazim....sagolun dostlar ve hayirli pazarlar :-)
  9. Decomix

Menü resimleri (istek) türk mutfağı...

Arkadaslar, bana acele Kumpir resimleri lazim..... Sag olun
  10. Decomix

tek ingilize bildigim kelimeler bunlar.....ne yapalim ama dersime calisiyorum :-))
  11. Decomix

3D Çalıştığım Araba

Mersinli olarak bende bici bici severim, ama Tantuni yi tercih ederim :-) Tasarım cok güzel eline sağlık
  12. Decomix

thank you Emine Şahin :-)
  13. Decomix

Pleace help me:confused: Arkadaşlar güzel ve nefis Türk mutfağından büyük kalitede Resimler nerede bulabilirim?:o
  14. Decomix

Menü çalısması

Arkadaşlar güzel ve nefis Türk mutfağından büyük kalitede Resimler nerede bulabilirim?:o
  15. Decomix

Menü çalısması

Aman Dilek hanım siz ne diyorsunuz......dur bi de ben bakayım. uuuuuuuuuuuf be oradaymış, bende bütün emeklerim suya düşdü diye endişelendim ;-)
  16. Decomix

Menü çalısması

evet almanca yazı karekteri, numaralara gelince :-) Almanyada Emekliler çok onlar daha iyi görsünler diye :-))) Arkadaşlar www.yukkle.net, resim yükletmiyor. bu sitede yokmu bir tamirci şuna bir el atsın!!
  17. Decomix

Esprili çalışmam

güzel bir çalışma. slogan hoşuma gitti
  18. Decomix

Menü çalısması

Arkadaşlar ben bir fast food için ufak bir çalısma yapdım ve sizin gibi ustaların fikirlerini almak istiyorum. Her türlü yorumlara ve eleştirilere hazırım :) Evet Arkadaşlar, şimdi yorumlarınızı bekliyorum :-)
  19. Decomix

Yadinbey Restaurant Kartvizit Çalışması (Sizce Siyahmı ? Beyazmı ? )

Siyah veya Beyaz Restaurantin kime hitap ediyor bu önemli. Ikiside güzel olmus, benmüsteri olarak Aksam service daha fazla yogunluk verirsem siyahi teric ederdim :-)
  20. Decomix

Yoğun istek üzerine...

ben sizi tanimiyorum ama güzel bir eser yapmisiniz. Sonunda birde güclü bir ses ile Grafikerler. org duyulsa cok mükemmel olur
Yukarı Alt