Arama sonuçları

1. Decomix

Muhtelif Psd Dosyaları (Arşivlik)

ok my bruder :-)) insallah
  2. Decomix

Muhtelif Psd Dosyaları (Arşivlik)

Yasar Bey, Alyanslarin Link bulunmuyor diye mesaj geldi.
  3. Decomix

Morgan Aeromax

güzel bir tasarim
  4. Decomix

Littabe

Basarilar diliyorum
  5. Decomix

Littabe ( Dolunayı Bekle... )

iyi bir calisma, basarilar diliyorum
  6. Decomix

Qesta-Littabe

Cok karisik duruyor yani Logonun üst tarafi okunmuyor.....basarilar diliyorum
  7. Decomix

Veteriner Karvizit Çalışması

Ben iki veya üc numaraya daha fazla yakinlik gördüm. Calismaya devam bir gün sende uslanirsin:-))
  8. Decomix

| Tasarım Halindeki İşyerime | ait logom..

Questa Mesta Abi, bence cok renkli olmus. Ilerde bir Marka olmus olsan ve bir yerleresen Reklam veya sponsorluk yaparsan düsünmen lazim! herzaman renkli baski olmaz, renksiz veya Tek renkli olsa nasil olur acaba??? " R " harfi cok tuhaf duruyor :-) neyse calismaya devam , sizlere kolay gelsin...
  9. Decomix

Bayram Tebriki ( istek )

hayirli geceler, sade ama güzel olmus, ellerine saglik emine hanim.
  10. Decomix

Bayram Tebriki ( istek )

kurumsal olsa daha iyi olur
  11. Decomix

Bayram Tebriki ( istek )

Emine Hanim, Almanyada Seker Bayrami Kivrami 20 yildir kullanilmiyor, burada Ramazan bayrami olarak herkes kabul etmis. Itraf ediyorum benim Türkcem pek iyi olmadigindan böyle bir Bayram tebligi yazamiyorum. Son zamanlarda sizin yazilarinizi okudum siz gercekden bu seylerde fantazisi iyi olan...
  12. Decomix

Bayram Tebriki ( istek )

Arkadaslar, Ramazanin ilk haftasi bitmek üzere, bayram yaklasdi....:). Müsterilerimize Bayram Tebrik yazmak istiyoruz hem ticari kutlamayla ve Bayram nedeniyle, bir türlü aklima güzel bir sey gelmiyor :confused:, fikri olan varsa buyursun :-) her fikirlere meydanimiz hazir:rolleyes: simdiden...
  13. Decomix

Kağıt,Not-Kağıdı vektör ( EPS - SVG )

ne oldugunu bilmiyorum ama indirdim:-) Ne demisler sakla samani gelir zamani ;-) tesekkürler
  14. Decomix

insan gönüldür, yarısı dil-2

vaybee Ablam edebiyatini döktürdü :-)) ellerine saglik Emine hanim
  15. Decomix

Grafik Tasarim Cantam 1

iste bu ya....senelerdir aradigim sorulari burada buldum :-)) Tesekkürler Arkadasim........
  16. Decomix

İslamic Vektör

Yasar Bey, CDR link olmuyor, tekrar ilgilenseniz sevinirim, tesekkürler :-)e
  17. Decomix

Efeler Vektörel

tesekkürler my brother :-)
  18. Decomix

Yıllara Göre Baba-Kız Diyalogları

Abi ne bu ya sabah sabah bizi duygulastirdin.Su bile icemiyoruz......Allah senden razi olun güze bir paylasim, beni baya düsündürdü......
  19. Decomix

Alternatif Reklam Fikirleri‏ :D

Arkadasim bir sey görünmüyor......
  20. Decomix

natür su logo çalışması

Ben 2 Numarayi tercih ederdim. 3 ve 4 sanki japonlarin markasi gibi yapiyor, 6 numara cok karisik.
Yukarı Alt