Burçin hanım yorumunuz için, Emine hanım yoru ve öneriniz için (dikkate alıcam önerinizi ), Buse hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim dediğim gibi kötü bir ruh hali sonucudur....
a5 ölçüsünde çok sinirli bir haldeyken yapmış olduğum bir tasarım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemeyiniz...
indirim kısmı henüz beli değil bilginize
slm herkese bende katılmayı çok arzuluyorum fakat çok çok uzaklardayım bazı arkadaşlar biliyorlar ama keşke mart ayında olsaydı bu buluşma çünkü 1 aylığına istanbula geliyorum eğitim için :( belki bir sonraki buluşmaya nasip olur ne diyelim kısmet...
Burçin hanım kurs konusu bir netlik kazandımı bilemiyorum ama ben çorumdayım ve geçen sene bu zamanlar bende istanbulda kurs eğitimi aldım oradan bütün kursları gezip yerlerini görüp bire bir görüşmelerim olmadı ancak internet aracılığıyla araştırmalarım oldu kurslar arasında haddinden fazla...
ya ben istekte bulundum benden başka herkes indirebildi ben indiremedim indiren arkadaşlar bana özelden mesajla msn yoluyla ulaştırabilirmi acaba çok rica ediyorum
Aslı hanım fikir güzel fakat işleyiş ve kullandığınız program yanlış. sanıyorum ps de yapmışsınız ve filter kullanmışsınız bunu vektör yapmayı deneyin yazı karakteride olmamış başka fontlar denemelisiniz bu eleştiriler sizi üzmesin aksine bilen arkadaşların fikirlerinden ve yapılan çalışmalardan...
perspektifi açıdan biraz bozukluk var tabi ama oda montajda olası bir durum sadece bir derinlik söz konusu olduğu için dolap kısımları biraz daha küçük olması gerekirdi diye düşünüyorum onun dışında yerleştirme olarak bir sıkıntı yok gayet başarılısınız tebrik ederim Hakan Bey...
gerek kompozisyon (yerleştirilme şekli) gerekse renkler gayet ahenkli duruyor gayet başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim. Serkan bey küçük bir önerim olacak zeminde kullandığınız vektöre (kutunun altında kalan kısmına yani) alttan yukarı doğru koyudan açığa degre verseydiniz kutunun...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.