Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

"a5" Tek Sayfalık İnsert

Burçin hanım yorumunuz için, Emine hanım yoru ve öneriniz için (dikkate alıcam önerinizi ), Buse hanım yorumunuz için çok teşekkür ederim dediğim gibi kötü bir ruh hali sonucudur....
  2. Dilek Doğrusöz

"a5" Tek Sayfalık İnsert

a5 ölçüsünde çok sinirli bir haldeyken yapmış olduğum bir tasarım değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemeyiniz... indirim kısmı henüz beli değil bilginize
  3. Dilek Doğrusöz

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

slm herkese bende katılmayı çok arzuluyorum fakat çok çok uzaklardayım bazı arkadaşlar biliyorlar ama keşke mart ayında olsaydı bu buluşma çünkü 1 aylığına istanbula geliyorum eğitim için :( belki bir sonraki buluşmaya nasip olur ne diyelim kısmet...
  4. Dilek Doğrusöz

grafik tasarım eğitimi

Burçin hanım kurs konusu bir netlik kazandımı bilemiyorum ama ben çorumdayım ve geçen sene bu zamanlar bende istanbulda kurs eğitimi aldım oradan bütün kursları gezip yerlerini görüp bire bir görüşmelerim olmadı ancak internet aracılığıyla araştırmalarım oldu kurslar arasında haddinden fazla...
  5. Dilek Doğrusöz

Slmlar...

aramıza hoşgeldiniz behiye hanım iyi forumlar...
  6. Dilek Doğrusöz

Merhaba

aramıza hoşgeldiniz ii forumlar dilerim Kurtuluş bey...
  7. Dilek Doğrusöz

pasta, börek, tatlı 1600x1200

paylaşım için teşekkürler Emine hanım...
  8. Dilek Doğrusöz

merhaba arkadaşlar

hoşgeldiniz ii forumlar...
  9. Dilek Doğrusöz

banner tasarımım

@Serkan Baysal çok teşekkür ederim Serkan Bey...
  10. Dilek Doğrusöz

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

ya ben istekte bulundum benden başka herkes indirebildi ben indiremedim indiren arkadaşlar bana özelden mesajla msn yoluyla ulaştırabilirmi acaba çok rica ediyorum
  11. Dilek Doğrusöz

Vip Asansör Katalog Kapağı

düşünce güzel ancak renk uyumunda bir ahenk göremedim... düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  12. Dilek Doğrusöz

logo çalışması

Aslı hanım fikir güzel fakat işleyiş ve kullandığınız program yanlış. sanıyorum ps de yapmışsınız ve filter kullanmışsınız bunu vektör yapmayı deneyin yazı karakteride olmamış başka fontlar denemelisiniz bu eleştiriler sizi üzmesin aksine bilen arkadaşların fikirlerinden ve yapılan çalışmalardan...
  13. Dilek Doğrusöz

kartvizitlerim

kesinlikle budur diyorum ben çok beğendim ayrıca espirili ve manidar...
  14. Dilek Doğrusöz

merhaba

hoşgeldiniz ii forumlar dilerim
  15. Dilek Doğrusöz

" tüp" resimleri istek

ömer bey ilginiz için teşekkürler fakat indirilen resimlerde grafikerler.org yazısı da var o olmadan yüklemenizi rica edicem sizden...
  16. Dilek Doğrusöz

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

ömer bey ilginiz için teşekkürler fakat indirilen resimlerde grafikerler.org yazısı da var o olmadan yüklemenizi rica edicem sizden
  17. Dilek Doğrusöz

Tekstil ve Alışveriş Resimleri

Paylaşım için teşekkürler Mehmet bey...
  18. Dilek Doğrusöz

Zor Bir Çizim Ve Montaj Çalışmam "Saphire"

perspektifi açıdan biraz bozukluk var tabi ama oda montajda olası bir durum sadece bir derinlik söz konusu olduğu için dolap kısımları biraz daha küçük olması gerekirdi diye düşünüyorum onun dışında yerleştirme olarak bir sıkıntı yok gayet başarılısınız tebrik ederim Hakan Bey...
  19. Dilek Doğrusöz

Pisik Onleyici Tasarim..

gerek kompozisyon (yerleştirilme şekli) gerekse renkler gayet ahenkli duruyor gayet başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim. Serkan bey küçük bir önerim olacak zeminde kullandığınız vektöre (kutunun altında kalan kısmına yani) alttan yukarı doğru koyudan açığa degre verseydiniz kutunun...
Yukarı Alt