Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

gülümsüyen bebekler

muhteşemler yaa.... paylaşım için teşekkürler.
  2. Dilek Doğrusöz

yoŞa Avatar-3D mekan Tasarımı

o zaman eksiklikler giderilince tekrar bizimle paylaşırasanız çalışmanızı sevinirim :) ii çalışmalar...
  3. Dilek Doğrusöz

Neye Dokunduğuna Dikkat Et...

bu çalışmanız diğerlerine göre vasat belki teknik olarak ii olabilir ama kompozisyon olarak beğenmedim :( (belki yanlış bir değerlendirme olacak ama önceki çalışmalarınızın etkisinde kalarak bu yorumu yaptım bilginize) emeğe saygı diyerek düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  4. Dilek Doğrusöz

Karikatür-İttifak devletleri/George Bush-Tony Blair

Tasarım ve mizahi açıdan mükemmel olmuş... Düşündükleriniz işleyebilme yeteneğine geçekten sahipsiniz. ayrıca çok güldüm tebrik ediyorum sizi düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

D.B.Ş.T Tiyatro Atölyesi Logosu

sunum şekliniz, açıklamalarınız doğrultusunda çalışmalarınızı inceledim. ilk çalışmada kompozisyon olarak güzel ancak renkler pek uygun gelmedi bana. ikinci çalışmanızda da düşüncenin sitilize edilişi var ilkine göre daha ii buldum en azından alışılmış değil yani bu tip kurum logoları genellikle...
  6. Dilek Doğrusöz

yoŞamoto

gerçekten ii düşünülmüş bir proje olmuş tebrik ediyorum sizi çok başarılı buldum. başak başka çalışmalarlada paylaşımlarınızı bekleriz... düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  7. Dilek Doğrusöz

geç kalan mesaj

Aleyküm selam Yücel Aksu tekrardan aramıza hoş geldiniz. sürekliliğin olması dileğiyle...
  8. Dilek Doğrusöz

yoŞa Avatar-3D mekan Tasarımı

genel olarak çok güzel görünüyor ancak bazı detaylar hemen gözüme çarptı malesef örneğin pantolondaki ışık gölge oyunlarını çok ii yaparken çıplak kalan vücutta aynı titizliği göstermemişsiniz. ayrıca mekan tasarımında perspektif bozuklluklar var sol attaki trübün merdivenlerin bütünlenmesi...
  9. Dilek Doğrusöz

Dergi kapağı çalışmam

evet haklısınız alışılmışın dışına çıkmakta yarar var değil mi... sadece öneriydi benimkisi ii çalışmalar...
  10. Dilek Doğrusöz

Dergi kapağı çalışmam

Süleyman bey öncelikle tebrik ediyorum yine güzel bir iş ortaya çıkartmışsınız... ön kapaktaki yazılar sağa dayalı ve kırmızı olanlardan biride yeni kıta mavisinden olsaydı nasıl olurdu nacizane fikrimdir. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  11. Dilek Doğrusöz

karıncalarım :):):)

@BURÇİN DAMLA YETEN ilahi burçin hanım... çok güldüm size :D çalışmanız gayet cici olmuş tebrik ederim...
  12. Dilek Doğrusöz

corelde Etiket Tasarımı Dersi

figen hanım sizde dikkat edin altta düzeltme yazıyo... ayrıca tabiki paylaşım olacak ancak emeğe saygı diyerek alıntı ibaresi eklenmeli diye düşünüyorum
  13. Dilek Doğrusöz

çizimle ilgili sıksıntım var

Umarım doğru anlamışımdır derdinizi... Pen Tool seçili iken yukarda simgeler belirir. resimde olduğu gibi "Shape Layers"i aktif etmişsiniz. Eğer yanındaki simgeye "Paths"e tıklarsanız sanıyorum sorun çözülecek. ii çalışmalar kolay gelsin...
  14. Dilek Doğrusöz

Karabekir Döküm logo çalışması

özür dilerim arkadaşlar flood yapmış oluyorum ama sonucu sizlerle paylaşmak istedim... Logo belirlenmiştir ve işaretli olan çalışma beğenilmiştir, karar verilmiştir.
  15. Dilek Doğrusöz

Yıldız

hangi programda yapıcaksınız onu belirlemeliydiniz... ama ben size illustratordan anlatabilirim. 1. Aşama: Star Tool ile yıldız çizdim ve bir koyasını aldım. ikisi arasında Blend Tool ile uygulama yaptım. Eğer bu yıldızlar sayılı iseler şunu yapıyoruz Blen Tool' iki kez tıklayın bir pencere...
  16. Dilek Doğrusöz

Renki Etiket Vektörleri

Paylaşım için teşekkürler...
  17. Dilek Doğrusöz

Broşür denemem

alan doldurmada gayet başarılı görünüyosunuz fakat bazı teknik kısımlarda eksiklikler var örneğin renk uyumu... burada renk uyumuna ve yazı büyüklüklerine dikkat ederseniz hoş bir tasarım olacağı kanısındayım. zamanla olabilecek bişey ama öğreneceğiniz çok şey var onu görebiliyorum. düşüncenize...
  18. Dilek Doğrusöz

resim istek

Umarım işinize yarar...
  19. Dilek Doğrusöz

Senin yüzünden demeyelim...

Sait Bey paylaşım için teşekkürler çok etkilendim...
  20. Dilek Doğrusöz

İsminizi Didikleyin :D

DİLEK Türkiye'de en çok kullanılan 21. isim (... 19. zeynep, 20. elif, 21. dilek, 22. fatma, 23. emre, ...). Ülkemizde yaklaşık her 217 kişiden birinin adı DİLEK ve ismin yaygınlık oranı binde 4.62. DİLEK adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama...
Yukarı Alt