@Hakan Dağdeviren
evet teknik eleştiride bulunmayacağınızı ancak yinede "ince" bir şekilde teknik olaydan bahsetmenize karşılık olarak verilmiş bir cvptır sözlerimde yanlış anlaşılmak istemem haddim olmadığını belirttmiştim bu konudaki cvp tabiki mehmet beyindir ayrıca nazik davranışınız için...
Mehmet bey çalışmanız gayet güzel olmuş sadece fatih beyinde belirttiği gibi ufacık bir perspektif hatası var onun dışında güzel bir ilistire olmuş tebrik ederim düşüncenize ve ellerinize sağlık...
@Hakan Dağdeviren
bu cvp benim haddime değil belki ama şunu belirtmek isterim hakan bey...
benimde evde besleyebilcemi düşündüğüm tek hayvan su kablumbağası fakat zaman zaman fanuslarından çıktığını ve gezindiklerini duyduktan sonra alamadım korkarım çünkü ama çok sevimli bulduğumu söylemeden geçemicem...uzun ömürlü olurlar inşallah burçin hanım
@Fatih Coşkun
Fatih bey ilginiz için teşekkür ederim ancak i harfinin gövde büyüklüğü fontun orjinal halidir ama dediğiniz gibi beni de rahatsız etti bu durum sanıyorum bir müdahale yapıcam bu konuda tekrar teşekkürler...
@ismail koc
İsmail bey o gölgeyi sunum için yapmıştım normalde yok...
mehmet bey iki resim yüklemişsiniz galiba ama ikincisini göremedim yüklemede sorun var galiba ayrıca işime karışmak değil ben öneride bulunduğunuzu düşünüyorum kendinizi kötü hissetmeyiniz bu durumda teşekkür ederim...
burada biraz küçülttüm çorum yazısını ve harf aralarını açtım...
Emine hanım burada sizin önerinizi dinleyerek bir düzenleme yaptım bilginize "h" ve "k" harfinin kuyruklarını uzattım noktalarıda onlara göre hizaladım... Ayrıca Emine hanım yorum ve öneriniz için teşekkür ederim...
@Mehmet KIYMIK
değerli yorumunuz için teşekkür ederim Mehmet bey Çorum ibaresini kesin kullanmam gerekliydi ve en uygun orası oldu emin olun ama dediğiniz gibi farklı bir fontda kullanılabilir ancak şunu düşündüm şahin makina yazı fontu gayet şık Çorum kelimesini de daha düz yazmam gerekirdi o...
çalışan memnuniyeti önemlidir. ne kadar hoş tuttarsanız işinde bir okadar da verimi olacaktır. neden derseniz çalışanın işle ilgili kaygısı olmayacaktır "acaba" gibi soru işaretleri kafasını kurcalamayacaktır ve canla başla kendini işine verecektir. bu durumdada iş verenin memnuniyeti doğacaktır.
merhaba arkadaşlar makina imalatı yapan bir firma için logo çalışması yaptım sunumunu gerçekleştirdim ve beğenildi sizlerle paylaşmak istedim benim için önemli olan, değerli öneri ve eleştirilerinizi merak ediyorum esirgemeyiniz lütfen... ii çalışmalar diliyorum. bu arada mevcut bir logoları...
ne demek Mehmet bey tabiki burada bir çok göz var. sizin göremediğiniz yada farkına varamadığınız bir çok şeyi burada görebiliyosunuz. o nedenle yapılan işleri burada görücüye çıkartarak bir çok kişiden hatalarıyla, eleştirileriyle ve önerileriyle yardımcı oluyoruz neticede burası paylaşım yeri...
gayet başarılı çalışmalar olmuş mehmet bey tebrik ediyorum sizi... yorumunuza gelince bir zamanlar bende şikayetçiydim bu durumdan haklıısnız yaptımız işin forumda önesenmediğini düşünürdüm yanlış kelimeler kullanmak istemiyorum ama sonradan insanların bir şekilde ihtiyaç doğrultusunda yapılan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.