Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Benden Birkaç Çalışmalarım ;)

çok şirin olmakla birlikte küçük balıkta "yakalayamazın kiii" ifadesi var dalga geçiyo onunla :D ... yeni olmanıza rağmen gayet başarılı buldum çalışmanızı tebrik ediyorum sizi. düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  2. Dilek Doğrusöz

memedya logo çalışması

renk uyumu ahenkli olmuş ancak bir kaç önerim olacak logoda ilk m ve e harfi zaten farklı olmuş medya yazısında ise de y harfini farklı kılmışsınız bu nedenle medya yazısındaki e harfinin ters oluşu sedece kalabalık farklılık olmuş gözü yoruyor yeterince birbirinden bağımsız şekiller var o...
  3. Dilek Doğrusöz

Freehand'de Overprint seçeneğindeki hata (Resimli Anlatım)

yaşar bey paylaşımınız için teşekkürler hiç duymadığım ve bilmediğim bişeyi öğrenmiş oldum tekrar teşekkürler...
  4. Dilek Doğrusöz

menü çalışması tek sayfa önlü arkalı

zeminden dolayı fotoğraflar kaybolmuş ona bir çözüm bulabilirseniz sanıyorum tasarım daha ii olacak düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

özsoy petrol logo tasarımı

@Yaşar Karadeniz saygı bizden... yorum ve öneriniz için teşekkür ederim Yaşar bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

ah Erkin bey yapmadığım şey kalmadı inanın ki sinirden patlamak üzereydim programı silemk istemedim ilk etapta sırf bulmak için ama başaramadım programı silip tekrar kurdum ilginiz için teşekkürler...
  7. Dilek Doğrusöz

Bayan saç , mücevher , takı Resimleri

paylaşım için teşekkürler
  8. Dilek Doğrusöz

@ugurakdemir hayır aktif okadar çok şey yaptım ki bir türlü bulamadım sanıyorum programı yeniden yüklemem gerekecek yapabilcem başka bişey yok şuan
  9. Dilek Doğrusöz

Daktilodan Çıkan Harikalar

yapılan işler mükemmel ama bir okadar da hayret verici... şaşkınlık içersindeyim paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  10. Dilek Doğrusöz

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... illustratorda dışardan resim getirdiğimde çarpı işaretli gelir ancak yukarda embed yaparız çarpıdan kurtulmuş olur... Ancak benim sormak istediğim yukarda embed - edit original - live trace görülür ben onları yok ettim nasıl olduysa farkında...
  11. Dilek Doğrusöz

rotate

şimdi bir deneme yaptım... şöyle olma ihtimalini düşünerek: pick tool seçili iken objeme tıkladım ve objemi oklar yardımıyla, - hiç bir tuş yardımı almadan döndürebilirim kesinlikle bozulma olmuyor - shift tuşuna basarak aynı işlemi yaptığım vakit aynı oranda genişleme ve daralma söz konusu ve...
  12. Dilek Doğrusöz

" card " eps uzantılı

http://rapidshare.de/files/42515683/Cards-15.rar.html
  13. Dilek Doğrusöz

Psd dosyalrı tam tamına464 mb

paylaşım için teşekkürler photoshopcini :)...
  14. Dilek Doğrusöz

merhaba

hoşgeldiniz armıza hakan bey ii forumlar dilerim...
  15. Dilek Doğrusöz

EKO66 | Broşür

Sabahattin Bey, renk olarakta kompozisyon olarakta süper bir çalışma olmuş ben çok beğendim herşey yerli yerinde tebik ederim sizi. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  16. Dilek Doğrusöz

kurumsal kimlik paketi (cdr.dosyası) logo, çepli dosya, karvizit, zarf, antetli kagıt

bu çalışma örnek amaçlı bir paylaşımdır yorum yapmadan önce konuyu açan kişiyle ilgili olarak çalışmanın öneri ve eleştiriye mi sunulduğunu yada örnek amaçlı (yol gösterici)paylaşımda mı bulunulduğunu kavrayıp ona göre yorumlarda bulunulursak emeğe saygısızlık etmemiş oluruz lütfen dikkatli...
  17. Dilek Doğrusöz

ismail yk konseri afisi

yazılarla çok kalabalık görünüyor ve farklı fontlar kullanmışsınız bir hayli göz yoruyo daha sadeleştirmeye gitmelisiniz. Sponsor logolarını biraz daha küçükltebilirisiniz ortak kanı zemini değiştirmelisiniz (garip bir yorum olmuş gibi geldi bana kusura bakmayın sadece eksik gördüklerimi ifade...
  18. Dilek Doğrusöz

Can sıkıntısı kansere dönüşürse...

Süleyman Beyin önerisine kesinlikle katılıyorum. Ders konusunu düşünmelisiniz... Çalışmanız gerçeten hoş olmuş tebrik ediyorum sizi . düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  19. Dilek Doğrusöz

Herkese Merhaba

merhaba emine hanım hoş geldiniz... ii forumlar dilerim...
Yukarı Alt