Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

"Rotis Semi Sans" Font Ailesi

@Perihan Kendirci arkadaşım ilginiz için çok teşekkür ederim ama dosya boş görünmüyor :( rica etsem tekrar gözden geçirebilirmisiniz...
  2. Dilek Doğrusöz

"Rotis Semi Sans" Font Ailesi

arkadaşlar bana "Rotis Semi Sans" font ailesi acil lazım paylaşımlarınızı bekliyorum çok rica ediyorum sizlerden...
  3. Dilek Doğrusöz

ferroli yeni logosu lazım

@Sait SANCAK çok teşekkür ederim Sait bey çok makbule geçti inanın....
  4. Dilek Doğrusöz

ferroli yeni logosu lazım

arkadaşlar " ferroli" ısıtma ve soğutma çözümleri acil logosu lazım vektör lütfen yardımlarınızı bekliyorum....
  5. Dilek Doğrusöz

insan ve meslek fotoğrafları

paylaşım için teşekkürler...
  6. Dilek Doğrusöz

Pharmasol Afiş yeniden

resim yok :(
  7. Dilek Doğrusöz

"Mesh Tool" ile "Mutfak Eşyası çizimini" nasıl yaptım? inceleyin...

@Buse Türüdü teşekkür ederim buse hanım...
  8. Dilek Doğrusöz

Esma-ül Hüsna (Allah'ın 99 İsmi)

ellerinize sağlık sait bey paylaşım için teşekkürler...
  9. Dilek Doğrusöz

Ben Filistinli Çocuk

manidar bir çalışma olmuş... tekniğiniz tarzınız muhteşem diyecek bişey yok ayrıca çalışmalarınızın takipçisiyim cengiz bey. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  10. Dilek Doğrusöz

Spor İmajları (Arşivlik)

paylaşım için teşekkürler Sait bey...
  11. Dilek Doğrusöz

firmamıza ait takvim calışması 2009 (ilk denemem denilebilir)

keşke bira daha büyük olarak yükleseydiniz tam göremediğim için yorum yapamıcam :(
  12. Dilek Doğrusöz

@Erkin KARATAŞ :) ben teşekkür ederim Erkin bey..........
  13. Dilek Doğrusöz

illustrator - mascot çizimi

@Samet Mavigök yapıcı olmaktan bu kadar yakınmayın bence Samet bey teknik bilgiye sahip olduğunuzda da tekrar yorum yapabilirsiniz. öneri ve eleştirilerinizi o zamanda beklerim yorumunuz için teşekkürler :)
  14. Dilek Doğrusöz

Genel Çalışmalar kısmında yaptığım mutfak eşyası tasarımını sizlere sunmuştum ancak nasıl yaptığım konusunda fikir vermemiştim... merak konusu olan mutfak eşyası tasarımını nasıl yaptığımı ve aşamalarını anlatmaya çalıştım umarım yetrli bir bilgidir. :) ii çalışmalar dilerim herkese...
  15. Dilek Doğrusöz

Serbest Çalışmalarım (Filistin)

1, çalışmayı beğendim... ama renk tonlarında yakınlık kurmanızı ve siyah alandaki yazıyıda o forma göre eğdirseniz nasıl olur acaba nacizane fikrim ve önerimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  16. Dilek Doğrusöz

krizden sonraki şirket logoları:D:):)

paylaşımınız tebessüm etmemizi sağladı fatih bey teşekkürler
  17. Dilek Doğrusöz

99 Adet Flash Banner, Menü, Fotoğraf Galerisi (Çok kaliteliler)

Erkin bey indirdim ve şuan inceliyorum süper bunlar çok işimize yarayacak paylaşımınız için çok teşekkürler....
  18. Dilek Doğrusöz

afiş çalışmama eleştirinizi bekliyorum

Emine hanım işin tamamlanmış halini görmek ve ona göre yorum yapmak istiyorum dorusuda bu olur kanısındayım:( ama öneride bulunabilirim parfüm tanıtımı için siyah gerçekten uygun kaçmamış daha soft renklerle yasin beyinde dediği gibi tüllerle şeritlerle ve kadın figürüyle daha orjinal daha...
  19. Dilek Doğrusöz

"Cam Görünümlü Yazı"

ben teşekkür ederim süleyman bey...
  20. Dilek Doğrusöz

"Cam Görünümlü Yazı"

veeee sonuç... tasarımlarınızda kullanabileceğiniz bir yazı efekti daha anlattım umarım bilgi açıklayıcı olmuştur. ben yine arkasına fon atarak sergiledim ii çalışmalar dilerim... ilgilenen arkadaşların dikkatine... :)
Yukarı Alt